Hur man håller konversationen flödande med en tjej (för killar)

Visst, du är bra på att gå över ett trångt rum och presentera dig själv för en tjej för att få henne uppmärksam. Oavsett om du är utåtriktad eller blyg kan du hålla konversationen flödande med en tjej när du startar den genom att följa några av stegen i den här artikeln.
Börja saker och ting för att bjuda in henne att prata. Var uppmärksam på scenariot och forma din inbjudan till omständigheterna. Ställ till exempel inte henne en slumpmässig astronomifråga när hon handlar efter skor. Här är olika sätt att göra detta: [1]
 • Om du vill slå en konversation med en tjej som du inte känner, försök att göra en rekommendation. Om du till exempel ser en vacker tjej på ett kafé, och hon ser osäker på sin beställning, rekommenderar du din favoritdrink eller berätta för henne att du kommer att gissa exakt vad hon vill bara genom att titta på henne.
 • När du redan känner flickan börjar du med någon gemensam grund. Om du är i skolan tillsammans, kommentera lektioner eller prata om dina extra aktiviteter i läroplanen. Om du arbetar tillsammans kan du börja prata om nyheter på arbetsplatsen eller be om hennes hjälp med något du arbetar med.
 • Be henne om en mindre tjänst. Till exempel, be henne att titta på dina saker (som din telefon) medan du får henne något att dricka. Flickor kommer att känna sig mer intresserade av dig om de har gjort en tjänst för dig. Det kommer också att få dem att känna sig pålitliga och kanske till och med nyfikna. [2] X Forskningskälla
 • Ge henne ett kompliment. Om hon ser bra ut den dagen eller om hon sa något fantastiskt under lektionen, berätta det för henne. Komplimenter håret, leendet eller klänningen. Håll dig borta från hennes mer feminina drag. Se till att din komplimang är äkta och inte falskt.
Ställ henne några frågor. Du vill visa henne att du är intresserad av henne och samtidigt avgöra om hon verkligen är värd ditt intresse. En stor fråga kommer att få henne att tänka, skratta och gilla dig, samtidigt. [3]
 • Undvik "ja" och "nej" frågor. En fråga som "Gillade du den nya filmen som kom ut i helgen?" får du antingen ett "ja" eller ett "nej" men kanske inte startar en meningsfull konversation. Fråga i stället vilka andra filmer hon har sett och varför hon gillar dem. Denna typ av fråga får ett mycket längre svar från henne.
 • Flickor gillar ofta killar att göra det första steget. Istället för att vänta på att hon ställer frågor, var proaktiv och gör frågan först. När hon har svarat på din fråga, nicka och sedan ge ditt eget perspektiv. Du vill ha en balanserad konversation där du får reda på vad hon handlar om samtidigt som du delar delar av dig själv.
 • Ta reda på vad hon brinner för. Om du gillar den här tjejen, är chansen stor att du hittar något om henne riktigt fascinerande. Fråga henne varför hon gillar vad hon gillar, eller varför hon tänker vad hon tycker. Fråga henne något som du verkligen vill lära dig mer om istället för att ställa frågor bara för att få henne att prata. Om du är osäker, vet hon, och din konversation kommer att vara död i vattnet. Folk älskar att prata om sig själva. Om du får reda på vad hon brinner för, går konversationen naturligt och enkelt. Detta är det enklaste sättet att bygga en anslutning.
Få dig att se bra ut under hela konversationen. Du vill ta reda på så mycket du kan om henne, men du vill också se till att du visar dig som bäst.
 • Prata om ett ämne som får dig att känna dig passionerad och övertygande. När du pratar om något riktigt positivt kommer du att bli bäst. Om du brinner för musik, prata om dina favoritband. Om du har något du älskar att göra, prata om det med henne.
 • Se till att du ger henne samma tid. Du vill definitivt dela något om dig själv, men om du bara pratar om dig kommer hon att tro att du är självcentrerad och hon kommer inte att prata med dig.
 • Ge inte åsikter om ämnen du inte vet något om. Ditt mål är att imponera flickan med din intelligens, din konversation och din intelligens. Om du vänder dig till något som du är menad men oinformerad om kommer du inte att vara så intelligent.
Acceptera pauser. Du kommer inte att kunna tänka på något att säga vid varje punkt under samtalet, och det är helt okej. Pauser är en naturlig del av konversationen. Få henne bekväm med tanken på pauser genom att använda pauser eller överväganden sparsamt i ditt eget tal. [4]
 • Le åt henne, ta en slurk från din drink eller titta runt i rummet tills du kommer med något nytt att säga. Så länge du verkar säker och intresserad, väntar hon med mycket förväntan på nästa steg i konversationen. Om du ser nervös eller stirrar på dina fötter kommer hon att känna sig obekväm och hon kommer sannolikt att säga "se dig senare."
 • Använd pauser under hela konversationen. När du pausar, ser ut som om du noggrant överväger vad du vill säga. Hon kommer att investeras i att försöka ta reda på vad du kommer att säga nästa, och hon kan känna sig tvungen att fylla tystnaden med sin egen konversation.
