Hur man sparar skolmaterial

Den genomsnittliga amerikanska familjen med barn i skolåldern spenderar över $ 600 på skolutrustning. [1] Med miljoner barn, tonåringar och vuxna som går tillbaka till skolan i augusti och september, är butikerna trångt med människor som vill köpa skolmaterial i sista minuten och gå med i denna strid kan få dig att spendera för mycket. Å andra sidan krävs det bara lite kunskap för att utrymma för bra erbjudanden och försäljning, och följande steg hjälper dig att göra budgetmässiga val för årets skolmaterial.

Skolatillbehör Shopping Taktik

Skolatillbehör Shopping Taktik
Om din skola har en lista över skolmaterial, håll dig fast vid den. Skolor i vissa områden lägger ut skollistor och de erbjuder vanligtvis en guide till vad som är viktigt att köpa. Det är ofta en bra guide, och genom att hålla fast vid den undviker du att få sidospår till att köpa onödiga saker, och kanske inte ens få rätt saker alls.
 • Skolor som erbjuder skolmateriallistor kommer vanligtvis att skicka ut leveranslistor för skolor, men dessa är också lätta att placera. I så fall kan du försöka kontakta skolan (skolpersonal kommer vanligtvis att vara på plats veckan innan skolan börjar) eller titta på deras officiella webbplats. Många skolor tillhandahåller nu en nedladdningsbar lista direkt från deras webbplats.
 • Vissa skolor föredrar faktiskt att elever inte tar med sig skolmaterial utanför skolan. Till exempel kanske ditt barns dagislärare inte vill att bara ett barn ska ha tillgång till glittrande kritor.
 • Överväg om detta är en lista med krav eller bara förslag. Vissa skolor kommer med förslag på skolmaterial, men det krävs inte. Andra skolor eller klasser kräver verkligen att eleverna tar med vissa artiklar. Om du är osäker, kontakta skolan.
 • Konsultera leveranslistor med butiksskolor med skepsis. Detaljhandlare finns där för att sälja saker och ting, och ibland erbjuds listor som antyder vad studenter i olika åldrar behöver. Även om det inte nödvändigtvis är en dålig guide, försöker de inte heller spara pengar.
 • Ibland finns det en allmän lista och ibland en lista som är specifik för just ditt barns lärare eller klass. Till exempel kan skolan föreslå bindemedel, men ditt barns lärare begär en uppsättning gula, röda och blå mappar.
 • En konstklass kan föreslå att du köper en viss uppsättning konstmaterial. Till exempel kan en klass för digital fotografering föreslå en typ av digitalkamera plus en viss typ av programvarupaket för en dator hemma.
 • Bestäm i förväg hur du ska svara på förfrågningar om extra föremål från dina barn. Shopping i skolan är en fantastisk tid för att gnälla och tigga. Du kan endast tillåta en extra artikel eller säga till ditt barn att alla artiklar utanför listan som krävs ska betalas av ditt barns egna pengar.
 • Kan du handla solo? Vissa barn är mycket speciella när det gäller shopping på skolan och älskar ritualen. Men många andra kunde bry sig mindre. Om din student gärna låter dig fatta beslut kan du överväga att handla själv. du kanske kan undvika impulsköp - att ta med barn tenderar att öka impulsköp. Du kanske också kan handla snabbare, eller långsammare och tankeväckande, eller i fler butiker för att dra fördel av försäljningen.
Skolatillbehör Shopping Taktik
Ställ in en budget för skolshopping. Att veta i förväg hur mycket du har råd med leveranser kommer att hålla allas sinne fokuserade på gränserna för utgifterna.
 • Försök att dra tillbaka bara den mängden kontantbudgetering för shopping på skolan. Detta hjälper ofta både vuxna och barn att vara mer medvetna om hur mycket som spenderas - kredit- eller kreditköp tenderar att vara svårare att hålla reda på. Låt dina barn delta i den här processen så att de kan förstå budgetprocessen.
