Hur man gör en kille avundsjuk genom textning

För att göra en kille avundsjuka genom att sms, måste du få honom att tänka att du tillbringar tid med andra killar - även om du bara umgås med din syster eller din favoritkattunge. Tricket är att vara subtil med det och få honom att tänka att du har många sätt att fylla din tid som inte har något att göra med honom. Om du gör det på rätt sätt kommer killen att bli supersjalu och vill bara komma närmare dig.

Få honom att vilja ha mer

Få honom att vilja ha mer
Svara inte på länge. Ett av de bästa sätten att göra en kille avundsjuk på text kräver att du inte gör någonting alls. Om han börjar skicka SMS, låt dig gå minst några timmar innan du ger honom ett svar. Om han textar dig på en fredags- eller lördagskväll och du inte har några avsikter att försöka träffa honom, kan du till och med komma tillbaka till honom dagen efter, vilket får honom att undra hur du tillbringade din kväll. [1]
 • Även om du kan frestas att svara med något lurvigt eller smart direkt, bör du vänta minst en timme eller två innan du svarar. Detta kommer att hålla honom gissa. Han kanske börjar undra om du inte kommer tillbaka till honom eftersom du är för upptagen med andra killar.
 • Låtsas som om du inte behöver honom trots att du gör det. Om han känner att han kan prata med dig när han vill, kommer han inte att tro att din tid är så värdefull.
Få honom att vilja ha mer
Var mystisk om vad du gör. När du smsar till honom, berätta inte för honom om allt du har pågått hela helgen. Även om du bara åker på din farfars födelsedagsfest, kan du få honom att tro att du kommer på ett hett datum med mannen i dina drömmar. Istället för att avslöja varje liten detalj i dina planer, berätta bara för honom att du är upptagen, att du har något på gång eller att du inte kommer att kunna prata. Här är några subtila sätt att göra honom svartsjuk: [2]
 • "Jag har något att göra senare ..."
 • "Jag har mycket att hända i helgen."
 • ”Jag hade en så lång natt igår kväll! Det var galet."
Få honom att vilja ha mer
Låt det låta som om du går på ett datum. Du behöver inte berätta för killen att du har några heta planer för kvällen, men du kan säkert få honom att tro att du gör det! Med bara några försiktiga ord kan du leda hans sinne till undring ... och undring. [3] Här är några saker du kan säga för att få honom att tro att du går på ett datum:
 • "Jag pratar med dig senare. Jag måste få en ny klänning för i morgon kväll. ”
 • "Jag hade den mest fantastiska pastaretten i går kväll."
 • "Jag kan inte tro hur sent jag kom hem i går kväll."
 • "Jag måste komma igång nu ... Jag träffar någon senare."
Få honom att vilja ha mer
Flirta med honom, men inte för mycket. Du bör flirta med killen lite för att hålla honom intresserad och för att visa honom att du är redo att spela boll. Ge honom precis nog för att se att du gillar honom lite utan att tro att han har dig i handflatan. Bara några få komplimanger eller kommentarer i rätt tid kan göra tricket. Försök att säga något liknande:
 • "Jag måste säga, du såg inte så illa ut att spela basket igår."
 • "Du vet alltid vad du ska säga för att få mig att må bättre, eller hur?"
 • "Du kan få mig att skratta över text, men jag undrar om du kan göra det personligen ..."
Få honom att vilja ha mer
Nämnar gärna andra killar. Du behöver inte vara så uppenbar om det faktum att du umgås med andra killar - oavsett om de är äkta eller tror. Bara en subtil antydning eller kommentar om en annan kille är allt du behöver göra för att få den kille du pratar med orolig för vad du har hänt. [4] Men om du är för hård för det, kommer killen att se att du bara bluffar. Här är några subtila sätt att nämna andra killar:
 • "Den här nya killen jag träffade kommer faktiskt till konserten med mig."
 • "Nick gav mig en tur till skolan igår ..."
 • "Bill låt mig låna hans skivspelare till mitt parti."
Få honom att vilja ha mer
Ljud upptaget. Ett annat sätt att göra en kille avundsjuk när du smsar honom är bara att få det att se ut som om du har en miljon saker på gång, oavsett om du umgås med killar eller inte. Du kan verkligen vara med i dina klasser, ditt nya sommarjobb, ditt fotbollslag, en av dina hobbyer eller dina vänner och familj, vilket gör att du inte har för mycket tid att sms killen ändå. Låt honom se att du har många andra prioriteringar, och han kommer att bli avundsjuk på att du har så många sätt att spendera din tid som inte har något att göra med honom.
 • Prata inte bara om hur upptagen du är. Nämn varken några av de saker du gör på din fritid, och han önskar att han kunde tillbringa mer tid med dig.
 • Dina texter behöver inte heller låta som om du har lagt timmar på att skriva och korrekturläsa dem. Att skicka en text som inte är helt kristallklar eller har en skrivfel eller två i den visar att du är för upptagen för att försöka verkligen imponera på honom.
Få honom att vilja ha mer
Agera som du inte riktigt bryr sig vad han tycker. Om han försöker göra dig avundsjuk eller att prata om andra flickor, bara spela det coolt och låt honom inte få en reaktion från dig. Han ser att du har överhanden och att ingenting han kan säga eller göra kan göra dig avundsjuk. Detta kommer att göra honom lite frustrerad, men det kommer också att göra att han känner sig mer knuten till dig eftersom han kommer att vara mer beslutsam än någonsin att vinna dig över.
 • Om han inte svarar på dina meddelanden på några timmar, skicka inte text till honom och fråga vad som händer. Vänta tills han kommer till dig.
Få honom att vilja ha mer
Lämna plötsligt mitt i ett bra samtal. Ett annat sätt att göra killen svartsjuk är att få det att se ut som om du plötsligt måste gå precis när saker och ting blev intressant. Om du lämnar en textkonversation efter att saker blev ganska tråkiga, tror han att du bara tappat intresset; [5] men om du pratar bra och då säger du plötsligt att du måste komma igång, då är det mer benägligt att han blir avundsjuk eftersom han tror att du stötte på en annan kille eller blir plockad på ett datum.
 • Om du lämnar mitt i ett bra samtal får killen att inse hur roligt och enkelt det är att prata med dig.