 • Folkets talhastighet synkroniseras naturligtvis när de pratar. Det betyder att människor omedvetet efterliknar hur snabbt den andra personen pratar. Så om du pratar långsamt, kommer hon att prata långsamt, och konversationen kommer att pågå längre. Hemligheten med att prata långsamt är att vara säker, inte nervös.
 • Tänk på pauserna som hennes chans att imponera på dig. Känn dig inte som om du behöver generera ämne efter ämne för konversation. Under pausen vill du tyst bjuda in henne till initiativet. Om hon gör det, så vet du att hon tycker om att prata med dig.
Håll konversationen ljus. Fördjupa dig inte i några kontroversiella ämnen eller något som hon kan tycka att det är obekvämt. Skvallra inte heller om andra människor, eftersom hon kanske tycker att du inte är riktigt trevlig. [5]
 • Använd din humor. Dyk inte in med ett riktigt off-colour skämt eller något som kan vara chockerande för henne. Håll det lätt och testa vattnet innan du säger något som hon kanske tycker är meningsfullt eller stötande.
 • Öva på roliga berättelser. Mer än bara skämt, människor älskar att höra historier om roliga saker som hände med dig. Så hålla reda på roliga eller underhållande saker som hände dig och repetera historien du vill berätta med vänner.
 • Känn din popkultur. Håll dig uppdaterad om de senaste kändisnyheterna och vad som är nytt i filmer och musik. När du vet vad som händer där ute, har du alltid något lätt att prata om. Dessutom kan du bara imponera på henne med antalet saker du vet.
Fokusera på kroppsspråk. Använd dig själv ögonkontakt, sitta rakt upp och le varmt. När du gör dessa saker kommer hon att känna som om du är fokuserad på henne. [6]
 • Se hur hon använder sin kropp. Om hon tar ögonkontakt med dig, lätt vidrör din arm eller lutar in mot dig medan du pratar, kan du känna dig säker på att hon är i dig.
 • Se till att du också projicerar bra kroppsspråk. Korsa inte armarna, knacka på fötterna, sucka eller stöna hörbart. Alla dessa tics är tecken på att du är uttråkad eller missnöjd med henne.
 • Om hon ständigt tittar bort, fiklar med sin drink eller smycken eller ser ut som att hon inte kan vänta med att fly, kan du tappa hennes intresse. Du kan försöka säga något som "Har du en dålig dag? Du ser ut som om du är en miljon mil bort." Eller, om konversationen inte har varit så intressant till att börja med, säg bara artigt: "Trevligt att prata med dig" och gå bort.
Håll alltid uppmärksamheten åt henne. Låt henne veta att du tycker att hon är viktig. Var inte svårt att vända rampljuset mot dig. Fokusera istället främst på henne.
 • Stäng av din mobiltelefon medan du pratar med en tjej. Om du går utanför för att ringa, kan du komma tillbaka och upptäcka att hon är vidare.
 • Om du stöter på vänner, presentera dina vänner för henne men förbli fokuserad på din konversation. Försök att skicka icke-verbala signaler till dina vänner så att de får veta att de behöver prata med dig en annan gång.
Avsluta på en bra anmärkning om hon berättar att hon måste lämna. Berätta för henne att du tyckte om att prata med henne och lära känna henne. Om du kände en verklig anslutning till henne, fråga efter hennes telefonnummer. Nästa morgon, skicka henne en text att säga att du hade en fantastisk tid och önskar henne en god dag. Du kan få en ny chans att fortsätta den första konversationen om hon skickar tillbaka dig.
 • En bra tumregel är att vänta minst en dag innan du ringer henne, särskilt om du närmade dig henne som främling. Du vill inte att hon ska tro att du är för framåt och att du inte vill se ut för behövande, så det är bäst att försena en dag.
 • När du ringer henne, håll saker och ting söt. Såvida hon inte verkligen njuter av konversationen, fråga henne bara om hon vill se en film eller gå ut på kaffe och lämna den där. Du vill imponera på henne personligen, där du kan göra bättre skadestyrning om något går fel.
 • Håll den låga tangenten tills du vet att hon verkligen gillar dig. Hon kan känna sig lite konstig om du driver riktigt hårt och hon inte gör det, så försök att få en bra balans. Och håll alltid konversationen flödande.
Jag har inte råd med kaffe, så vad ska jag erbjuda istället?
Det är inte vad du har råd - det är vilket företag du har att erbjuda. Bjud in flickan på promenad eller gör något som inte nödvändigtvis har en budget till. Detta kan vara uppfriskande för både dig och henne.
Hon säger att hon älskar mig, men när jag försöker hålla handen drar hon bort, och när jag försöker kyssa henne ler hon, skrattar och drar bort.
Hon spelar förmodligen svårt att få, särskilt om hon skrattar åt det. Om hon blir allvarlig och säger "nej", "stopp" osv., Sluta definitivt vad du gör. Men det låter som om hon bara är blyg och retar dig lite. Ta saker långsamt, men fortsätt försöka.
Hur kan man hålla ett samtal flödande om flickan är riktigt blyg?