 • En annan möjlighet är att ge din student en "mini-budget" för en viss artikel eller typ av objekt. Hur mycket beror på barnets ålder och förmåga. Till exempel att ge din elever i 1: a klass 3 $ för att välja tvättbara markörer. Detta kan hjälpa barnen att lära sig hur man arbetar inom en budget, fatta beslut och ansvar. [2] X Forskningskälla
Skolatillbehör Shopping Taktik
Kontrollera annonserna för försäljning varje vecka. Låt ditt barn hjälpa dig att hitta de bästa priserna i kataloger och online. Detta kan vara en källa till ansvarsfull kul för varje barn att hitta den bästa kupongen eller ta itu med de nödvändiga artiklarna, samt fungera som en ostrukturerad lektion i ekonomiskt ansvar. Saker att tänka på inkluderar:
 • Vissa butiker har en kategori "förlustledare". Det här är föremål som säljs med förlust för att locka dig in i butiken, i hopp om att du kommer att handla längre där. Naturligtvis är du inte skyldig att köpa något annat, så du kan dra fördel av butiken på detta sätt. Om du handlar efter varorna speciellt varje vecka under en period av flera veckor kan du samla många av artiklarna på listan till ett försäljningspris. Du kan dock hamna upprepade gånger till butiken.
 • Observera att specialaffärspapper ibland kan vara den dyraste platsen att köpa dina varor. Om du behöver något specifikt och / eller högkvalitativt kan det väl vara rätt plats att åka till. För de flesta skolmaterial behöver du dock inte högsta kvalitet.
 • Handla runt för att jämföra priser och be om rabatter om du har sett varor billigare i en annan butik. Många butiker erbjuder prismatchning; förvänta dig dock inte att fullservicebutiker matchar rabattpriserna och förvänta dig inte att lågprisbutiker kommer att erbjuda personlig service. För att spara pengar, bör du förvänta dig att tillhandahålla din egen "kundservice."
 • Leta efter kommande skattefria shoppingdagar för att lägga till din rabatt. Skattefria försäljningsdagar eller helger kan ge stora rabatter när de erbjuds. (Detta är vanligare i USA och Kanada.)
 • Förutom att skära ut katalogkuponger, skriv ut nedladdningsbara kuponger eller erbjudanden som du bara kan få online. Insatsen för att söka igenom relevanta webbplatser är väl värt det, eftersom du hittar kuponger som kan skrivas ut, klippas ut och tas med till affären för rabatter.
Skolatillbehör Shopping Taktik
Bläddra bland olika dollarbutiker, varuhus, brevpapper och stora butiker, för de bästa erbjudandena på pennor, pennor, anteckningsböcker och andra artiklar. Detta låter som mycket arbete (och det kan vara) men det kan ofta göras när du shoppar efter andra föremål under sommaren.
 • Undvik att betala för saker med namnmärke när du inte behöver. Generiska och butiksvarumärken är vanligtvis för många artiklar, såsom pennor, blyertspennor, radergummor och liknande.
 • Men att skimpa på vissa artiklar kommer att kosta mer på lång sikt. Till exempel kommer en billigt tillverkad ryggsäck sannolikt att falla isär av vinteravbrott. Att investera i ett högkvalitetsmärke kan spara mycket pengar på lång sikt. För saker som dessa, se till att det du får är tillräckligt bra att använda och tillräckligt robust för att hålla kvar.
Skolatillbehör Shopping Taktik
Samarbeta med andra lokala föräldrar. Använd din grupp köpkraft för att köpa skolmaterial i bulk till reducerade kostnader. Dela upp tillbehören mellan dig. Detta är oerhört bra om barnen är i samma klass. Det kan också eliminera gnället, "Men alla mina vänner får den här eller den (dyra) saken." när verkligheten kommer alla att ha samma varumärkessak.
 • Detta är särskilt användbart om en förälder har medlemskap i en butik som Costco, där att köpa i bulk kan spara mycket pengar.
 • I landsbygdsområden eller avlägsna områden kan detta också vara ett klokt tillvägagångssätt. Det kan spara pengar för alla föräldrar att gå in i en stor order och få dem skickade till din plats.
