Hur man ser vacker ut som en tonårsflicka

Att se vacker är en av de saker som många tonårstjejer strävar efter att vara. Lyckligtvis är det inte svårt att göra, även om det tar lite tid och ansträngning. Det finns mycket mer att se vackert ut än att sminka på smink, styla håret och ta på sig en trendig outfit. Du måste ta av dig själv, din hud, ditt hår och din kropp. Efter det kommer stylingdelarna att bli mycket enklare.

Ta hand om ditt ansikte och din hud

Ta hand om ditt ansikte och din hud
Tvätta ansiktet minst två gånger om dagen med ljummet vatten. För att huden ska se bäst ut bör du tvätta ansiktet på morgonen när du står upp och på kvällen innan du lägger dig. Använd en ansiktsrengöring (inte vanlig tvål) och försiktiga, cirkulära rörelser. Skrubba aldrig huden, eftersom det kan skada den. När du är klar, stänk ansiktet med kallt vatten. Detta hjälper till att dra åt och minimera dina porer.
 • Undvik att använda varmt vatten eftersom det kan leda till att din hud blir torr.
 • Fokusera på de områden som tenderar att bli mest oljiga och smutsiga, till exempel näsa, panna, nacke och haka.
 • Ta alltid bort din makeup innan du lägger dig, oavsett hur trött du är. Om du lämnar makeup kommer det att leda till igensatta porer och finnar.
Ta hand om ditt ansikte och din hud
Använd rätt ansiktsrengöring för din hudtyp. Bestäm din hudtyp först, sedan köpa en ansiktsrengöringsmedel som är märkt för den hudtypen. Var medveten om att din hudtyp kan förändras beroende på årstid och månadstid. [1]
 • Till exempel, din hud genom att bli mer torr under vintern. Det kan också bli fetare när du är på din period.
 • Tänk på en renare som har salicylsyra i sig om du har fet eller kombinerad hud. Det är bra för att hantera akne också.
Ta hand om ditt ansikte och din hud
Uppföljning med toner och fuktighetskräm. Toner hjälper till att täta dina porer och återställa hudens pH. Fuktighetskräm hjälper inte bara att göra din hud mjuk och slät, utan kommer också att förhindra att din hud ser fläckig ut när du tar på dig smink. [2]
 • Använd en lättare fuktighetskräm med SPF på morgonen och en tyngre på kvällen.
 • Använd en tyngre fuktighetskräm på vintern när din hud är mer torr och en lättare på sommaren när din hud är mer fet.
 • Om du har fet hud väljer du en lätt, gelbaserad fuktighetskräm avsedd för fet hud. Om du har känslig hud kan du prova en utan några dofter. [3] X Forskningskälla
Ta hand om ditt ansikte och din hud
Kom ihåg att ta på solkräm. Många älskar den solkyssade glöd och solbränd hud, och av goda skäl: det får dig att se frisk ut. För mycket solljus kan dock skada din hud och leda till rynkor och hudcancer. Detta betyder dock inte att du måste undvika solljus som en vampyr. Sätt bara på solskyddsmedel som har minst 30 SPF på det varje dag innan du går ut och försök att begränsa din solbad.
 • Du kan alltid lägga till en frisk glöd på din hud med bronzer.
 • Många fuktighetskräm och vätskefundament innehåller solkräm. Överväg att få en för sommaren.
 • Försök att undvika solen mellan 10:00 och 14:00, eftersom det är när solens strålar är som starkast. Om du måste gå ut, ta på dig solkräm eller en långärmad skjorta. [4] X Forskningskälla
Ta hand om ditt ansikte och din hud
Var inte rädd för att bära smink, men ge huden lite vila däremellan. Att bära smink är ett bra sätt att få dina naturliga egenskaper att lysa och sticker ut. Det kan också hjälpa dig att må bra om dig själv. Tyvärr kan det också täppa till dina porer och potentiellt leda till akne.
 • Om du bär makeup dagligen kan du försöka gå sminkfritt varje gång för att ge huden en chans att andas.
 • En bra dag att gå utan smink är när du kyler hemma under helgen.
Ta hand om ditt ansikte och din hud
Underskatta inte det viktiga att exfoliera. Om du märker att din hud ser tråkig och grå ut, är det dags att piska ut den loofahen eller skrubben. Gå in i duschen och försiktigt försiktigt ansiktet, nacken, armarna och benen. Detta kommer att skrubba bort de gamla, döda hudcellerna och avslöja den friska, mjuka, glödande huden under.
 • Ett annat sätt att exfoliera är att använda en sockerskrubber. Du kan köpa en från en skönhetsförsäljningsbutik eller göra en själv.
Ta hand om ditt ansikte och din hud
Skämmas inte för att skämma dig mot skrubbsår och kroppsmassor. De luktar inte bara bra, utan de är bra för din hud. Scrubs kan användas i ansiktet, armar och ben för att exfoliera bort döda hudceller. Kroppsmassar kan användas över hela kroppen strax efter en dusch för att låsa in fukt. Detta hjälper din hud att känna sig mjuk och smidig.
 • Du hittar dessa i skönhetsbutiker, men du kan också göra dem med enkla ingredienser, som socker och olivolja.
 • Undvik att använda kroppsmassor i ansiktet. Använd ansiktsfuktande krämer istället.
 • Du kan använda några sockerskrubber i ansiktet, men de måste märkas för ansiktsanvändning. Om du gör skrubben själv, se till att använda brunt socker.
Ta hand om ditt ansikte och din hud
Kom ihåg att bära deodorant och inte överdriva det på kroppens spray och parfym. Utseende är en stor del av att vara vacker, men lukten spelar också en stor roll. Var noga med att bära deodorant. Du kan också bära parfym eller kroppspray utöver det, men inte överdriva det. För mycket bra kan snabbt bli en dålig sak.
 • Lita inte på parfym eller använd den istället för deodorant. Du måste bära deodorant dagligen. Om det är väldigt varmt kan du behöva ansöka om det igen.
 • Ofta är kroppens tvättar, schampon och lotioner som du använder mer än tillräckligt för att du ska lukta bra.
Ta hand om ditt ansikte och din hud
Var försiktig med receptfria akne mediciner och överväga att få ett recept. Om du inte har råd att gå till en hudläkare, leta efter produkter som innehåller bensoylperoxid. Använd dessa produkter sparsamt på natten innan du lägger dig. Fokusera på din panna, haka, näsa och kinder - alla områden som tenderar att få utbrott. Inte bara spot-behandla finnar när de kommer upp. [5]
 • Du måste använda produkten i minst en månad innan du börjar se de resultat du vill ha. [6] X Forskningskälla

