Hur man gör en tjej besatt av dig

Att få en tjej att uppmärksamma och som du kan vara svårt nog - att bli hennes besatthet är ännu svårare. För att få en flicka att bli besatt av dig, gå in i hennes hjärna och hennes hjärta genom att vara hennes hjälte, tänka på ditt utseende, få henne att skratta och få henne att känna sig speciell. Du måste skräddarsy dina ansträngningar till tjejen i fråga, men med dessa grundläggande principer i åtanke bör du få en uppfattning om var du ska börja.
Var hennes hjälte. Varje gång hon är i problem eller orolig för något, inte bara sitta där med henne. Erkänn att du inte har alla svaren och att du kanske inte vet exakt vad hon går igenom, men försök hjälpa till att göra situationen bättre för henne.
 • Fråga henne hur du kan hjälpa, men insister inte på att hon låter dig. Var tålamod med allt hon går igenom och vara stödjande. När du kan göra en skillnad, gör det utan att tveka, men också försiktigt, eftersom du inte vill skada henne på något sätt.
 • Om hon redan gillar dig, gå utöver call of duty. Gör något som hon aldrig förväntar dig att göra, som att laga sin frukost [1] X Forskningskälla och sedan göra diskarna, så kommer hon att bli ännu hårdare för dig. Du visar henne vad du är gjord av.
 • Om hon inte gillar dig ännu, eller om du inte vet hur hon känner för det, spela det coolt. Var lugn. Om du är den typen av kille som blir svett och stammar hans ord när han är runt en tjej, är det bara att lugna sig. Tänk på henne som bara din vän som råkar se annorlunda ut. Om du inte kan lugna dig, svettas ingen! Flickor tycker att det är bedårande när killar snubblar över sig själva. Du får henne att skratta på ett bra sätt!
Flyga inte för djupt in i vänzonen. Var vänlig med henne utan att alltid vara tillgänglig. [2] Flickor älskar killar som är lite mystiska, så försök att odla lite mystik - ta inte alltid upp telefonen, släpp på vart du ska osv. Var ärlig, men inte alltid helt framme.
Var uppmärksam på hur du ser ut. Dina killevänner brydde sig förmodligen inte om att du gick runt i samma kläder som du klippte gräsmattan i, men flickan i dina drömmar kommer förmodligen inte bli så imponerad. [3] Här är tre enkla saker du kan börja göra med en gång som hjälper:
 • Dusch och rakning varje dag. Om du ännu inte är gammal nog för att raka dig, svett inte den. Du borde snart. Luktar fint och se rent ut genom att duscha eller bada regelbundet.
 • Bär kläder som faktiskt passar. Inte din äldre brors kläder; inte din pappas kläder. Använd dina egna kläder och de som smickrar din figur. Det spelar ingen roll hur mycket pengar du har - varje kille behöver ett bra jeanspar, en passande t-shirt, en enkel men elegant krage-skjorta och skor som passar tillfället.
 • Komma i form. Förlora det överskottet flab om du kan och förvandla den till muskler. De flesta flickor gillar killar som har utvecklat muskler som inte är så mejslade att de skrämmer. Hitta en intramural sportsliga som du är intresserad av och gå efter den. Du kanske till och med kan imponera din dam med dina färdigheter.
Var charmig . Du måste åtminstone ha någon form av charm för att vädja till en kvinna. De flesta män är charmiga på ett par olika sätt, men här är några charmiga idéer att tänka på:
 • Var en gentleman. Det här betyder att öppna dörrar, betala för ett datum, hålla ord, etc. Flickor älskar att känna sig som en gentlemann bryr sig om dem.
 • Var kvick. Flickor älskar killar som är bra samtalare, som kan förvandla allt till ett skämt. Lär dig hur du elegant kan göra narr av dig själv.
 • Var intelligent. Du bör göra ditt bästa för att vara välläst, informerad om aktuella frågor och nyfiken. Kvinnor gillar män som är smarta men fortfarande relatabla.
Var pålitlig. Varje tjej vill ha en kille som i slutet av dagen är pålitlig - pålitlig inte för att han måste vara det, utan för att han vill bli det. Att vara pålitlig handlar om att berätta för en flicka att hon har säkerhet med dig. Försök att vara den mest pålitliga killen som du känner.
 • Gör vad du säger att du ska göra. Om du pratar prata, gå promenad. Flickor gillar inte killar som säger att de ska göra något och aldrig följer med det.
 • Var punktlig. Även om vissa flickor är för sent, så hatar en tjej det när hon måste vänta på en kille. För henne står det: "Jag bryr mig inte nog om att du ska vara i tid." Berätta för henne om du kommer att vara sen.
