Hur man säger om en tjej gillar dig även om hon redan har en pojkvän

Du kan inte alltid styra vem du utvecklar känslor för. Även om du inte vill, kan du i slutändan utveckla en krasch på en tjej som har en pojkvän. Att räkna ut om känslorna är ömsesidiga kan vara en svår situation, men det finns berättelser som du kan leta efter för att veta om hon gillar dig tillbaka!

Var uppmärksam på hennes handlingar

Var uppmärksam på hennes handlingar
Lägg märke till beröringsbarriären. Var uppmärksam på om hon har brutit beröringsbarriären med dig. Om hon har det måste du ta reda på om det är vänligt eller flirtigt. Hon kanske bara ger dig en vänlig klapp på axeln eller så flirar hon med dig för att hon är intresserad av dig. Om hon berör dig ofta kan det vara ett tecken på att hon flörtar.
  • Den tid hon berör för dig är en aspekt av det som avgör om beröringen är flirtig eller vänlig. Var beröringen en snabb borste eller dröjer hennes hand i några sekunder?
  • Där hon berör kan du vara ett tecken på vad beröringen betyder. Att röra din axel kan vara något hon gör med vänner, medan att röra din hand eller ansikte kan vara ett tecken på att hon är intresserad av dig.
  • Lägg märke till om hon återger din beröring. Om du ger henne en sidokram och hon lutar sig in i den, kanske hon gillar dig. Om hon verkar obekväm och drar sig bort från kram, kanske inte. [1] X Forskningskälla
Var uppmärksam på hennes handlingar
Se hennes kroppsspråk. Om hon ger dig utrymme när hon pratar med dig kanske hon inte gillar dig. Om hon vänder kroppen mot dig och pekar fötterna på väg, kan hon vara intresserad. Vissa kvinnor blir nervösa för killar de gillar. Att röra vid håret och halsen är tecken på att hon känner sig jitterig och nervös runt dig och kanske är intresserad av dig. [2]
Var uppmärksam på hennes handlingar
Lägg märke till hennes ögonkontakt. Vissa kvinnor tittar på killen som de gillar ofta. Om hon gillar dig kommer hon inte att kunna hjälpa dig att se på dig. Om du märker mycket ögonkontakt från henne när du pratar med henne, kanske hon är intresserad av dig. Om du vet att hon är den typen av tjej som blir blyg och nervös, kanske hon gör motsatsen och inte tittar på dig alls. Detta kan också betyda att hon gillar dig. [3]
Var uppmärksam på hennes handlingar
Var uppmärksam på hur hon agerar runt sin pojkvän. Om hon varje gång hon är med sin pojkvän har ett enormt leende i ansiktet, kan det vara ett tecken som du bör backa av. Om hon alltid ser eländig ut med honom, kanske det finns utrymme i hennes hjärta att utveckla känslor för någon annan. Att vara uppmärksam på hur hon agerar runt sin pojkvän kan hjälpa dig att ta reda på hur hon känner för dig, men det betyder kanske inte något. Om hon ser ledsen ut med sin pojkvän betyder det inte nödvändigtvis att hon inte älskar honom eller att hon vill vara med dig.

Läsa dina konversationer

Läsa dina konversationer
Lägg märke till hennes humor. Om hon alltid är riktigt allvarlig omkring dig kanske hon inte gillar dig. Det kan bara betyda att hon är blyg eller inte en humoristisk person, men ofta skämtar flickor med killar de gillar. Om hon verkligen verkar som att hon har kul med dig - retar dig, skämtar med dig och skrattar åt dina skämt - kanske hon gillar dig. [4]
Läsa dina konversationer
Tänk på vad hon pratar med dig om. Om dina samtal endast består av grundläggande dagliga småprat ("Hur var din helg?" Eller "Det är verkligen varmt ute i dag.") Kanske hon inte gillar dig. Även om det också kan innebära att hon är för nervös för att fråga dig något djupare. Om hon frågar dig om ditt liv och intressen och berättar om hennes, kanske hon är intresserad av dig. [5]
Läsa dina konversationer
Var uppmärksam när hon pratar om sin pojkvän. Om hon aldrig har tagit upp honom eller bara säger negativa saker om honom, kan hennes känslor för honom försvinna. Om hon går vidare till dig om hur perfekt han är, gillar hon förmodligen inte dig. Det kan dock vara komplicerat eftersom det är möjligt att ha känslor för mer än en person.
  • Om hon säger: "Tanner köpte mig rosor igår och vi ska ut på middag ikväll! Han är den bästa pojkvännen, ”hon gillar förmodligen inte dig. Om hon säger saker som "Tanner och jag fick en enorm kamp i går kväll eftersom vi aldrig gör någonting tillsammans", kanske hennes hjärta inte alla i förhållandet.
Läsa dina konversationer
Lägg märke till när hon pratar med dig. Om hon går ur sitt sätt att prata med dig och ge dig uppmärksamhet, kanske hon gillar dig. Snabbar hon på för att komma ikapp och prata med dig eller pratar hon bara med dig om du råkar vara nära varandra? Om hon verkar gå ut ur sitt sätt att prata med dig och visa dig uppmärksamhet, kanske hon gillar dig. [6]
Läsa dina konversationer
Titta på dina meddelanden. Var uppmärksam på dina online-konversationer, inte bara de konversationer du har personligen. Om hon aldrig skickar texter eller snapchats kanske hon inte gillar dig. (Även om hon kanske inte gör det eftersom hon har en pojkvän.) Om hon alltid skickar texter eller snapchats om sina dagliga aktiviteter eller frågar dig själv, kanske hon är intresserad. Om hon bara skriver en gång i månaden för att fråga om skola eller arbete, kanske inte.