Ta hand om ditt hår

Ta hand om ditt hår
Tvätta håret, men inte varje dag. Det kan låta grovt, men att tvätta håret varannan till tredje dag (istället för varje dag) leder faktiskt till friskare hår. Om du tvättar håret varje dag kommer du att rensa det från de friska oljorna. Detta resulterar i hår som ser torrt, sprött och råttigt ut. [7] Om ditt hår tenderar att se fet ut, överväg att bära det i en fläta , hästsvans , eller bulle på den andra eller tredje dagen.
 • Om du tränar mycket, har fint hår eller har oljigt hår, kan du behöva tvätta håret varje dag eller varannan dag med ett milt schampo och balsam. [8] X Forskningskälla
Ta hand om ditt hår
Tvätta håret ordentligt. Fokusera schampot på hårbotten och från toppen till mitten av håret. Massera den försiktigt in i hårbotten med dina fingertoppar - aldrig "repa" hårbotten med naglarna. När du har sköljt ut schampot, applicera balsam och fokusera det på ändarna på håret. Detta förhindrar att håret blir torrt och att hårbotten blir fet.
 • Använd rätt typ av schampo och balsam för ditt hår. Återigen, inte allt som fungerar för din vän kan fungera för dig.
Ta hand om ditt hår
Borsta håret ordentligt för att förhindra frizz och snaggar. Borsta inte håret rakt från rötterna till ändarna först. Detta kan få håret att knäppas och gå sönder. Arbeta istället i små avsnitt med början från hårets ändar. När resten av håret är smidigt, kan du bara använda borsten från rötter till ändar.
 • Om du har lockigt eller naturligt hår, använd istället en bred tandkam. Detta kommer att ytterligare förhindra frizz.
 • Du kan fortfarande använda en hårborste om håret är lockigt eller naturligt krusigt, men bara strax innan du tvättar det.
Ta hand om ditt hår
Hoppa över den dagliga värmestylingen och använd ett bra värmeskyddande medel när du gör det. Inte bara kan dagliga uträtning eller curling se tråkigt ut efter ett tag, utan det kan göra mycket hårskador. När du värme utforma ditt hår (dvs.: rätning eller curling), applicera en värmeskyddande spray eller serum på ditt hår. Detta skyddar håret från att bli bränt och förhindrar att det ser torrt ut.
 • Har du en dålig hårdag med omhanterlig frizz? Prova flätor. De är mycket skonsammare i håret än att räta ut och tar mycket mindre tid att göra.
 • Överväg metoder utan värme när du lockar håret. De kan ta längre tid, men de kommer att vara bättre för ditt hår.
Ta hand om ditt hår
Håll dig borta från produkter som innehåller silikoner och sulfater. Silikoner är bra när det gäller att få håret att se slankt, smidigt och glansigt ut, men de kan orsaka uppbyggnad över tid, vilket resulterar i tråkigt, slunt och slakt hår. De kan endast tas bort med sulfater, som är hårda rengöringsmedel som gör att ditt hår verkar tråkigt och torrt. [9]
 • När du handlar efter hårprodukter, leta efter etiketter som säger "sulfatfritt." Om etiketten inte säger något, kolla ingredienslistan på baksidan av flaskan.
Ta hand om ditt hår
Prova en skölj av vinäger. Det kan låta grovt, men det mjuka håret du får efteråt är väl värt det. Vinäger rensar ut all uppbyggnad i håret och återställer dess naturliga pH. Resultatet är mjukt, glänsande, slätt hår. Blanda ½ till 4 msk äppelcidervinäger i en kopp (240 ml) vatten, häll sedan över håret mot slutet av din dusch. Följ upp med ett kallt vattenskölj för att stänga nagelbanden och maximera glansen. [10]
 • Var noga med att luta huvudet bakåt och stänga ögonen så att du inte får någon vinäger i ögonen.
 • Oroa dig inte, lukten försvinner när ditt hår torkar.
Ta hand om ditt hår
Prova en hårmask om du har torrt eller skadat hår. Hårmasker är som rika balsam som hjälper till att mjukgöra, hydrera och återfukta håret. Varje varumärke varierar, men du använder dem vanligtvis efter schamponering av ditt hår och lämna dem sedan på (helst under ett duschlock) i 10 till 15 minuter. Efter det sköljer du ut dem; du behöver inte använda balsam.
