Hur du kan förbättra ditt utseende och personlighet (tonårstjejer)

Ungdom är komplicerat; vi är alla överens om detta. Det finns dagar när du känner att du ligger i en eländig pöl med lera, och dagar när du står upp från den här pölen, redo för en ny start, redo att ändra något, tills någon eller något skjuter dig tillbaka i pölen, får dig att ligga där några dagar till. Det är hemskt, eller hur? Du har ingen anledning att acceptera den här situationen längre! Det är dags att stå upp, stå hög och visa alla att du är en fantastisk person. Den här artikeln kommer att berätta allt du behöver veta för en komplett make-over: förändra och förbättra ditt utseende, betona din fantastiska personlighet och bli en ny du.

Förbättra dina utseende

Förbättra dina utseende
Ta hand om ditt ansikte. Du har antagligen hört detta tips en gazillion gånger, men det är viktigare än du tror. När du träffar någon ny ser du först på deras ansikte, eller hur? Ditt ansikte berättar mycket om dig, och om du tar väl hand om det skulle det visa alla att du respekterar dig själv och ditt utseende. Du kan enkelt ta hand om ditt ansikte hemma.
 • Först och främst bör du ta reda på vilken typ av hud du har. Sök efter tips om hur du hittar din hudtyp på Internet och i tidskrifter. Hur du tar hand om ditt ansikte beror på hur din hud är. Har du finnar? Sedan har du fet hud. Är din hud grov, uttorkad? Sedan har du torr hud.
 • Rengör ansiktet två gånger om dagen, på morgonen och innan du lägger dig. Använd ett rengöringsmedel som passar din hudtyp. Gnid inte ansiktet för hårt. När du applicerar rengöringsmedlet, använd varmt vatten, men inte varmt, för att öppna dina porer. När du sköljer ansiktet, använd kyligt vatten för att stänga porerna. Buff sedan ansiktet försiktigt med en handduk.
 • Applicera en fuktighetskräm lämplig för din hudtyp: en mild för fet hud, en starkare för torr hud. Du bör applicera det på rätt sätt när du har rengjort ansiktet, när huden är lätt våt, eftersom den skulle vara bättre absorberad.
 • Använd en skrubb två gånger i veckan, rakt mellan rengöringsmedlet och fuktkrämet, för att ta bort döda celler.
 • Använd en ansiktsmask en gång per vecka. Du kan förbereda en mask med saker från ditt kylskåp, eller köpa en mask speciell för din hudtyp. Du kan fråga en hudläkare om detta eller söka efter recept på Internet. Masken ska appliceras efter rengöringsmedel och skrubben.
 • Om du lider av akne bör du prata med en hudläkare som kan ge dig de bästa råden för att bota den.
Förbättra dina utseende
Ta hand om ditt hår. Ditt hår är också väldigt viktigt, du studerar alltid människors hår, även om du inte inser det. Att ta väl hand om ditt hår är lättare än du kanske tror. Du kan göra det billigt med några få basprodukter.
 • Återigen bör du studera ditt hår och hur det presenterar sig under veckan. Håret kan också vara fet eller torrt. Om ditt hår blir smutsigt och styvt riktigt snabbt och det lyser i ljuset, är det oljigt. Om ditt hår är trött, är det torrt. Att räkna ut vilken hårtyp du har hjälper dig att välja den bästa vårdplanen.
 • Tvätta ditt hår. Tvätta det inte varje dag, det kan bli trött eller oljigt ännu snabbare. Det bästa valet (och det som särskilt fungerar för författaren till artikeln) är att tvätta den två gånger i veckan. Välj ett schampo som passar din hårtyp; du kan välja den enligt ingredienslistan eller till de råd du kan få från andra personer med liknande hårtyp eller specialister. Schampo håret, skölj och sedan schampot igen och skölj sedan igen. Den andra schampo-sköljningssekvensen måste vara längre och mer försiktig. Var noga med att skölja håret helt, så det blir inte mer schampo.
 • Använd endast balsam om det behövs (så om du har torrt hår). Balsam kan göra ditt hår fetare. Välj en bra balsam och applicera den i ändarna.
 • Torka håret ordentligt. Blåttorkning rekommenderas inte riktigt, men du kan göra det en gång i veckan, eller något två gånger per vecka. Torka inte håret för hårt, eftersom det kan bli känsligare och det kan ha en tendens att bli lättare förstörd.