Skolatillbehör Shopping Taktik
Tala om kostnaderna är utan kontroll. Föräldrar förväntas vanligtvis köpa skolmaterial som ryggsäckar, sneakers, lunchlådor och bindemedel. Men ibland kan för mycket gå över som utgifter för föräldrar att betala räkningen. Ibland kan detta sätta föräldrar i en besvärlig position, särskilt låginkomsttagare. Detta kan vara ett problem att ta upp med rektor, lärarna, skolstyrelsen, PTA eller kanske andra föräldrar i ditt barns klassrum eller skola.
 • Observera att för utomhusaktiviteter behöver skolan inte tillhandahålla utrustning och material. Till exempel kan din dotter behöva köpa sin egen lacrosse-utrustning. Dina tvillingar kan behöva hyra eller köpa tubas för att gå med i marschband. Seniorresan till den nationella huvudstaden kommer sannolikt inte att vara gratis.
 • Lärarna kanske inte uppskattar hur den välmenande lektionen eller fältresan påverkar föräldrarna ekonomiskt. Andra föräldrar lider också tyst och försöker ta reda på hur de ska betala för en dyr fältresa, utflykt eller material för en lektion. Men var artig, ärlig och försök att anta det bästa. Att vara konfronterande och arg kommer sannolikt att försörja förhållandet mellan dig och läraren.
 • Prata med din elevs lärare om färdresekostnader. Lärare försöker mycket att se till att inget barn inte kan åka på en fältresa på grund av familjens inkomst.
 • Brainstorma sätt att sänka kostnaderna. Till exempel kanske en baktillverkning, biltvätt eller annan skolgång för att täcka kostnaderna för klassresan.
Skolatillbehör Shopping Taktik
Titta på renoverade eller förra säsongens alternativ för dyrare artiklar som bärbara datorer eller sportutrustning. Om en bärbar dator krävs är detta en stor utgiftspost. Du kan minska inköpskostnaderna genom att köpa en renoverad bärbar dator från en pålitlig leverantör, titta på äldre modeller på special, eller använda en hand-me-down-modell från en annan familjemedlem som inte längre behöver det. Försök undvika att låna en bärbar dator om den skadas eller försvinner och överväga att försäkra den.
 • Använd de skattefria försäljningsdagarna när du köper bärbara datorer, stationära datorer, flash-enheter och andra elektroniska artiklar för skolan. Du kan spara tusentals. [3] X Forskningskälla
 • Tänk på handel med gammal utrustning för ny eller renoverad. Detta kan vara riktigt användbart för sport eller musikutrustning. Fråga din lokala sport- eller musikbutik om de har ett sådant system på plats, eller om de känner till en klubb eller annan plats som kan hjälpa. Eller kolla in handelsbulletiner eller onlinesidor för andra alternativ.
Skolatillbehör Shopping Taktik
Prova några mindre uppenbara platser. Det finns några andra leveranskällor som du kanske inte har tänkt på som är värda att kolla in:
 • Prova din lokala sparsamhetsbutik eller välgörenhetsbutik. Spring igenom de leveranser som de har. Ryggsäckar är ett vanligtvis donerat objekt i många sparsamhetsbutiker. Många butiker har också linjaler, pennor, pennor, miniräknare, arrangörer, väckarklockor och andra vanliga hushållsartiklar. Dessa butiker kan också ha möbler som skrivbord och kontorsstolar. Om du låter dem veta att du letar efter skolmaterial och är en vanlig kund kan de kanske hålla tillbaka något för dig.
 • Titta igenom online-auktioner. Detta inkluderar webbplatser som eBay. Människor säljer alla sorters föremål, från limpinnar, gymskor, till datorer. Glöm inte att kontrollera hantverkssektionen för saker som sax, lim och bulkföremål som rensas ut. Som med alla auktioner på nätet, se till att leverera alla leveranser.