Berätta för henne dina känslor

Berätta för henne dina känslor
Räkna ut dina avsikter. Om du bestämmer dig för att fråga henne hur hon känner för dig, ta reda på vad du vill först. Vill du bara sova med henne en gång och aldrig prata igen eller är du kär i henne? Om du inte har äkta känslor för henne är det förmodligen inte värt din tid eller hennes tid att försöka förfölja henne. Om du verkligen gillar henne, kan det vara värt att fråga henne hur hon känner för dig. [7]
Berätta för henne dina känslor
Flirta med henne. Hoppa inte bara till att fråga henne hur hon mår om dig. Först flirta med henne du för att visa henne att du är intresserad. Var dig själv och skämta med henne. Ge henne komplimanger och fråga henne om sig själv. Le när du ser henne och gör ögonkontakt. Försök att bryta beröringsbarriären med henne genom att hitta en ursäkt att borsta mot henne eller röra vid armen. Var uppriktig och inte falsk.
Berätta för henne dina känslor
Ta fram att du är intresserad. Om du känner att du har skapat en koppling till henne och känner dig säker på att hon kanske gillar dig tillbaka, fråga henne hur hon mår. Detta kan vara stressande och nervstängande men värt det att äntligen ha ett tydligt svar. Var säker, men också förstå att det här är en känslig situation och att du kanske sätter henne på en besvärlig plats. Även om hon har flirtat med dig betyder det inte att hon inte får älska sin pojkvän.
  • Försök att säga något som "Jag vet att du har en pojkvän - och jag vill inte komma i vägen för det - men jag ville bara att du skulle veta att jag har utvecklat känslor för dig. Jag förstår helt att du är engagerad i någon annan, men jag vill att du ska veta att om du inte var så skulle jag vilja träffa dig. "
  • Ge henne god tid att tänka på vad du berättar för henne och navigera hennes känslor.
Berätta för henne dina känslor
Stäng av om du behöver. Om hon säger att hon inte är intresserad, är hon inte intresserad. Lämna henne i fred och låt henne vara nöjd med sin pojkvän. Att fortsätta förfölja henne är oförskämd och respektlöst. Ge henne hur mycket utrymme hon vill eller att du behöver komma över henne. Om du båda är bekväm med det, fortsätt att vara hennes vän. [8]
Jag gillar en tjej som gillar mig tillbaka, men hon har en pojkvän. Vad gör jag?
Om du vet att hon har känslor för dig tillbaka, men hon fortfarande är med sin pojkvän, prata med henne. Du måste förklara för henne hur du känner för henne, men hur du inte kommer att vara med någon som är i en relation med någon annan. Då är det upp till henne att bestämma om hon vill vara med dig eller stanna med sin pojkvän.
Flickan jag gillar har en pojkvän, men hon nämner aldrig honom. Det verkar som om hon gillar mig, men hur berättar jag säkert?
Om du tror att det är möjligt att hon gillar dig tillbaka, även om hon har en pojkvän, kan du fråga henne om det. Ta fram till henne att du är intresserad, men berätta för henne att du respekterar henne och att hon har en pojkvän. Om hon säger att hon inte gillar dig tillbaka, ge henne utrymme.
Var vänlig och uppriktig mot henne när du flörtar.
Om hon inte gillar dig, finns det många tillgängliga tjejer som kanske.
Antag inte automatiskt om hon gör något flörtigt som hon gillar dig.
Berätta inte för folk att du gillar henne, annars kan hennes pojkvän ta reda på det. Dessutom kan de människor du berättade göra narr av dig. Och du kanske slutar slåss mot hennes pojkvän!
materdeihs.org © 2020