 • Borsta håret ordentligt. Borsta inte för hårt. Var särskilt försiktig när håret är vått och det är mer ömtåligt.
 • Bind håret ordentligt. Om du har oljigt hår bör du binda håret mer, eftersom det kan bli oljigt om det rör vid ditt ansikte. Bind håret när du gör sport. Bind inte det för starkt, eftersom det kan påverka ditt hår, eller gör det till och med oljigt.
 • Använd inte för mycket produkter på håret. Omfamna ditt naturliga raka hår eller dina lockar. Ibland är en naturlig look nyckeln till framgång.
 • Hårmasker är också en lösning, men sök professionellt råd om du bestämmer dig för att ha periodiska hårmasker (de rekommenderas för allvarligare hårproblem, som håravfall).
Förbättra dina utseende
Ta hand om dina tänder. En vacker person blinkar alltid ett leende till människorna runt. Att ha friska tänder är oerhört viktigt. Som med ansikte och hår måste du också ta hand om dina tänder.
 • Borsta tänderna dagligen, minst två eller tre gånger om dagen. Använd en bra tandkräm och en bra tandborste (byt tandborste en gång vid tre månader). När du borstar tänderna bör du vara uppmärksam på rengöring av tungan, tandköttet och insidan av kinderna. Borsta tänderna i cirka en till tre minuter, och glöm inte att skölja.
 • Du kan använda andra speciella tandprodukter som munvatten eller tandtråd.
 • Tuggummi är inte perfekt, men det kan vara användbart då och då. Du bör inte göra en vana med att tugga tyggis, eftersom det kan bli ohälsosamt om det är överdrivet. Fortfarande bör du ha ett paket med gummi i väskan, bara för fall. Om du misstänker att ditt andetag luktar dåligt av någon anledning, tugga lite gummi och problemet är löst tills du kommer hem för att borsta tänderna.
 • Om du inte har några tänderproblem, har du fortfarande en tandläkarmöte en gång vid sex månader.
Förbättra dina utseende
Ta hand om dina naglar. Vi använder våra händer och ben mycket, så våra naglar är dämpade till många saker under dagen. Det är därför vi bör ta hand om naglarna och uppmärksamma dem regelbundet. Det finns några grundläggande saker att veta om att behandla dina naglar rätt.
 • Kläm fast naglarna och ge dem en vacker form. För detta kanske du vill prata med någon som är specialiserad på det här området. Den perfekta formen för dina naglar beror på fingrarnas längd, handform och andra saker. Du kan hålla dem korta och naturliga genom att klippa dem regelbundet. Om du vill ha långa naglar, klipp dem mindre.
 • Måla dina naglar. Du kan välja djärva färger för korta naglar och suga pastell med ritningar för långa naglar. Du kan måla naglarna hemma eller åka till en mani-pedi-session på skönhetssalongen, det är ju ditt val. Du kan hitta fängslande självstudier över hela internet som lär dig hur du kan ge dina naglar ett vackert utseende. Du bör ta hand om din mani-pedi minst en gång i veckan.
 • Applicera inte färgad nagellack för ofta; ge naglarna en paus på 2-5 dagar efter att du torkat nagellaken.
Förbättra dina utseende
Var försiktig med att gå ner i vikt. Många tonårsflickor är oroliga för sin vikt, och de tycker att det inte är normalt för deras ålder. De ser sina vänner se tunnare ut, och de ser också otroligt tunna modeller på catwalksna. Detta är bara en . Om du tror att du är fet är det 90% chans att du har fel. Fett betyder ett onormalt tillstånd när din vikt är mycket större än den normala. Fett betyder inte lite tjockare lår, som verkar enorma för dig. I stället är det mycket mer attraktivt att ha kurvor än att se ut som en promenadpinne. Om du verkligen vill ändra något om din vikt kan du göra några hälsosamma saker.
 • Börja inte dieter. Dietar betyder mestadels självskada i din ålder, och de rekommenderade om du är äldre än 20 år, när odlingsprocessen är klar. Om du verkligen tror att du behöver en diet, prata med en av dina föräldrar och be dem om en tid hos en dietist. Internetdieter är inte en bra idé. En specialist kan hjälpa dig ordentligt.