Skolatillbehör Shopping Taktik
Vänta tills skolan börjar, om du vill. Den första veckan eller så i skolan behöver vanligtvis inte så mycket utrustning. Genom att vänta kanske du kan köpa dessa tills butikerna börjar flytta sitt tillbaka-till-skolan lager till godkännande fack till rabatterade priser. Mycket ofta behöver studenterna i den första veckan inte de flesta begärda leveranser. Om du kan ta reda på vilka förnödenheter som inte kommer att behövas förrän senare under skolåret, kan du skjuta upp köp tills dess.
 • Många butiker börjar minska lager så tidigt som en vecka efter att skolan har gått tillbaka, så du kanske inte behöver länge vänta.
 • Men genom att vänta riskerar du att butiker säljer ut ur produkten eller helt enkelt inte har den stil eller typ du vill ha.
 • Dessutom kan ditt barn vara olyckligt med att behöva skjuta upp för att få leveranser. Vissa elever älskar verkligen spänningen att komma tillbaka till skolartiklar. För vissa barn kan det att honom eller henne inte känna sig utelämnad, marginaliserade eller se ut som "det fattiga barnet" att inte ha nya skolmaterial. [4] X Forskningskälla

Hitta gratis skolmaterial

Hitta gratis skolmaterial
Fråga andra vänner och familjemedlemmar vad de har som de inte behöver längre. Börja hemma med äldre bröder och systrar, fråga sedan morföräldrar, moster och farbröder, kusiner, vänner och så vidare. Specifika förfrågningar, som ställs snyggt, kan ibland ge bra resultat.
 • Du kanske gör dem en tjänst - ibland har människor en hel del saker som är för bra att bli av med, men de vill inte bara slänga ut.
 • Tänk också på personer som har tillgång till billiga artiklar. Kanske din kusin som arbetar i en butik har 20% rabatt på anställda och skulle gärna hjälpa dig att få ett bra pris på varor där.
Hitta gratis skolmaterial
Prova webbplatser som publicerar gratisartiklar.
 • Kontrollera din lokala Freecycle.org-webbplats för artiklar som folk ger bort gratis. Du kan också göra önskemål om det behövs.
 • Craigslist.org är också en webbplats där människor i ett lokalt område säljer föremål (vanligtvis billigt) eller till och med gratis.
 • Kontrollera också webbplatser som är gemenskapsbaserade. Till exempel i Vermont, USA finns frontporchforum.com, som har inlägg som är baserade på sin stad.
Hitta gratis skolmaterial
Om du arbetar någonstans som tar bort sina pappersvaror (till exempel för att ändra logotyp eller adress), fråga din chef om reserven, oönskade artiklar kan doneras till skolan. Papper, kuvert, 3-ringar, mappar och mer kan användas igen utan att behöva köpa nytt.
 • Varning: ta aldrig brevpapper eller andra kontorsmaterial från jobbet utan att fråga, annars kan du förlora jobbet för att stjäla.
 • Vanligtvis är kontor glada över att inte behöva kasta bort kontorsmaterial och kan till och med vara berättigade till skatteavskrivning.
Hitta gratis skolmaterial
Fråga efter gratis PR-giveaway-artiklar. Företag kommer ofta att ha gratis anteckningar, pennor, pennor, klisterlappar och vattenflaskor vid olika evenemang eller i butiken. Även om det är osannolikt att du får "stora biljetter" på det här sättet är dessa artiklar gratis!

Hantera att få skolmaterial när du är låginkomsttagare

Hantera att få skolmaterial när du är låginkomsttagare
Fråga om hjälp med skolmaterial om du har låg inkomst. Be ditt barns skola om information om alla gemenskapsprogram som distribuerar gratis skolmaterial. Vanligtvis krävs detta att en familj redan identifieras som låginkomst. Men även om du inte kvalificerar dig av någon anledning, kan skolpersonal kunna visa dig resurser för samhället i allmänhet.
Hantera att få skolmaterial när du är låginkomsttagare
Prova att prata med läraren. Lärare är vanligtvis medvetna om att skolmaterial för vissa familjer är en verklig ekonomisk svårighet. Han eller hon kan ofta hjälpa dig ... .