 • Har ett gott rykte. Var killen som andra killar vill garantera. Du vet aldrig om hon eller någon av hennes vänner skulle kunna fråga om dig. [4] X Forskningskälla Och om hon hör hur du fuskade din ex-flickvän, skjuts ditt rykte och du måste bygga om det.
Försök att vara rolig: Detta ger flickan en anledning att koppla av. En person är mer lyhörd och mottaglig när den är avslappnad. Detta liknar att vara vittigt, men med högre betydelse. Det hjälper dig att få kontakt med henne känslomässigt / intellektuellt. Hon ska njuta av ditt företag och inte bli uttråkad.
Var inte för påträngande. Det är en avkoppling när du alltid är runt henne och rör vid henne och flörtar motbjudande med henne när hon inte är intresserad och aldrig har visat något intresse alls. Lär dig att ge henne kontrollen, även om det bara är en illusion av kontroll.
 • Om en tjej inte vill tänka sig, till exempel eller ha sex, försök inte tvinga det ur henne. Det är inte sättet att få henne besatt av dig. Lyssna istället på hennes önskemål, förstå varför hon har dem och respektera dem. Du får fler bin med honung än med vinäger.
Ha ekonomiskt oberoende. De flesta kvinnor bryr sig inte om hur mycket du gör eller vem dina föräldrar är, så länge du kan försörja dem. Det är trevligt, för de flesta män är inte välsignade med rikedom. Kom ihåg dessa saker om pengar runt kvinnor:
 • Kvinnor, som män, vill bli bortskämda en del av tiden. Det behöver inte vara extravaganta, men de gillar att bli bortskämda. Spara tillräckligt med pengar så att du kan skämma bort henne då och då.
 • De flesta kvinnor gillar inte män som vacklar sina pengar. Om du har pengar, vippa inte med det, för du kanske bara skrämmer henne bort.
Flörta inte med andra flickor för mycket. En tjej kanske verkligen gillar dig men om hon ser dig dansa eller prata med en annan tjej kan det vara en dealbreaker. Se till att hon vet att du bara är intresserad av henne.
 • Samtidigt ha vänner som också är flickor. Om du hänger runt vänner som också är flickor, kommer hon att känna sig säkrare runt dig eftersom andra kvinnor är bekväma att umgås med dig. Om du aldrig hänger runt några kvinnor kan det vara ett tecken för henne att du är analfabet när det gäller dem.
 • Ibland deltar kvinnor i en liten tävling - precis som män! Därför är det bra att ha andra kvinnor runt, förutsatt att du inte engagerar dig eller flörtar med dem.
Komplimentera henne. Ge henne några goda gammaldags komplimanger. [5] Komplimenter inte hennes förmåga att göra varje liten sak perfekt, så ser du inte ut för behövande eller obsessiv själv. Men ett välplacerat komplimang kan få en tjej att komma ihåg dig i flera dagar!
 • Var uppriktig när du komplimanger. Ta reda på vad du gillar med henne bäst - vad du tror gör henne mest unik - och berätta för henne. Om det är sanningen kommer den automatiskt att vara uppriktig.
 • Förstärka hur hon ser på sig själv. Om hon tänker på sig själv som en idrottare, stärka hennes tävlingsanda eller atletiska färdigheter. Om hon tänker på sig själv som en tänkare, beröm henne smarts. Vad hon än tänker på sig själv, komplimanger den aspekten av henne mest.
 • Fokusera mer på hennes personlighet än hennes utseende. Om du måste få en komplimang om hennes utseende, håll dig borta från de mer feminina områdena och hålla dig till att komplimera dessa: Smile Hair Eyes Lips Kläder (stil, utseende, etc.)
Ge henne skäl för att bli påmind om dig. Sjung eller brumma låtar, prata om filmer, dela favoritplatser. Allt som, när hon hör / ser det igen, får henne att tänka på dig. [6]
Balansera din känsliga sida med din maskulina sida. Flickor gillar killar som har kontakt med sin feminina sida utan att vara flickiga alls. Det betyder att du måste förstå var hon kommer ifrån men ändå vara noggrant manlig om du kan. Lär dig en lektion från följande ledtrådar:
 • Det är OK att gråta på en film och vara sårbar runt henne. Flickor ser detta som att du är tillräckligt bekväm runt dem för att öppna upp, och detta kommer att föra er två närmare. Lyssna inte på människor som säger att flickor bara vill ha manliga män.
