Hur man ser vacker ut i gymnasiet (flickor)

Att vara vacker är en titel som varje flicka önskar. Vanligtvis ses vackra kvinnor med massor av styling, designerkläder och smink. Så här är du en vacker tjej på gymnasiet, utan att vara en modell.

Tappa på din inre vackra

Tappa på din inre vackra
Kolla i spegeln. Hitta något du tycker är vackert med dig själv och vagga med det! Har du underbart hår? Låt det ligga på axlarna. Bländande ögon? Ljusa dem med mascara. Elegant figur? Bär kläder som smickrar din form. Välj något som du tycker är ganska om dig själv att accentuera och dra uppmärksamheten från saker du inte gillar.
Tappa på din inre vackra
Hitta sätt att dölja eller dra uppmärksamhet från vad du inte gillar. Har du stora höfter? Bär en svart klänning eller ett bälte. Har du tunga lår? Bär en fet tryckt topp. Har du en mindre bystlinje? Bär några färgade mager jeans. Om det finns något du inte gillar med din kropp kan du maskera den, men kom ihåg att ha självförtroende.

Att vara vacker på utsidan

Att vara vacker på utsidan
Hitta din stil. Är du girly? Bär blommönster, pastellfärger, kjolar och klänningar. Preppy? Prova polos, chinos, capris, kjolar i knälängder och klänningar och oxfords. Kantig? Läderjackor, miniskjortor, korta, snäva klänningar, band-t-shirts, spetskjolar och smala jeans. Handla i butiker som säljer kläder som du gillar, inte bara trender. Klä dig för att smickra din kropp och klä dig för säsongen. Du skulle inte vilja bli fångad i snön i en miniskirt, eller hur?
Att vara vacker på utsidan
Var dig själv. Bär inte för mycket smink eller för snäva eller korta kläder. Du är ju bara ett barn. Många tjejer bär för mycket smink, super trendiga kläder och högklackade bara för att passa in. Men om det inte är vem du är, var inte det! Uttryck dig själv! Om du gillar musik, använd gitarrörhängen. Om du gillar konst, bära färgsprutade jeans. Var dig själv!
Att vara vacker på utsidan
Ansträng dig för att se snygg ut på ditt eget sätt. Sluta inte ta duschar, tvätta håret och bära deodorant eftersom du "är dig själv" eller "gör ett uttalande". Det är ohälsosamt. Ta duschar och tvätta överallt.
 • Raka om du får tillåtas och det är nödvändigt. Raka dig inte bara för att raka dig. Men du kanske vill. Rakning är ett val och är inte nödvändigt att vara vacker!
 • Tvätta håret så ofta som du tror att du behöver. Om du är osäker, fråga din frisör, din mamma eller till och med en pålitlig vän (med friskt hår).
 • Få en trimning var 6-8 vecka för att förhindra uppdelade ändar och undvik värmestyling så mycket som möjligt.
 • Använd deodorant, antiperspirant eller kombination varje morgon och efter PE Du kan använda parfym om du vill, men var noga med att inte överdriva det.
Att vara vacker på utsidan
Be din mamma att hjälpa dig att sminka. Om hon säger ja, bär inte för mycket. För ungdomsskolan, bära chapstick, lätt läppglans och concealer. Använd inte för mycket, det kan se tungt ut. Kom ihåg att bära smink är ditt val och du behöver inte göra det om du inte vill.

Att vara vacker på insidan

Att vara vacker på insidan
Använd kroppsspråk. Kroppsspråk är det sätt vi kommunicerar med människor utan ord. Använd vänliga, öppna, varma och inbjudande kroppsspråk. Det finns inget som människor hatar mer än en oförskämd, snotig, "tror att hon är över världen". När du sitter, plantera fötterna ordentligt på marken och lägg händerna på varvet. Undvik att korsa armarna eller sitta slarvig, lat eller om du inte är involverad. Det får människor att tro att du inte kan bry dig om att prata med dem, och det är det sista du vill ha.
Att vara vacker på insidan
Få ögonkontakt. När människor pratar med dig, ta kontakt med dem. Det låter dem veta att du är uppmärksam och lyssnar på dem. Försök att bryta ögonkontakt ibland, annars är den läskig.
Att vara vacker på insidan
Var uppmärksam på lektionen. Lärarna uppskattar det när eleverna uppmärksammar under sin lektion. Det låter dem veta att de gör sitt jobb. Om du ställer frågor, höj dig också. Men bara om du vet svaret eftersom de ropar på dig kan du sluta bli super generad.
Att vara vacker på insidan
Var sorglös. Bryr dig inte vad folk tycker om dig. Bara ha kul! Kom bara ihåg att du har vänner som gillar dig för vem du är, så vem bryr sig om vad dessa snobbar tycker om dig!
Att vara vacker på insidan
Var snäll. Se inte ner på människor som är annorlunda än du är. De uttrycker sig precis som du är. Välj inte heller slagsmål med "populära" människor för att göra narr av dig. Om du kämpar med dem är du lika dålig som de är. Det bästa du kan göra är att bara gå bort. Var den större personen.
Att vara vacker på insidan
Var en risktagare. Var inte rädd för att vara djärv. Om någon vågar dig göra något, så länge det är säkert, gör det! Prova bungeshoppning, bergsklättring, fallskärmshoppning eller dykning.
Att vara vacker på insidan
Var ansvarig. Gör dina läxor och var säker. Men vara inte en nån. Om du ser någon göra något fel, gå tyst om och berätta för någon som har myndighet, gå inte till dem och berätta för dem.
Att vara vacker på insidan
Var väl uppförd. Det är roligare att bli uppförd än inte, får inte problem.

