Hur man säger om en tjej har en krasch på dig

Det är inte alltid lätt att säga om en tjej har kross eller inte [1] på dig. Vissa flickor är mycket uppenbara om det och flirta, fnissa och rodna när de är omkring dig. Andra flickor är mer blyg och mer subtila när de avslöjar sina verkliga känslor. Hur som helst, oavsett vilken typ av tjej du har att göra med, det finns ett antal säkra eldtecken som flickan krossar på dig. Oavsett om du har en krasch på flickan och vill veta om hon återlämnar dina känslor, eller bara vill veta om en flicka i din klass eller sociala krets gillar dig, kan du ta reda på det genom att följa dessa steg.

Lägg märke till vad hon gör

Lägg märke till vad hon gör
Försök fånga henne som stirrar på dig. Den här är en giveaway. Om du tittar tvärs över rummet i klassen eller på en fest och får henne att titta rakt på dig, kan hon ha en krasch på dig. Om hon ser att du har märkt att hon stirrar och tittar bort och rodnar, eller ger dig ett litet leende, kanske hon erkänner att hon kanske gillar dig. [2]
 • Var bara inte alltför uppenbar när du försöker fånga henne som stirrar på dig, annars kanske hon tror att du är den som stirrar på henne.
Lägg märke till vad hon gör
Se om hon rodnar runt dig - mycket. Detta är ett annat tecken på att hon kan ha en krasch på dig. Om du varje gång du går förbi eller pratar med henne, ser att hon blir röd eller blir bländad, kan detta vara ett tecken på att hon gillar dig och är blyg och generad över att prata med dig eller säga fel sak. [3] Om du ser henne rodna, reta inte henne om det eller nämn det, eller som kan skrämma henne från att prata med dig.
 • Se bara till att hon inte är den tjejen som rodnar när hon pratar med någon kille - hon kan bara vara blyg omkring killar.
Lägg märke till vad hon gör
Se om hon fnissar mycket omkring dig. Många flickor fnissar mycket runt de killar som de gillar eftersom krossningar gör att de känner sig lite luddiga och lutade bara för att vara runt killen som de gillar. Om du tycker att flickan alltid fnissar eller skrattar mycket omkring dig, även om du knappt har sagt något roligt, kanske hon gillar dig. Hon kanske bara känner fnise för att hon gillar dig, eller så kan hon verkligen tänka att allt du säger är roligt eftersom hon har en stor kross på dig.
 • Nästa gång du pratar med henne, se hur mycket hon skrattar. Prova ett litet skämt och se om hon skrattar alldeles för mycket - det kan innebära att hon har känslor för dig.
Lägg märke till vad hon gör
Se hur hennes vänner agerar när hon går förbi. En flickas vänner kan berätta mycket om hur hon känner om dig utan att säga mycket. Nästa gång tjejen går förbi med sina vänner i hallarna, se om vännerna fnissar när de ser dig, armbågen eller bara nicka i din riktning och försöka säga tjejen att du är runt. Detta är ett inte så subtilt sätt att låta dig veta att flickan kan ha en krasch på dig.