 • Exempelvis har fakulteten i skolorna ofta "förlorat och hittat" saker som läggs åt sidan från förra året för de i nöd. Eller till och med donationer från olika organisationer.
 • Lärare kommer ofta att ha ett extra utbud av artiklar för elever. En skicklig matematiklärare i gymnasieskolan har flera räknare som går runt för barn som inte har tillgång till en.
 • Många lärare i USA betalar för skolmaterial från sina egna fickor, ofta för att de vet att vissa familjer helt enkelt inte har råd med.
Hantera att få skolmaterial när du är låginkomsttagare
Prata med din skolchef om skolan som går med i National Association for Exchange of Industrial Resources (USA) eller en liknande organisation i ditt land. Dessa organisationer samlar för mycket donationer från företag och distribuera dem till ideella organisationer, som skolor.

Återvinning och "Upcyling" skolmaterial

Återvinning och "Upcyling" skolmaterial
Överväg att återanvända ditt barns varor. Kontrollera ryggsäcken och förnödenheterna för att se om de är i god form. Om de är det kan de återanvändas istället för att ersättas.
 • Om du tror att du / ditt barns bindemedel är i god form, kontrollera ringarna, fickorna, hur väl det öppnas och stängs och hållbarhet.
 • Hoppa igenom anteckningsböckerna, om de inte har skrivit så mycket, om du kan, rippa ut sidorna som du / ditt barn har skrivit på.
 • Limpinnar kommer troligtvis att pågå bra några år så kontrollera alla limpinnar och se hur mycket lim som finns i dem och om de fungerar bra (om du enkelt kan vrida dem upp och ner).
 • Sax är antagligen fortfarande bra men fingerhålen kan vara för små.
 • Om du / ditt barn har en bra penna låda / fodral kan du alltid återanvända den.
 • Om det finns en god mängd "rena" klisterlappar (inte färgade av damm- och / eller blyertsmarkeringar), kan de också återanvändas.
Återvinning och "Upcyling" skolmaterial
Återvinn och återanvänd där det är möjligt. Innan du överväger att shoppa, se vad du redan har. Överväg att återanvända och återvinning där det är möjligt:
 • Gå igenom förra årets leveranser och rädda vad som fortfarande är bra att använda. Rengör, reparera och dekorera vid behov. Vad har du redan till hands? Behöver ditt barn verkligen en ny ryggsäck om han har det bra med den han redan har?
 • Täck alla böcker i återvunnet papper. Brunpapperspåsar är gratis i många butiker, och fortfarande "old school" valet.
 • Tvätta, rengör och sy upp eventuella tårar eller hål i ryggsäckar, lunchpåsar etc. för att ge dem ytterligare ett års användning. Roliga lappar kan vara ett sätt att få en ryggsäck att se skräddarsydd ut istället för att bara repareras. Observera dock att det inte är bra att försöka återanvända gamla återanvändbara lunchpåsar från förra skolåret. Lunchbehållare av tyger, plast och kallare kan hylla mögel och bakterier, så återanvänd dem bara så länge de kan rengöras ordentligt. Se till att ditt barns ryggsäck fortfarande är lämplig. En ryggsäck som används sedan fjärde klass kanske inte längre är lämplig för ett barn som går i sjätte eller sjunde klass. Från och med i skolan har studenter vanligtvis mycket mer saker att ta med sig, och ryggsäcken måste vara stor och robust nog.
Återvinning och "Upcyling" skolmaterial
Gör dina egna pennfodral, bärbara fodral, ryggsäckar etc. , använder material som redan finns hemma. Många av dessa artiklar kommer att vara lika robusta som kommersiella ekvivalenter och ibland bättre.
Återvinning och "Upcyling" skolmaterial
Dekorera vanliga (men billigare) tillbehör för en personlig touch. Gör tråkiga bindemedel, mappar och anteckningsböcker mer spännande genom att lägga till utsmyckningar med markörer, klistermärken, skrotstyg och papper, etc. Detta kan vara en stor del av det roliga med att göra varorna redo att gå. Lärare på gymnasiet och gymnasiet bör märka bindemedel och anteckningsböcker tydligt med klassnamn (historia, tyska, algebra, etc.) såväl som ens personliga namn - om anteckningsboken går förlorad i bussen är det mer troligt att du kommer till din elev om det finns ett namn på det.
