Hur du förbereder dig för Middle School

Var inte orolig för ditt första år på gymnasiet. Naturligtvis måste alla gå igenom det. Det är verkligen inget att oroa sig för. Tänk på det här sättet: du har precis avslutat det enklaste testet som du var tvungen att arbeta med i 5 till 6 år. Detta test är bara två eller tre år långt och blir bara lite svårare. Det borde få dig att känna dig lite bättre! Nu när oro är ur vägen, låt oss komma igång!

Innan skolan börjar

Innan skolan börjar
Se till att ha allt du behöver. Några saker du behöver är dina skolkläder, förnödenheter och allt annat du tycker är nödvändigt. Om du inte har allt kan du kanske inte prestera lika bra. Kom ihåg att dubbelkontrolla hemma och granska listan! [1]
Innan skolan börjar
Byt din garderob. Middle school kan vara en ursäkt för att uppdatera din garderob! Börja med att rensa ut din garderob. Om en klädartikel inte passar dig längre, hitta en organisation att donera kläderna till. Kläder som är sönderrivna, rippade eller skadade ska kastas. Detta skulle hjälpa dig att ha utrymme för nya kläder du köper. Att shoppa ensam kan vara svårt. Har någon annan tagg tillsammans med dig för att hjälpa till! De bästa människorna att ta med dig är någon som är i eller var i Middle School. De vet hur det är. Se till att alla kläder du köper är godkända av dina föräldrar.
  • En bra tumregel är att köpa kläder som du vet passar din stil, oavsett hur andra känner för ditt köpval. Låt inte andra berätta vad du måste bära (såvida det inte är dina föräldrar som inte godkänner något).
Innan skolan börjar
Skaffa skolmaterial. Skolmaterialshopping är lite svårare än klädshopping. För att få allt du behöver, kopiera leveranslistan ner från skolans webbplats eller en bra lista som du tror att du behöver! Listan kan också ha skickats till dig. Det bästa sättet att spara pengar på shopping är att gå till en billigare butik som Dollar Tree, (etc.). Men hur som helst bör du få det som verkligen behövs. Som pennor, pennor, radergummi, bindemedel, markörer etc.
Innan skolan börjar
Få ut det mesta av orienteringsdagen. På orienteringsdagen, titta runt (om de inte ger dig turer). Lyssna på din rektor och lärare i klasser du måste ta, du får en känsla för vad de förväntar sig, personlighet och hur de vill ha saker gjorda. [2]

På den första dagen

På den första dagen
Välj ut din dräkt kvällen innan. Du behöver inte rusa på morgonen bara för att du tillbringade en halvtimme på att plocka ut din outfit! Sök efter något mellan casual och original. Men kom ihåg att du gör första intryck, så det du bär typ av dikterar en del av din personlighet, så gå inte långt utanför din komfortzon.
På den första dagen
Undvik att känna att du måste bära smink. Förväntningarna är överskattade. Du kom precis från grundskolan, behöver inte sminka eller göra något fint med ditt hår. Om du inte är bekväm med det, gör det inte! Alla dessa ungdomsskola flickor du ser i tidskrifter har smink endast för reklam. Att gå din första dag utan smink är ganska det djärva draget i sig, eftersom det visar att du har förtroende för dig själv och att du inte behöver smink för att locka uppmärksamhet!
På den första dagen
Ta en dusch på morgonen. Detta kommer att väcka dig och få dig att lukta fräsch och känna dig bra. (Kom ihåg en trevlig deodorant för att fylla på den.) [3]
På den första dagen
Ta bara det du behöver. Du behöver inte ta med dig hela ditt hem. Allt du verkligen behöver för din första dag är verkligen några snacks, en penna eller två och de grundläggande förnödenheterna. Att ta med extra pennor och snacks kan vara till hjälp, men inte nödvändigt.
På den första dagen
Sök hjälp från människor som redan är på gymnasiet. De högre kvaliteterna biter inte! Om du känner dig tillräckligt vågad, gå och försök få några vänner som är äldre än dig, eftersom de har gått igenom ditt betyg och kanske kan ge dig några tips.
På den första dagen
Få några vänner medan du väntar på att skolan ska öppnas. Blanda med någon annan främling som kanske hänger också. [4] Om du inte kan hitta en ensam att bli vänner med, gå en titt på en karta över skolan och försök att lära känna platsen, trots allt kommer du att spendera några år här.
Alla är lika nervösa som du! Du är inte ensam. Hitta några vänner att umgås med så att du inte står själv. Var dig själv, om du agerar som någon du inte är, kan människor få fel intryck. [5]
Returnera uppdrag / projekt i tid och lämna in läxor i tid.
Börja dina läxor tidigt (så snart du får det).
Försök att inte irritera andra / lärare.
Var den du är, så på så sätt hittar du bra vänner.
Var inte nervös den första dagen.
Märk dina saker i ditt skåp.
Ha en extra outfit (för röra, kastar och lunchproblem).
Kom till informativa möten eller be dina föräldrar att gå.
Välj en färgkod för varje klass.
Känn din väg till dina klasser och skåp; det hjälper till rusningstid, träffar och sparar tid.
Sjätte klass är ungefär när din kropp kan börja förändras. Det är bra att vara beredd på det oväntade.
Hoppa över de korta kjolarna och shortsen, troligen måste du böja dig någon gång under dagen.
Ställ frågor om skolan i förväg med en rådgivare eller annan högt rankad person där (om du kan få ett möte med dem). Detta är bra för dig att lära dig skolans rutin och uniform eller annan information du behöver.
Var försiktig med vem du är vänner med. Se till att du kan lita på dem. Se till att leta efter människor som är lojala och vänliga mot andra än sina egna vänner.
Gymnasieelever i äldre klass kan vara oförskämd. Försök att ignorera dem, och om det blir ett mobbningsscenario, berätta för en vuxen du litar på.
Tänk alltid två gånger innan du pratar eller fattar ett beslut.
materdeihs.org © 2020