 • Om flickans vänner alltid hälsar dig med ett kännande leende, kan de säga att flickan gillar dig.
Lägg märke till vad hon gör
Se om hon letar efter ursäkter att umgås. Om flickan har en krasch på dig, kanske hon vill vara runt dig så mycket som möjligt. Om hon gillar dig kanske hon letar efter ursäkter för att umgås, som att be om hjälp med sina matematiska läxor, eller till och med be dig att se en film eller att gå på konsert med dig. [4] Hon kan vara väldigt avslappnad när hon ber dig att umgås för att dölja det faktum att hon gillar dig.
 • Om du är i samma sociala cirkel, men hon har funnits mycket mer nyligen, kan det bero på att hon har en krasch på dig.
Lägg märke till vad hon gör
Se om hon ägnar mer uppmärksamhet åt hennes blickar omkring dig. Om flickan klär sig lite mer när hon är omkring dig och ägnar mer uppmärksamhet åt håret och sminket, kanske hon försöker imponera på dig. Om du bara umgås med henne, eller umgås i en liten grupp, men hon lägger mycket tid på att lägga på läppstift eller läppbalsam, tittar på sig själv i spegeln eller bara vinkar med kläderna, kan hon vara försöker imponera på dig.
 • Om du ser henne oväntat, och hon klädd mycket mer, kan hon klä sig ut för att imponera på dig.
 • Om du ser henne i mataffären eller någonstans oväntad, och hon gör ett skämt om hur avslappnad hon ser ut, kan hon bli generad över att hon inte är mer klädd för dig.
Lägg märke till vad hon gör
Lägg märke till hennes kroppsspråk. Flickans kroppsspråk kan säga mycket om hur hon känner för dig. Om hon alltid tar ögonkontakt, lutar sig närmare dig och vänder kroppen mot dig när du pratar, kan hon gilla dig. Här är några andra saker att leta efter:
 • Om hon leker med håret när hon pratar med dig, kan det innebära att hon är nervös eftersom hon gillar dig.
 • Om hon flyttar sin vikt från fot till fot, kan hon vara lite nervös att prata med dig också.
 • Om hon bryter ögonkontakt och tittar på golvet en gång i taget kan det bero på att hon gillar dig.
Lägg märke till vad hon gör
Se hur hon handlar med andra killar. Detta är en viktig punkt. Du kanske tror att flickan gillar dig, men det kan visa sig att hon är flirtig, pratsam och lekfull runt många killar. Vissa flickor har bara mycket krossar på killar på en gång, eller precis som att umgås med killar - andra föredrar till och med att umgås med killar än att umgås med flickor. Du kanske felaktigt läser tecknen och tänker att en riktigt vänlig tjej har en krasch på dig.
 • Kolla in hur flickan handlar med andra killar. Om hon är på samma sätt med alla, är det bara en del av hennes personlighet.
 • Om hon emellertid behandlar dig annorlunda och ägnar mer uppmärksamhet åt dig - eller mindre uppmärksamhet, eftersom hon känner sig blyg över att prata med dig - kan hon ha en krasch på dig.