 • Du kan köpa dessa masker från en skönhetsbutik, eller så kan du göra dem själv.
 • När du väljer en hårmask, leta efter en som är gjord för din hårtyp eller skick. Om du till exempel har skadat hår, leta efter en etikett som säger "för skadat hår."
Ta hand om ditt hår
Dra fördel av hårets naturliga konsistens. Det är mycket lättare att omfamna ditt hår än att slåss mot det. Besök en frisör och be honom eller henne att hjälpa dig att välja en frisyr som passar din ansiktsform och hårstruktur.

Ta hand om din kropp

Ta hand om din kropp
Håll dig hydratiserad. Drick minst 6 till 8 glas (8 uns / 240 ml vardera) varje dag. Detta kommer att rensa bort eventuella föroreningar i din hud och ge den en sund glöd. Det hjälper också till att hålla av vattnet, vilket orsakas när din kropp blir uttorkad och lagrar extra vatten.
 • Du bör dricka mer vatten om det är väldigt varmt eller om du tränar mycket.
 • Lugna dig. Drick inte enorma mängder vatten på en gång.
Ta hand om din kropp
Ät bra och ät sunt. Hoppa över måltider är en av de värsta saker du kan göra mot dig själv, och det kan faktiskt göra att du gör det vikt, eftersom din kropp går in i svältläge. Du bör äta tre fulla måltider varje dag och två till tre mellanmål mellan dem. Se till att äta en välbalanserad diet, fylld med friska spannmål, magert kött och massor av frukt och grönsaker.
 • Om du är vegetarian kan du få protein genom ägg, mejeriprodukter, bönor och nötter.
 • Om du är vegan, få protein genom bönor, nötter och sojaprodukter. Det är okej att äta lite kött, ägg eller mejeri då och då; din kropp utvecklas fortfarande.
Ta hand om din kropp
Träna för att hålla dig i form och lyfta ditt humör. Detta betyder inte att du måste träffa gymmet och börja lyfta lyft. Även en enkel 30 minuters promenad varje dag kan hjälpa dig att hålla dig i form. Inte bara kommer du att hålla dig i form, utan du kommer också att koppla av ditt sinne. Du kanske till och med känner dig lite mindre stressad efteråt. [11]
 • Om promenader inte passar dig, prova att göra något aktivt som du gillar, till exempel: jazzdans, balett, sport, kampsport, jogging eller till och med yoga. [12] X Forskningskälla
 • Om du försöker gå ner i vikt, var tålamod och försök att inte oroa dig. Många flickor upplever att deras vikt varierar under puberteten. Viktminskning tar också tid.
Ta hand om din kropp
Få 8½ till 9½ timmars sömn nog natt. Det kan låta som mycket, men det är viktigt. Det finns en anledning till att det kallas "skönhetssömn" trots allt. Att inte få tillräckligt med sömn orsakar mer än bara påsar under ögonen. Det kan också leda till saker som humörsvängningar, depression eller ångest. Det kan också göra att din hud ser tråkig ut och din vikt ökar. [13]
 • Se till att ditt rum har en behaglig temperatur och undvik att använda elektronik minst en timme före sänggåendet.
 • Tala med din läkare om du har problem med att sova. Det kan vara ett medicinskt tillstånd.
Ta hand om din kropp
Öva självkärlek för att öka ditt självförtroende och självkänsla. Om du känner dig skäms och osäker för ditt utseende, ta en titt i spegeln och hitta åtminstone aspekt av dig själv som du gillar. Det behöver inte vara stort; det kan vara väldigt enkelt, såsom formen på näsan, dina fräknar eller färgen på ögat. Gör detta varje dag.
 • En positiv inställning gör att du kan se de goda sakerna om dig själv. En negativ inställning låter dig bara se dina brister.
 • Genom att öka din självkänsla kan du så småningom sluta se dina brister och börja se den verkliga skönheten du faktiskt är.