 • Skär inte av mat. Detta är ett av de största misstagen du kan göra. Hoppa över måltider kan bara skada dig. också är det inte viktigt hur mycket du äter, men vad du äter.
 • Prova att äta mer frukt och grönsaker. Det hjälper verkligen. Försök också att ha en mängd produkter i dina måltider: dagboksprodukter, kött, kolhydrater.
 • Undvik skräpmat. Ändå, om du vill äta en glass, vägr inte detta för dig själv. Lite choklad kommer aldrig att skada. Det är också väldigt viktigt att dricka mycket vatten.
 • Plocka upp en sport du tycker om. Det är ett av de bästa besluten du kan fatta, oavsett vad din åsikt om din vikt är. Fysisk träning är viktigt för att leva ett hälsosamt liv. Aktiviteten kan till och med vara en hobby, som dans eller trädgårdsskötsel, som innebär fysisk ansträngning.
 • För en professionell rådgivning, prata med en specialist.
Förbättra dina utseende
Drick mycket vatten. Detta är ett annat riktigt populärt men extremt användbart tips. Vatten är riktigt bra för hela kroppen. Det sägs att det inte finns en viss rekommenderad mängd vatten, och det beror faktiskt på ålder, höjd och vikt. Du kan ungefär dricka 8 glas vatten per dag (eller fyra flaskor med 0,5 liter). Drick några läppar då och då, så att du skulle hålla dig hydrerad under dagen. Fortfarande föredras mineralvatten, men du kan också dricka mousserande vatten. Bearbetade juice kan inte ersätta vatten. När allt kommer omkring, plocka alltid vatten.
Förbättra dina utseende
Sporta. Sport är bra att lägga till i ditt dagliga schema. Det spelar ingen roll om du är en sportig person eller inte. Du bör ha en träningspass på 30 minuter en gång per dag. En träningssession kan till och med gå runt i ditt område. Så länge det handlar om att flytta runt kan det inkluderas i ditt dagliga schema. Kör inte från PE-klassen; istället njuta av att flytta med dina vänner. Börja gå till gymmet, eller ta dans, yoga, fitness eller zumba-lektioner. Du kan till och med börja göra vissa sporter, som fotboll, volleyboll, badminton eller vad som helst. Du kan till och med lägga till musik till din sportsession. Och viktigast av allt, njuta av sporten.
Förbättra dina utseende
Sov nog. Sömn är verkligen viktigt, eftersom det hjälper vår kropp att vila och våra celler att återfå. En av nycklarna till naturlig skönhet är en god sömn. Du ska sova cirka åtta timmar om natten och planera att gå till sängs timme för att uppnå detta belopp. Sov inte när din TV är påslagen, eftersom det kan påverka din sömn. Drick inte heller koffein på eftermiddagen eller kvällen, eftersom det kan hålla dig vaken. Förbered en bekväm säng, lägg dig in och koppla av. Du bör somna ganska snart.
Förbättra dina utseende
Klä dig som du vill. Kläder säger mycket om oss. Tänk på det! Om du ser en flicka klädd i rippade jeans och en svart T-shirt med ett rockband, skulle du säga att hon är en rocker, eller hur? Kläder uttrycker vår stil och vår personlighet. Du bör också tillämpa denna idé på dina egna kläder.
 • Kontrollera din garderob. Donera alla saker som inte längre passar dig, någon kan behöva dem. Om du känner till innehållet i din garderob finns det större chanser att göra fantastiska modekombinationer. Om du har möjlighet kan du shoppa med din mamma, syster eller bästa vän. På detta sätt kan någon som känner dig väl föreslå några kläder som du aldrig har förväntat dig att ha på dig.
 • Uttryck din egen unika stil. Bär kläder som passar din kropp och din speciella personlighet. Kopiera inte någon, bara inspirera dig själv. Försök att diversifiera dina modeval, om du kan. Var inte rädd för att göra misstag. Du borde bära en hemsk dräkt idag, i skolan och sedan gå till den för ett datum, till exempel!
 • Lägg till tillbehör. Det kan vara ett söt halsband eller ett djärvt armband. Det måste bara säga något om dig. Accessoarer är en sista, fin touch för en perfekt outfit. En vanlig vit T-shirt, till exempel, kan kompletteras med en silverkedja med ett roligt hänge och ta-daaa! din outfit är redo!