Lägg märke till vad hon säger

Lägg märke till vad hon säger
Se om hon retar dig. Om flickan retar dig, är det ett annat säkert eldtecken att hon har en kross på dig. Att reta är bara en form av flirta, och det är hennes sätt att låta dig veta att hon har en kross på dig medan hon är lekfull. Om hon retar dig, kommer hon att göra narr av dina kläder, lekfullt skjuta eller skjuta dig, eller till och med göra narr av ditt hår eller nya skor. Bli inte förolämpad - det här är bara hennes sätt att låta dig veta att hon är uppmärksam på dig. [5]
 • Se om hon retar alla killar eller bara dig. Om hon retar alla, kan hon bara vara en lekfull person. Men om det bara är du, så är du speciell för henne.
Lägg märke till vad hon säger
Lägg märke till om hon komplimanger dig. Om flickan alltid ger dig komplement, finns det en god chans att hon har en krasch på dig. Om hon berättar att hon gillar dina nya skor, att hon gillade din historiapresentation eller att du gjorde det bra i basebollspelet men allt du gjorde var att slå ut, ja, hon har förmodligen en krasch på dig. Om en tjej har en krasch på dig, kommer hon att gilla alla små saker du gör, och hon kanske inte är rädd för att berätta om det.
 • Se om hon är den typ av tjej som bara är riktigt trevlig och ger alla komplimanger, eller om hon bara säger smickrande saker till dig. Vem vet - kanske är hon bara riktigt, riktigt trevlig. Men förmodligen inte.
 • Om hon komplimanger en ny skjorta eller en ny frisyr betyder det att hon märker när din garderob eller utseende förändras, vilket redan är ett starkt tecken på att hon har en kross på dig.
Lägg märke till vad hon säger
Se om hon letar efter alla ursäkter för att prata med dig. Om en tjej har en krasch på dig, kommer hon att försöka prata med dig så mycket hon kan - om hon inte är riktigt blyg. Om du inte har många gemensamma vänner eller andra skäl att vara runt varandra, kan hon komma upp och ställa en uppenbar fråga, som något om matematikläxorna som hon lätt kunde ha frågat en annan vän. Hon kan till och med ringa eller sms till dig för att ställa en uppenbar fråga och hoppas att det kan leda till mer konversation.
 • Om hon gillar dig kan hon till och med försöka prata med dig om något hon vet att du älskar, som en sport eller favorit-tv-program. Hon kunde komma till dig bara för att fråga om du såg igår kvällens spel eller för att fråga vad du tyckte om säsongsfinalen för din favoritshow. Hon kan naturligtvis dela dina intressen, men hon kan också använda dem som en ursäkt för att prata med dig.
Lägg märke till vad hon säger
Lägg märke till om hon frågar om du gillar någon. Flickan kanske tror att hon är subtil när hon frågar om du gillar någon, eller när hon frågar dig om du ska gå ut med några flickor i helgen, eller frågar om du har en krasch på en specifik tjej, men du kommer att kunna att se igenom henne. Om hon frågar om du har en krasch på någon frågar hon verkligen "Gillar du ?"
 • Det finns bara ett annat alternativ - hon kan fråga om du gillar någon för att en av hennes vänner gillar dig och hon agerar som ett mellanrum.
 • Om du säger till henne att du inte gillar någon, och hon säger något som "Hur kan du inte gilla någon?" "Du måste gilla någon ..." Då vill hon verkligen att du ska säga henne att du gillar henne.
 • Till och med det faktum att hon intresserar sig för ditt kärleksliv visar att hon har romantiska känslor för dig.
Lägg märke till vad hon säger
Lägg märke till vad hon säger om tjejer du umgås med. Försöker flickan subtilt lägga ner de andra flickorna du umgås med? Nämnar hon att några flickor som du har daterat tidigare inte är tillräckligt bra för dig? Om så är fallet, vad hon verkligen säger är att hon tror att hon är den för dig. Om hon lägger ner några flickor du umgås med, eller till och med några flickor som hon bara ser dig prata med i hallarna, är hon bara avundsjuk på att hon inte har all din uppmärksamhet.
 • Det är okej att hon är avundsjuk innan du börjar dejta - se bara till att det inte är ett problem om hon blir din flickvän.
Lägg märke till vad hon säger
Se om hon antyder att hon vill ha en pojkvän. Hon kanske tror att hon bara tappar ett ledtråd, men om hon ofta säger saker som "Det skulle vara coolt att ha en pojkvän" eller "att vara singel är så inte kul" eller "Jag önskar att jag hade en kille att gå till filmer med, "då ber hon i princip att du ska vara hennes pojkvän. Om hon alltid gör subtila kommentarer om hur mycket hon vill träffa någon, är personen du.
 • Det finns bara ett annat alternativ - att hon vill träffa en av dina vänner. Men om hon aldrig frågar om någon av dina vänner, är chansen stor att hon har sitt öga på dig.
Lägg märke till vad hon säger
Se vad hon säger om andra killar. Om allt hon säger om andra killar är att den här eller den killen inte är tillräckligt bra, eller att han inte är nästan lika bra som du, så säger hon i princip att hon har en krasch på dig. Hon kan till och med säga att hon önskade att den här eller den killen hade en viss kvalitet - en som du har.
 • Om hon säger att hon önskar att en kille som hon gick på ett datum med hade en bättre humor och hon berömmer alltid din känsla för humor, så berättar hon i princip att hon vill träffa dig.
 • Om hon alltid jämför dig positivt med andra killar, så berättar hon att hon gillar dig mer än någon annan kille.
Lägg märke till vad hon säger
Se om hon ringer eller textar dig mycket. Om hon alltid smsar dig eller ringer dig, är chansen stor att hon har en krasch på dig. Om hon skickar en hel del söta smiley-emoticons, eller ringer dig bara för att säga "hej" eller för en dum ursäkt som att be om läxorna för en klass som hon kan få från någon, så letar hon bara efter skäl att prata med du.
 • Om hon smsar dig ett smiley eller bara ett ord som "hehe", flirar hon med dig.