Förbättra din skönhet

Förbättra din skönhet
Förstå att du inte behöver bära smink för att se vacker ut. Du bör bara bära smink för din egen njutning och aldrig för att någon berättar för dig. Om folk pressar dig att sminka dig när du verkligen inte vill, ignorera dem och vara dig själv.
 • Naturligtvis, om att bära smink gör att du mår bra med dig själv, gå själv efter det.
Förbättra din skönhet
Överväg att hålla din makeup enkel. Att ha mer smink gör dig inte nödvändigtvis vackrare. Om något, kan det få dig att se äldre och överdresserad för tillfället. Faktum är att de flesta professionella makeupartister väljer att hålla sminket lätt och naturligt under dagen. Det är bara för kvällarna och speciella tillfällen där de går för det dramatiska utseendet.
 • För en enkel look varje dag, prova en tonad fuktighetskräm, neutral ögonskugga, lite mascara och läppglans. Håll rodnad eller bronzer ljus.
 • Om du bär dig dramatisk smink gör du lycklig, gå sedan efter det! Du kanske vill ge din hud en paus med några dagar, dock.
Förbättra din skönhet
Prova concealer om du har finnar eller mörka, under ögonskuggor. concealer är inte obligatoriskt, men det kan hjälpa till att täcka problematiska områden, till exempel finnar under ögonskuggor. Om du känner dig självmedveten om en finn, ska du täcka den med någon concealer.
 • Du behöver inte ha concealer med annan smink. Du kan bära den själv.
Förbättra din skönhet
Ta hand om dina händer . När det gäller att göra sig vackra har människor en tendens att bara fokusera på ansiktet och håret - men händerna är också viktiga. Håll händerna mjuka genom att bära en fuktgivande handlotion och inte plocka eller tugga på naglarna. Håll naglarna trimmade och använd en manikyrborste för att rengöra under dem varje natt. Var inte rädd för att måla naglarna eller få en professionell manikyr. Lite färg skadade aldrig någon.
 • Om du väljer att måla naglarna själv, kom ihåg att först ta bort den gamla nagellaken. Att bära nagellack ovanpå det flisade, skalande nagellack kommer att vara smutsigt.
 • För att skydda dina naglar och få din polska att hålla längre, kom ihåg att applicera en bra baslack innan din nagellack, och en bra topprock när du är klar.
 • Använd inte nagellack som ersättning för korrekt nagelvård. Ta hand om dina naglar först och tänk sedan på nagellack.
Förbättra din skönhet
Raka eller vaxa ditt kroppshår bort. De flesta flickor tar bara bort hårstrån på benen och underarmarna, men du kan göra underarmarna också, särskilt om håret är tjockt och grovt. Du kan också gå till en skönhetssalong eller manikyrplats och även få dina ögonbrynen och övre läppar vaxade. Kom ihåg att rakning är ett personligt val, inte ett krav. Du behöver inte raka dig för att se vacker ut.
 • Det är inte bra att plocka eller vaxa dina ögonbrynen själv. Att få rätt form kan vara svårt, och det är lätt att röra om och över-plus.
 • Om du inte kan eller inte vill vaxa dina ögonbrynen, groom dem istället. Plocka bort alla orörliga hårstrån och kamma sedan ögonbrynen med en ren spoolieborste.
 • Kolla med dina föräldrar. De kanske inte tillåter dig att raka dig på grund av religion eller kultur.
 • Du kan bleka ditt kroppshår istället för att raka. Blekningssatser finns i apotek, sminkbutiker etc.