Att veta vad man inte ska göra

Att veta vad man inte ska göra
Förolämpa honom inte. Medan du kanske vill göra killen svartsjuk, vill du inte skada hans känslor så mycket att han slutar prata med dig. Du ska fortfarande vara respektfull och inte ska göra narr av hur han ser ut, hur mycket pengar han tjänar eller hur fysiskt otillräcklig han är på något sätt. Detta kommer att göra att en kille tappar intresset snabbt, och det kommer också att göra det mer troligt att han skulle säga andra killar att undvika dig. Här är några saker du bör undvika sms:
 • "Ugh, du är så grov."
 • "Jag är så trött på ryck som du."
Att veta vad man inte ska göra
Jämför inte honom med andra killar. Även om du kan göra en kille svartsjuk genom att nämna att du umgås med andra killar eller till och med antyder att du går på ett hett datum, vill du inte börja prata om hur mycket bättre alla killar omkring dig är än killen du smsar. När allt kommer omkring, du vill att han ska gilla dig, och om du tar det för långt, tror han bara att du är ond. Här är några saker du bör undvika att säga:
 • "Alla killar här är så mycket hetare än dig."
 • "Jag gick precis på ett datum med en kille som tjänar dubbelt så mycket pengar som du gör."
 • "Varför kan du inte klä dig mer som Joe? Han såg så söt ut i sina nya jeans idag. ”
Att veta vad man inte ska göra
Var inte så kall att han tror att du inte gillar honom. Även om du inte kan lägga alla dina känslor där ute om du vill spela hårt för att få, vill du inte vara så snäll att killen inte har någon aning om att du faktiskt gillar honom eller bryr dig om honom. Du måste ge honom något att hänga på eller så börjar han smsar flickor som han faktiskt tror att han har en chans med. Du kan vara subtil och fortfarande låta honom veta att du bryr dig om honom. Här är några enkla saker du kan säga för att hålla honom intresserad:
 • ”Jag saknade dig på Radiohead-konserten i går kväll. Det hade varit så mycket roligare med dig där. ”
 • "Du vet alltid hur jag kan knäcka mig."
 • ”Det är fantastiskt att höra från dig. Jag har haft en så lång dag. ”
Att veta vad man inte ska göra
Förolämpa inte flickorna han är med. Även om du kanske tror att om du lägger ned någon av flickorna som han är med så kommer du bara att se bättre ut eller få honom att tvivla på hans andra romantiska val, i verkligheten kommer det bara att göra att du ser osäker ut och inte värd killen. Om han berättar att han umgås med andra flickor kan du bara agera som om du inte verkligen bryr dig eller säger något trevligt om dem för att visa att du är tillräckligt säker på att du inte bryr dig om att han är med andra damer.
 • Du borde verkligen vara den större personen och säga något trevligt om en tjej han är med istället för att lägga ner henne. Om han nämner en tjej som han umgås med, kan du säga något enkelt som: ”Åh, jag älskar Jackie. Den flickan knäcker mig alltid. ”
Att veta vad man inte ska göra
Ignorera inte honom helt om han låter riktigt upprörd. Även om du kanske tror att att inte skicka tillbaka honom i två dagar är det bästa sättet att vinna killen, i själva verket, om du tar det för långt, kommer han faktiskt bara att bli arg och kommer att tappa intresset eller kanske till och med börja aktivt ogillar du. Om han verkligen vill ha din hjälp eller har en viktig fråga till dig och du ignorerar honom bara för att du vill bevisa en poäng, kommer det att ge honom fel intryck.
 • Visst, att vara coy och verka som att du är för upptagen för att svara på honom ASAP är en sak, men om du tar det så långt att han känner att du bara är ond, kan du förlora honom.
 • Försök få en känsla av tonen i hans meddelande. Är han bara lekfull, lite otålig eller behöver han verkligen höra från dig?
Att veta vad man inte ska göra
Spela inte för många spel. Naturligtvis kan det vara kul att spela spel och få en kille att vara intresserad av dig genom att göra honom svartsjuk medan du smsar. Att spela spel personligen kan också vara ett bra sätt att fånga hans uppmärksamhet. Men om du verkligen vill börja bygga en relation med den här killen, så måste du så småningom låta honom se att du verkligen bryr sig om honom och att ingen av de andra killarna spelar någon roll. Detta är det enda sättet att verkligen gå vidare med honom.
 • Även om att spela hårt för att få och hålla en kille på tårna kan hjälpa till att flytta en relation framåt och kommer att hålla saker intressanta, vill du inte spendera för mycket tid på att försöka göra en kille avundsjuk på text om du vill inleda ett äkta förhållande med honom. [6] X Forskningskälla
Var försiktig så att du inte ser desperat ut eller som om du medvetet försöker göra honom svartsjuk. Använd ditt bästa omdöme.
Detta kan göra att du verkar otäck och kan ha motsatt effekt.
Om killen räknar med att du försöker göra honom svartsjuk, sluta göra det och be om ursäkt.
materdeihs.org © 2020