 • Det är OK att klä sig bra ... men inte så bra. Som diskuterats tidigare älskar flickor en kille som kan klä sig snyggt. Men så fort killen klär sig trevligare än henne kan det vara en stor avkoppling.
Använd mest av allt inte guider som den här bokstavligen. Du ska inte göra att bygga en relation med henne till ett manus. Det viktigaste att göra när du letar efter ett meningsfullt förhållande är att koppla av runt henne och låta din sanna personlighet lysa igenom. Tvinga inte dig själv att passa en stereotyp. Du är bättre på att vänta tills du kan hitta en tjej som gillar dig, inte en stereotyp "cool" kille. En relation där du kan vara dig själv är mycket, mycket mer meningsfull än en där du måste låtsas vara någon annan.
Flickor har inte alltid den bästa idén om vad de vill ha. Var dig själv och vara en gentlemen. Låt henne göra vad hon vill och agera som du bryr dig om henne.
Fortsätt inte prata i timmar; ge henne en chans att prata.
Förolämpa henne aldrig, särskilt om hon är blyg, och även om det är ett skämt, såvida du inte vet att hon vet att det är ett skämt.
Om hon vill att du ska kyssa henne, och du vet det, kyssa henne när tiden är inne, eller så kan hon bli uttråkad eller tror att du inte är intresserad av att vara mer än vänner och gå vidare till någon som kommer att göra det.
När du är riktigt bra vänner är det bra på alla hjärtans dag att ta med henne blommor eller något för att säga att du gillar henne på det sättet.
Ta inte ditt förhållande för snabbt, ta det långsamt, låt flickan inse att hon är den för dig och ta ditt förhållande på allvar menande är att ta din relation långsamt och genom att säga henne att hon är den enda för dig.
Kom ihåg att "vänzonen" bara är ett koncept som skapas av samhället för att straffa kvinnor för att förneka en man.
Flickor bör faktiskt inte vara "besatta" av dig, du bör bara ha ömsesidig respekt och kärlek till henne. Använd inte bara henne som ett underhållningsobjekt, behandla henne med respekt och aldrig slutande vänlighet, för det är problemet med vissa pojkar i den här världen: de vet inte hur man behandlar en kvinna som en verklig människa och inte en playtoy.
Om hon inte faller för dig direkt är det okej. Människor behöver tid för att filtrera sina känslor. Ge henne tid och verkar inte för klibbig.
Tillbringa kvalitetstid med henne och lära känna henne. Var söt, snäll, smart och flörta inte med andra flickor eftersom det kommer att göra henne arg.
Häng med henne och lär känna henne innan du kysser.
Fråga inte omedelbart, "Så gillar du mig?" Eller "Så vill du gå ut?".
Text först. Flickor hatar det när de måste vara de första att skriva. Ibland kommer de inte att text först och kan ignorera dig av rädsla för att verka behövande. Text först ofta (inte alltid) för att påminna henne om att du tänker på henne, men inte bli för galen eller att du kan verka desperat.
Få henne att känna sig gillad av dig. Visa henne några tecken. Men om du bara vill att hon ska känna sig gillad, flirta med andra flickor. Hon känner sig inte så gillad av dig och kommer att tro att du också har känslor för dem.
Det här blir svårare om du är en av de pojkarna som flörtar med alla. Hon tror att hon inte kommer att ha en chans med dig eftersom du flörtar med alla. Även om du gör det, försök att ändra det. Fokusera på en flicka, flickan som du faktiskt gillar.
Ge inte blandade signaler till henne för då kan hon känna sig så överväldigad (förvirrad) att hon kan sluta gilla dig.
Bekräfta saker som hennes födelsedag och låt henne veta att du kom ihåg.
Håll hennes intressen i åtanke.
Gå aldrig för långt när du retar en kvinna. Att kalla henne fet eller förolämpa hennes utseende är oförskämd och en avstängning.
Försök att inte prata med henne hela tiden varje dag. Hon kommer att gilla de udda två dagarna att prata, men om du ständigt pratar med henne och försöker tvinga konversation kommer du bara att irritera henne. Ta bort då och då för att visa att du inte är alltför klamrande som i de flesta fall är en avkoppling, låt henne komma till dig.
Prata inte med flickor om andra flickor. Försök att inte skvallra.
Vissa flickor blir förolämpade av "riddarnas grejer." Se till att du vet vilken typ av tjej du har att göra med. Vissa kan se det som sexistiskt, irriterande trevligt, eller det kan verka som att du försöker hävda överlägsenhet.
Om en kvinna säger att hon inte är intresserad, stäng av. Nej betyder nej.
materdeihs.org © 2020