Klä dig själv

Klä dig själv
Bär det du känner dig mest bekväm i. Du kanske hittar den hetaste, sötaste dräkten i köpcentret, men det kommer inte att göra något bra om du inte känner dig bekväm eller själv när du bär den. Din brist på förtroende kommer att visas. Istället för att försöka se ut som alla andra, varför inte försöka skapa din egen stil och bära det du känner dig mest bekväm i? Vem vet, du kanske börjar nästa modetrend.
Klä dig själv
Klä upp en enkel outfit med tillbehör. Det gör du inte att bära tillbehör om du inte vill, men de kan verkligen göra att din outfit ser mer komplett ut. Till exempel kan ett brett bälte över en maxiklänning eller en enkel tunika verkligen ta din outfit till nästa nivå. Välj tillbehör, som bälten, hattar och smycken som matchar din outfit, personlighet och stil.
 • Titta igenom modetidningar för att få idéer.
 • Har du inte råd med söta tillbehör? Gör din egen!
Klä dig själv
Håll din garderob ren och städad. En outfit kan se supersöt ut av design, men den ser inte söt ut om den är rörig, smutsig eller illaluktande. Ta väl hand om dina kläder och tvätta dem när de blir smutsiga eller illaluktande. Du bör också ta hand om hur du kläder på dig. Det är bra om du föredrar en trasig, trasig, "punk" look, men försök att inte vara slarvig om det.
 • Läs tvätttagningarna när du tvättar kläderna. Om du inte tvättar vissa plagg ordentligt kan du förstöra dem.
 • Tvätta alltid vita kläder separat från färgade kläder. Om du tvättar dem med andra färger kan de bli snusiga. Detta får dem att se smutsiga ut, även om de är rena.
Klä dig själv
Betona den del av din kropp du känner dig mest säker på dig själv. Bär livfulla toppar om du gillar din överkropp / armar och bantande byxor om du älskar dina ben. Om du inte mår bra del av din kropp, be en vän (eller till och med en vänlig försäljningsföretag) för att hjälpa dig hitta en outfit som kommer att se söt ut på dig. Ibland är det lättare att se vad som ser bra ut på andra människor än på dig själv - din vän kanske kan se något du inte gör.
 • Var inte rädd att experimentera med olika utseende. Gå över till en butik och prova på saker du normalt inte skulle ha på dig - du kanske blir förvånad!
 • Naturligtvis bör du fortfarande bära saker du känner dig bekväm i. Även om folk säger att det ser bra ut, om du inte känner dig bekväm i det, ska du inte bära det.
Klä dig själv
Klänning för din kroppstyp . Det finns en outfit för alla där ute. Oavsett om du är mager eller överviktig, kan du fortfarande bära liknande kläder, till exempel shorts och toppar. Det som dock betyder är snittet. Till exempel:
 • Om du har smala axlar ser du bättre ut i tankar som har tunnare remmar.
 • Om du har bredare axlar ser du bättre ut i tankar som har bredare remmar.
Klä dig själv
Var snäll. Att vara snäll är en av de enklaste sakerna att göra för att se snyggare ut. Tänk: du kan vara den vackraste flickan på utsidan, men du kanske verkligen är menig. Skulle du vilja vara den flickan, eller vill du vara den snälla, vänliga flickan som alla vill prata med?
 • Det finns mer sant vänlighet än bara fina ord och komplimanger. Försök att ha vänliga tankar om andra också.
 • Ett av de enklaste sätten att vara snäll är att vara sympati och förståelse.
Klä dig själv
Var dig själv . Vem du än är och hur du än ser ut, äga den. Skönhet är ett tankesätt. Känn dig vacker, så blir du vacker. Titta bara i spegeln. Du behöver inte en wikisida för att påminna dig om att du rockar.
Är det ok för någon med finnar att applicera smink?
Ja, det är okej, men du kanske vill ge ditt ansikte några dagars paus då och då. Håll din makeup lätt, och se till att tvätta bort den väl i slutet av dagen innan du sover.
Hur tar jag bort darkspots under mina ögon utan att skada mitt ansikte?