Återvinning och "Upcyling" skolmaterial
Om uniformer krävs, använd skolans använda enhetliga distributionssystem. De flesta skolor med uniformer kommer att ha ett enhetligt återanvändningssystem på plats och kläderna kommer att vara i gott skick.
Återvinning och "Upcyling" skolmaterial
Läroböcker kan vara mycket dyra, så sök efter begagnade. Om du måste köpa en lärobok, eller en kopia av en viss bok, kan kostnaderna stiga snabbt. Nya läroböcker och böcker är vanligtvis de dyraste, men begagnade böcker kostar mycket mindre.
 • Kolla på Amazon.com för begagnade böcker. Detta är en världsmarknad för läroböcker, böcker och mer av alla barn, och du kan spara mycket pengar.
 • Var uppmärksam på utgåvan. Om din professor ber om den sjätte upplagan är ofta den 5: e upplagan nästan identisk och en bråkdel av priset. Ibland är utgåvor verkligen annorlunda, men oftare eller inte är ändringar mindre.
 • Ibland finns böcker tillgängliga via ditt lokala bibliotek. Även om det inte är tillgängligt i din stad kan interbibliotekslån kunna få arbetet till dig gratis. Det enda problemet är om någon i mitten av semestern tar tag i din bok.
 • Se om skolans bibliotek har en kopia av den lärobok som krävs. Många skolor har faktiska läroböcker tillgängliga. Men de kan ibland inte tillåtas från biblioteket eller ha andra begränsningar.
Lär dina barn ansvaret att ta hand om sina saker och inte förlora det. Du kan fortfarande förvänta dig att enstaka penn eller penna försvinner, men om du kan hålla reda på de stora sakerna kan du välja hårdare saker och planera att återanvända dem.
Om du känner någon som har en ny miljöpapper eller annan nybildad brevpappersverksamhet, be dem om gratis leveranser i gengäld för att dela information om verksamheten med andra föräldrar eller din skola.
Under året ska du alltid ha gratis blyertspennor, pennor, anteckningspapper etc. som du får från företag, hotell etc. och förvara dessa som en del av skolmaterialet.
Överväg att inte köpa någonting. I USA kräver alla statliga konstitutioner att barn i staten har tillgång till en "gratis offentlig utbildning". Att kräva betalning av avgifter eller köpa förnödenheter för att gå på den offentliga skolan kan vara mycket vanligt, men det är inte lagligt. Kom dock ihåg att lärare ofta måste leverera föremål från sina egna fickor för elever som inte tar med sig förnödenheter. Att göra en ställning när du verkligen hade råd med grundläggande skolmaterial kan överföra denna börda orättvist.
Kolla priserna online. Om du inte behöver resa mellan flera butiker för att jämföra kuponger men bara klicka, sparar du kostnaden för din bensin. Onlineleverantörsbolag har mycket lägre omkostnader än tegel- och murbruk, så deras priser är ofta upp till 50% rabatt på listan - och det är innan försäljningspriserna, ledare för djupa rabatter och kuponger. Kom ihåg att ta med fraktkostnaderna om du köper online.
Om du har ett barn i dagis eller 1: a klass och verkligen vill spara på ryggsäckar, kan du överväga att köpa dem en vandringsväska eller en ryggsäck tillverkad av ett ansedd "utomhus" företag (som LL Bean eller Land's End), som valde noggrant, kunde hålla dem genom college. Medan de extra $ 20 (i genomsnitt) kan vara en svindel nu, lägger besparingarna upp när du tänker på det faktum att den genomsnittliga ryggsäcken är mellan $ 15 och $ 25, och du kan annars spendera det beloppet varje år i 12 år. Du kan spendera 40 dollar nu och ändå ha tillbringat mindre än en förälder som köper en ny ryggsäck varje år när ditt barn avläggs gymnasiet (eller utöver). Gör den här typen av investeringar när du är säker på att ditt barn är tillräckligt ansvarigt för att inte tappa ryggsäcken.