Vackra tillbehör

Vackra tillbehör
Håll ditt rum, skåpet och arbetsytan rena. Dekorera ditt rum med affischer och söta kuddar och filtar. Dekorera ditt skåp med klistermärken, magneter, whiteboards, bilder och spegel. Förvara dina leveranser till din nuvarande klass (till exempel bindemedel och anteckningsbok) och lägg resten av dina saker på skrivbordet. Rengör ditt rum och ditt skåp regelbundet. Det blir mycket lättare att hitta saker.
Vackra tillbehör
Skaffa cool elektronik. Skaffa en mobiltelefon, en surfplatta, en MP3-spelare (kanske en iPod), en bärbar dator och en Ereader. Få coola fodral för allt du har med saker som, djur, snacks och saker du gillar (till exempel Minions). Ladda dina enheter regelbundet. Det är hemskt när ditt batteri dör när du är i mitten av att göra dina läxor på din bärbara dator!
Vackra tillbehör
Ha trevliga skolmaterial. Skaffa bindemedel, anteckningsböcker, pennfodral, mappar och caddies i vackra färger och mönster som rosa, blått, gult, orange och grönt. Mönster inkluderar katter, prickar, ränder, chevron och coola geometriska mönster.
Vackra tillbehör
Ha så kul! Gör coola aktiviteter med dina vänner och ta inte saker för allvarligt.

Hudvård

Hudvård
Använd ansikts tvätt två gånger om dagen, på morgonen och före sängen. Se till att detta matchar vad du behöver fixa, oavsett om det är fet hud, torr hud, akne, finnar eller skydd mot utbrott. Om du inte använder ansiktsrengöringsmedel minst en gång om dagen, blir du förvånad över hur snabbt du utvecklar hudproblem,
 • Om du har känslig hud, är Simple ett fantastiskt brittiskt märke som hjälper även den mest känsliga huden som behöver stort skydd.
Hudvård
Använd en ansiktsmask var tredje dag-1 vecka. Detta ger din hud en naturlig glöd och skyddar verkligen från smuts och smuts. Använd emellertid med försiktighet - exfoliering innan minst tre dagar sedan din senaste användning kan orsaka utbrott, eftersom din hud är över-exfolierad.
Hudvård
Återfukta. Hitta ett bra märke av fuktighetskräm för ditt ansikte och sätt på det dagligen för att skydda mot smuts och smuts som vill komma in i dina porer. Det ger dig också huden silkesmjuk och slät som en bonus, så snäpp upp!
 • Moisturizer kan också användas som bas för smink istället för BB Cream.
Hudvård
Använd lotion efter duschar. Lägg lotion på armar och ben för en naturlig glödande, slät konsistens på din hud. Att lägga till detta på dina axlar och nacke kan också vara ett bra ställe. På sommaren kommer lotion med inbyggt UV-skydd att fördubblas som solskyddsmedel utan den klibbiga känslan och den salta lukten.
Hudvård
Bär chapstick. Bär det oftast för att förhindra att dina läppar torkar upp och blöder. Särskilt på vintern ska du applicera Chapstick varje kväll innan du lägger dig och när du vaknar och bär en med dig hela dagen.

Hårvård

Hårvård
Schampo och skick enligt din hårtyp. Och om du inte kan hitta något för ditt hår, måste du ha något riktigt speciellt, för nuförtiden finns det naturliga värmeskyddare, hydratorer, fjädervikt, färgskydd, naturliga hårfönster, etc. Du kan hitta praktiskt taget vad som helst! Kom bara ihåg att inte vara rädd för att blanda och matcha typer. Om du har både krusigt och tjockt hår kommer det att fungera fantastiskt att kombinera ett fjäderviktsschampo med ett krusningsskydd.
 • Använd inte 2-i-1-schampo och balsam, för medan balsam är tänkt att stanna i håret under en lång tid, kan schampot bara stanna kvar i 10 sekunder. Det är som att dela med noll - du kan inte göra det och bör inte prova!
Hårvård
Undvik värmeprodukter såvida det inte är absolut nödvändigt. Detta innebär blåstorkar, plattor, crimpers och curlers / curling iron. Om du egentligen inte behöver det (dvs en lockig bit hår blandat med rakt hår, eller en rak bit blandad med en lockig bit) eller så finns det ett speciellt tillfälle (dvs. en dans, ett bröllop, en begravning)
 • Det finns många sätt att naturligt torka, räta, krulla och krama håret. YouTube och WikiHow erbjuder många sätt att göra det!
Hårvård
Färg inte håret. Detta kan permanent skada det och ger ditt hår en konstig struktur över tiden. Det är ohälsosamt för ditt hår, även om du tvättar det och använder hårnärbara produkter i det. Bara för att det ser bra ut betyder det inte att det kommer att vara trevligt. Akta sig!
Hårvård
Använd lämnande schampo och balsam. Lämna-i schampo håller håret mindre krusigt och silkeslätt, medan resterande balsam håller ditt hår friskt, krusfritt och ganska mjukt och hanterbart. Dessa innehåller vitaminer och näringsämnen som är väsentliga för håret, och medan normalt schampo och balsam ger dem till ditt hår, håller det inte hela dagen!