Har du någonsin sett shower där människor bär gurka skivor över ögonen? Detta är tänkt att minska mörker och puffiness, om du tar gurken direkt från kylen. Om du har smink kan du också använda foundation och concealer för att täcka fläckarna. Att få tillräckligt med sömn bör göra dem mindre märkbara också.
Jag lägger aldrig smink i ansiktet, men ändå har jag en finnar. Hur är detta möjligt?
Finnar orsakas ofta av andra saker, till exempel kost, inte tvätta ansiktet tillräckligt ofta, röra vid ansiktet i överdrivet och hormonella förändringar. Se till att tvätta ansiktet två gånger om dagen och försök att inte röra det för ofta. Se också till att äta mycket frukt och grönsaker och undvik skräpmat, till exempel pizza och chips.
Hur kan jag vara tunnare utan träning?
Försök att äta hälsosamt med mycket frukt och grönsaker. Skär ner skräpmat och godis. Det viktigaste är att INTE svälta dig själv. Försök också att få lite träning varje vecka, även om det är så enkelt som en promenad till butiken. Motion hjälper till att hålla dig frisk, inte bara mager.
Behöver jag sluta äta för att inte bli fet?
NEJ! Det här skulle vara en fruktansvärd idé! Faktum är att inte äta kan göra att kroppen går in i "svältläge" och lagrar mer fett! För att gå ner i vikt måste du äta bra och du måste äta sunt. Ät fullständiga måltider, men få dem att räkna; ät gott om frukt, grönsaker, fullkorn och magert kött. Kom också ihåg att dricka mycket vatten!
Kommer det att hjälpa pojkar att märka mig?
Det kan, men kom ihåg att utseende inte är allt. Ett vackert ansikte kan ge dig den uppmärksamhet du vill, men din personlighet spelar också roll. Tänk också på att alla har olika idéer om vad som är vackert. Slutligen, välj en pojke som gillar dig för vem du är, inte hur du ser ut.
Om du bär smink får du finnar?
Ja, smink kan orsaka finnar. Leta efter "icke-komedogen" och "allergivänlig" makeup som är mindre benägna att täppa till porerna eller irritera huden. Tvätta det alltid före sängen.
Hur blir jag av med kroppslukt?
Dusch oftare med kroppstvätt och / eller tvål med en behaglig lukt och avsluta med parfym eller deodorant. Dusch efter att du har tränat för att tvätta bort svett.
Orsakas mitt oljiga hår av schampot som jag använder?
Eventuellt. Försök byta schampo och se om det hjälper. Du kan också prova ett naturligt schampo som inte har några silikoner i sig; de kan få ditt hår att se fet ut. Slutligen, se till att du tvättar håret ordentligt: ​​endast schampot bör beröra hårbotten, inte balsam.
Hur får du större bröst?
Det är inte möjligt att naturligt ändra storleken på dina bröst. Håll dig fast med vad du har; du behöver inte ändra dem för att se vackra ut.
En positiv attityd och självacceptans gör en stor skillnad. Gå självförtroende och le.
Alla har en annan uppfattning om vad som är vackert. Fokusera på vad tycker är vacker.
Att dricka varmt vatten med en pressa citron på morgonen hjälper till att ta bort gifter från din hud och kropp.
Försök att inte oroa dig för mycket om vad alla andra tycker om dig. Ibland kan vi vara alltför självmedvetna om något, när ingen annan verkligen märker det.
Le ofta och ta väl hand om det. Detta innebär att borsta och tandtråd varje dag och besöka tandläkaren.
Gå med axlarna och ryggen rakt - slapp inte av.
Glöm inte att ha en vänlig och vänlig personlighet; det kommer att lägga till ditt utseende.
Du bör också använda din tid på bästa sätt och alltid ha kul och försöka le.
Socialisera mer istället för att vara blyg eller alltid titta på din telefon. Att prata med människor personligen gör att du verkar mer vänlig och lättillgänglig.
Om du har lockigt hår, se en specialist.
Oroa dig inte för din vikt. Regelbunden träning är bra. Bygg upp dina träningsrutiner när du passar bättre.
Se upp för hårda ansiktsrengöringsmedel, de torkar ut din hud.
Rök inte, drick eller läkemedel. De får dig att se trött och ohälsosam ut. Dessutom är de dåliga för din kropp.
materdeihs.org © 2020