Antag inte att dollaraffärer kommer att ha de bästa priserna. Oftare kommer butikerna med större namn att få bättre erbjudanden på högre kvalitet.
Kolla konstleverantörsföretag online som Jerry's Artarama, Dick Blick eller Utrecht online för att jämföra priser och fynd. Vissa hedrar andras kuponger och kampanjer. Du kan också dela upp en online-beställning med vänner eller andra föräldrar för att få gratis frakt och en stor rabatt ovanpå alla dessa andra rabatter. Färgpennor, blyertspennor och andra förnödenheter kommer ofta i "klasspaket" på konstförsörjningsplatser, vanligtvis för 12 barn - om du ansluter till fem andra familjer i genomsnitt två barn vardera, kommer att dela kostnaden för klasspaket att bli billigt billigt.
Att köpa upp förnödenheter hela skolåret kan vara ett bra sätt att spara pengar när du ser dem på special. Förvara ett speciellt brevpapperskåp för att samla in varor. Om du inte använder dem alla i slutet av ditt barns skolgång, donera det som finns kvar eller spara allt du kan använda under sommaren eller nästa skolår. Grunderna för att hålla ett öga för inkluderar:
 • Kulspetspennor svart eller blå
 • Blyertspennor, färgade och grafit, plus slipare
 • Linjaler, gradskivor, kompass
 • Linjerat papper
 • suddgummin
 • Motivmappar med fickor eller bindemedel
 • Markörer
 • Ryggsäck, pennfodral, lunchlåda
 • Häftapparat och häftklamrar
 • Sax
 • Limpinnar (observera att dessa har en tendens att torka ut, så köp bara om de kommer att användas inom skolåret)
 • Kalkylator eller vetenskaplig kalkylator
 • Sport- och musikutrustning (alltid dyrt, så det lönar sig att se upp för dessa artiklar som säljs året runt)
Föreslå att ditt barn handlar med sina vänner. De kunde samla alla sina befintliga brevpapper i ditt hus under en "handelsskoletillbehör" -fest med fest snacks och drycker de enda kostnaderna.
 • Gå inte nödvändigtvis för det generiska varumärket. Vissa föremål kan gå sönder eller gå sönder förr än andra. Om du tidigare har använt ett visst märke, till exempel arbete, fritid osv., Använd den kunskapen för att köpa varor.
Skämmas inte för att återanvända skolmaterial, men se till att de är i gott skick och inte är för trasiga eller slitna.
Var inte en frilastare och dra nytta av program som skapats för att förse fattiga eller hemlösa barn med de saker de behöver för skolan. Detta är inte bara grymt, utan det kan få dig i problem. Att spendera dina pengar på skolmaterial är bättre än att ha en mycket dålig relation med läraren, och eventuellt straffrättsliga anklagelser om du skulle bli fast.
Vägr bara att köpa någonting om du verkligen har inte råd. Inte bara kommer ditt barn att betecknas som det "fattiga", utan de får roliga utseende från lärarna, eftersom lärarna nu måste köpa allt ditt barn absolut behöver ur sin egen ficka. Ja, offentliga skolor är tänkta att erbjuda en gratis utbildning, men det betyder inte att din lokala skola kan eller kommer att passa alla barn med alla nödvändiga förnödenheter. Till exempel behöver skolor i Amerika inte erbjuda gratis lunch eller snacks till barn som inte kvalificerar sig ekonomiskt; det är förälderns ansvar tillsammans med ryggsäckar, gymnastikskor eller tumdrift.
Även om det finns några fördelar med att vänta till sensommaren, försök att inte lämna shoppingen förrän i sista minuten. Försäljningen erbjuds hela sommarsäsongen och även när du är på semester kan du bläddra igenom brevpappersavdelningarna när du väljer din solskyddsfilm och andra godbitar. Du kan vanligtvis hitta utrymme att ta hem några extra pappersvaror som du köper till ett fynd!
materdeihs.org © 2020