Använda Makeup

Använda Makeup
Applicera fuktighetskräm eller BB-grädde. Med fuktighetskräm, pressa lite på fingrarna, gnugga ihop alla fingrarna och applicera jämnt på ansiktet och halsen. Pressa med BB-grädde på mitten av pannan, näsan, antingen kinden och hakan. Använd sedan fingrarna för att jämna ut detta. Glöm inte några fläckar, annars kan du få en ljusare eller mörkare hudfläck!
Använda Makeup
Applicera foundation och pulver. Hitta en foundation som är lite lättare än din hudton. När du applicerar, täck vätskan på problemfläckar (bulor, akne, röda fläckar, mörka ögoncirklar) och sprid den med fingret. Blanda inte detta i din hud, bara täck det på medan det fortfarande är uppenbart onaturligt. Applicera sedan pulver. Det här pulvret ska matcha din hud så bra som möjligt. Pulver hela ansiktet, till och med går över din grund. Att gå över din grund med pulver är det som får det att se naturligt ut medan det fortfarande är kakat på.
Använda Makeup
Applicera läppprodukten . Detta är ganska enkelt - allt du behöver göra är att fylla i dina läppar. Använd den tjocka kanten för att fylla i huvuddelen och den kantade kanten för att komma in i hörnen på läpparna. Om dina läppar är mindre eller tunna och läppstiftet är mörkt, använd den vippade kanten för att skapa den form du vill ha. Det verkar som om det ser konstigt ut, men det är verkligen en fantastisk illusion. Du måste verkligen se nära för att lägga märke till det.
 • Ljusa färger och nakenbilder är populära under varma säsonger, medan mörkare färger är populära under kalla säsonger.
Använda Makeup
Applicera mascara . Du kan använda klar eller svart mascara för dina toppvippor och tydlig för dina botten. Ta borsten ur röret och gnugga den mot kanterna. Placera dig sedan framför en spegel för att övervaka vad du gör. Ta mascaraborsten och svep den över dina ögonfransar samma tid på vardera ögat. Ta sedan din borste och håll den vertikalt och gnugga mot dina fransar för att undvika klump.
 • Ett annat sätt att undvika klumpning är att ta din borste horisontellt och svepa den från vänster till höger på spetsarna på fransarna.

Att upprätthålla hygien

Överväg att plocka kroppstvättdoft efter säsong! Att lukta som en tropisk skog gör det inte alltid på vintern, och att lukta som ett kanderat äpple eller pepparmintchoklad är inte det bästa alternativet på sommaren.
Borsta dina tänder. Syftar helst till att borsta och använda munvatten tillsammans med borstning för att säkerställa att alla bakterier tvättas bort. Floss regelbundet för att hålla tandköttet friskt!
 • Få rutinmässiga tandkontroller för att se till att allt är i toppform.
Tvätta händerna. Under hela dagen, alla sorters om otäcka bakterier kan samlas på dina händer, och detta är mycket ohygienisk, särskilt under influensasäsong när alla hostar och nysar och sprider bakterier överallt. Tvätta händerna regelbundet och efter hosta eller nysningar för att hålla dem rena.
 • Att ha smutsiga händer och vidröra ansiktet kan också leda till akneutbrott. Att hålla dem rena kan hjälpa till att förhindra detta.
Kom alltid ihåg att dra axlarna tillbaka, stå rakt och le. Om du rycker eller drar, kan folk tycka att du är blyg och osäker.
Försök att se så naturligt ut som du kan.
Le alltid, det är den bästa smink du kan ta på dig, och det är gratis!
Hur du ser definierar inte vem du är, det påverkar bara en aspekt av dig. Ta det lugnt och ha kul.
Köp organiska smink- och kroppstvätttillbehör! Det kan kosta mer, men det får dig att se fantastisk ut.
Sätt eyeliner på din vattenlinje istället för ovanför dina ögonfransar, på detta sätt kommer dina ögon att stå ut med mer av ett naturligt utseende.
materdeihs.org © 2020