Ta reda på om hon gillar dig

Ta reda på om hon gillar dig
Fråga dina vänner. Din första resurs bör vara dina egna kompisar. Fråga dina vänner om de har sett dig och flickan tillsammans och fråga deras ärliga åsikter om huruvida flickan har en krasch på dig eller inte. Dina vänner kan ha mer perspektiv på om flickan verkligen gillar dig, eller om hon bara är lekfull och flirtig med alla. Be dem vara ärliga - om de inte tror att hon gillar dig, borde de informera dig.
 • Dina killevänner kanske också vet om flickan gillar någon annan istället för dig. Det kan vara bra information innan du försöker prata med flickan själv.
 • Försök bara att inte fråga någon för chattig, eller en kille som är mycket vänlig med flickan. Om du gör det kan killen berätta för henne att du frågade, och han kommer att blåsa ditt skydd.
Ta reda på om hon gillar dig
Fråga hennes vänner. Att fråga flickans vänner om hon gillar dig är i princip lika bra som att fråga henne själv. Men om du verkligen litar på en av hennes vänner och inte tror att hon kommer att rapportera tillbaka till sin vän så gå vidare och fråga om flickan har en krasch på dig. Hennes vän kommer förmodligen att veta om hon gillar dig eller inte - det kommer bara att handla om hon berättar dig eller inte.
 • Gör inte så mycket med det. Avslöja inte dina känslor om flickan.
Ta reda på om hon gillar dig
Fråga henne. Om du gillar flickan också och vill känna hennes sanna känslor, var inte rädd för att fråga. Hitta bara en tid då du både är relativt ensam och på ett lugnt ställe och fråga henne om hon har en krasch på dig. Om du gillar henne kan du till och med säga till henne först att du har en kross på henne och vill veta om hon gillar dig också. Prata bara lugnt, ta ögonkontakt och ge henne all din uppmärksamhet för att låta henne veta att hon är viktig. Men låt det inte verka som för mycket, annars kan du skrämma bort henne.
 • Om hon medger att hon har en kross i dig och du gillar henne, så fråga henne ut på ett datum och se var det tar dig.
 • Om hon säger att hon inte har en krasch på dig, reagera på rätt sätt. Bli inte upprörd eller förolämpad - bara spela det coolt och visa henne vilken bra kille du är.
Vad gör du om hon krossar dig, men du inte gillar henne?
Var snäll, mild, men fast. Försök att inte umgås ensam. Du kan försöka berätta för henne vem du har en kross, och hoppas att hon får idén. Om du är övertygad om att hon har en kross och att hon inte får antydan, sitta ner med henne och berätta för henne att du värdesätter hennes vänskap och vill fortsätta, men se inte dig själv träffa henne.
Om du vill berätta för en tjej att du gillar henne eller fråga henne om hon gör det, skulle några tjejer inte gilla det om du konfronterar dem om det under lunch eller lektion. Prova någonstans mer privat.
Handla inte som om hon är från en annan planet. Ignorera henne inte helt heller. Hennes hjärta kommer förmodligen att gå sönder.
Om du gillar henne tillbaka och om flickan är blyg, kan du behöva göra det första steget.
Var cool om det när eller om du ber henne, men se till att hon fortfarande ser att du bryr dig.
materdeihs.org © 2020