Ta av trycket från henne att föra samtalet genom att dela mycket om dig själv och bara ibland ställa frågor för att hålla henne engagerad. Det kommer att ta tid för en blyg tjej att öppna sig, så var beredd att vara tålamod och lägga in mycket arbete till en början.
Vad händer om flickan inte är intresserad av mig?
Var då artig och vänlig ändå, för hon är en människa med värde. Men känn inte behovet av att dra ut konversationen eller gå in i mycket djup. Du vill investera dig själv i samtal med människor där intresset är ömsesidigt.
Tänk om hon inte gillar att prata med mig innan jag inleder en konversation?
Du vet aldrig förrän du försöker, så prova och se vad som händer.
Hur vet jag att hon älskar mig? Vi är vänner, men hon fortsätter att berätta för sina andra flickvänner och människor runt omkring att jag är den viktigaste personen för henne.
Inte säker på vad mer du behöver för att dra slutsatsen. Du kan alltid bara fråga henne vid rätt tidpunkt, som efter en god middag tillsammans eller efter en film tillsammans.
Vad ska jag göra om jag ber om hennes nummer och hon säger nej?
Du måste respektera en kvinnas beslut när hon säger nej till dig och sluta fråga. Men du kan hålla dig vän med henne och försöka komma till en punkt där hon känner sig mer bekväm med dig. Vid den tidpunkten kan du be om hennes nummer igen. Men om hon säger nej igen, är det nog bäst att bara ge upp.
Tänk om du har slut på saker att säga till en tjej?
Eftersom de flesta tycker det är lätt att prata om sig själva, ställa henne frågor kan hon inte svara med ett enkelt "ja" eller "nej." Kom ihåg att om du känner att du har slut på saker att säga, om flickan verkligen gillar dig kommer hon att uppskatta vad du har att säga, oavsett vad.
Jag berättade för min vän om min kross och det kom till henne. Detta kan göra vår konversation besvärlig. Hur kan jag prata med henne för att lära känna henne bättre?
Bara behandla henne som du skulle göra någon annan vän, någon du vill lära känna bättre. Säg "Hej", fråga henne hur hennes dag är, hur skolan går, vad hon gör efter skolan osv. Håll bara konversationen på en vänskapsnivå för nu och se var det går.
Jag träffade en flicka av en slump; hon är super avslappnad. Vi hade en fantastisk tid att umgås för en vecka sedan, men jag är rädd för att vara över toppen eller tvärtom och inte visa tillräckligt intresse. Vi har smsat. Vad ska jag göra?
Du måste ringa ibland. Skriv inte bara henne. Det är super irriterande att bara få en text.
Förvänta sig att fjärilar försvinner med träning. Du kommer alltid att känna dig lite nervös när du försöker föra en konversation med en tjej, men du kommer att känna dig mer säker om du fortsätter att initiera fler samtal med olika flickor. Hur som helst, ju fler samtal du startar, desto större är dina chanser att träffa en fantastisk tjej.
Var trevlig och dig själv.
Kom ihåg att prata med flickor är ingen risk, ingen belöningsaktivitet. Om du inte tar en chans och bedriver en konversation vet du aldrig vad du kan ha missat. Om konversationen går bra kan du skapa en nära och varaktig anslutning.
Om du kommer från ett annat land eller en annan kultur än tjejen i ditt intresse, prata om din ras / etnicitet / kultur eller presentera henne för ett nytt språk. Så till exempel om du är asiatisk och du försöker prata med en tjej som är amerikansk, presentera henne för ett asiatiskt språk eller prata om hur din kultur är annorlunda. (Var försiktig med den här taktiken - din egen kultur kan vara en bra konversationsstartare, särskilt om det är annorlunda / intressant för henne, men det bästa samtalet tenderar att vara tvärkulturellt, och du vill inte få dig att se "exotisk" eller "främmande".)
Kom ihåg att inte skvallra eller prata dåligt om någon annan, utan bara fokusera på henne. Skvaller kan få dig att se feminin ut. Om hon på något sätt börjar skvallra, är du möjligen på väg mot "Friend Zone". Eventuellt. Inte säkert.
Om du är intresserad av att ha en relation eller vad som helst med den här flickan, kan det vara en bra taktik att fråga om hennes ex. Detta ger dig inte bara ett långvarigt konversationsämne, utan det ger dig också information om vad som gick fel i den senaste relationen hon hade och vad du ska undvika att göra. Var dock försiktig, om hennes uppdelning är ganska nyligen kan det vara ett rörande ämne och kan göra henne obekväm. Denna taktik fungerar bara i vissa scenarier.
Håll lite tuggummi eller andningsmynt praktiskt. På så sätt kan du känna dig säker på att andetaget är friskt medan du pratar med henne.
Se till att du tar ögonkontakt, även om hon klädd i en klänning med låg klippning. Om hon får dig att titta ner på hennes bröst , din konversation kommer inte att vara så länge.
När det gäller hennes kjol behöver du inte diskutera det. Om det är för kort, låt henne inte fånga dig som tittar under bordet. Detta är ett officiellt slut på en konversation.
materdeihs.org © 2020