 • Tänk aldrig att bara kläder från populära märken ser bra ut. Detta är en enorm missuppfattning. Du kan hitta vackra saker även i begagnade butiker och sparsamhetsbutiker. Skämmas inte om dina kläder inte tillhör ett märke. Ingen kommer att kontrollera etiketten, men alla beundrar dina vackra kläder.
Förbättra dina utseende
Upplev olika frisyrer. Beroende på hårets längd, textur och typ kan du välja olika frisyrer som passar ditt ansikte och uttrycker din personlighet. Det finns gott om tutorials på Internet om hur du bär ditt hår, och du kan välja något därifrån. Välj återigen mångfald. Även att gå för fel frisyr lär dig att inte göra samma misstag igen. Det finns många alternativ för flickor med kort hår också: prova några eleganta stift eller en djärv hatt. Du kommer att se att alla kommer att uppskatta ditt enastående utseende.
Förbättra dina utseende
Applicera smink. Smink gör att du ser mer flicka ut och den kan betona dina vackraste ansiktsegenskaper. Det finns några hemligheter om applicering av smink, som varje flicka måste känna till.
 • Applicera smink noggrant och sparsamt. Om du lägger för mycket på produkten, så ser det helt ut och löjligt. Du är ung och det bästa sminket för en vardaglig skolutseende är naturlig, men lite uppenbar. Detta betyder basen, sedan lite ögonskugga, mascara och en rosa glans.
 • Glöm inte att torka av makeupen i slutet av dagen. Om du sover med din smink, får du alla porerna tilltäppta. Dessutom kan en hel del uppmätt smink leda till framtida rynkor.
 • Inte alla typer av smink kan passa din ansiktsform, ögonform, läppform. Prata med en specialist som kan rekommendera effektiva knep för att göra de bästa valen. När du har lärt dig vad du behöver lära dig söker du efter självstudier eller artiklar om smink i tidskrifter. Börja sedan träna. Det kommer inte att vara perfekt i början, men du vet, övning gör perfekt.
Förbättra dina utseende
Applicera parfym. Parfym är den sista handen du kan lägga till i ditt dagliga utseende. Välj en parfym som representerar dig och naturligtvis som du gillar. Spraya en medellång mängd (inte för mycket, eftersom det skulle vara irriterande) på din hals, handlederna och bakom örat (dina pulspunkter). Du kommer att se att du kommer att vrida huvudet vart du än går!
Förbättra dina utseende
Bli av med dåliga vanor med skönhet. Alla har dåliga vanor, men några av dem är inte så uppenbara. Dåliga vanor inkluderar att bita naglar, röra vid ansiktet och håret hela tiden, poppa finnar och andra. De är alla fiender av din uppstigning till att vara en naturlig skönhet, så vi måste eliminera dem från våra liv. Ibland kan det tyckas vara riktigt svårt, men allt beror på att du vill göra den här förändringen. Du kan prata med en av dina föräldrar eller en specialist om detta. Du har ingen anledning att känna skam. Alla har en dålig vana. Kanske biter ingen i naglarna, men de skakar knäet ständigt eller något liknande. Det är beundransvärt att du vill göra en förändring, när andra fångas i sina egna dåliga vanor och förnekar det. Istället för att agera som ingenting händer, agera.
 • Du bör identifiera när du har den dåliga vanan. Kanske när du är nervös eller koncentrerad, eller när du påverkas av en kraftfull känsla. När du har bestämt dig för vad som orsakar bristen på din dåliga vana, försök att undvika sådana situationer. Ibland kan du inte, som när du är i skolan och koncentrerar dig på lektionen och börjar bita naglarna. Du måste ha reaktionskraften. Så snart du inser att din dåliga vana är i process, dölj händerna under låren, i fickorna eller under skrivbordet. Allt beror på dig.
 • Om du biter på naglarna kan du måla dem, även om du kan ha frestelsen att bita det torkade polermedel. Få en söt teckning på naglarna. Förmodligen skulle synen på din vackra manikyr övertyga dig om att inte bita naglarna.
 • Om du har en tendens att smälla dina finnar, håll dig borta från speglar så mycket du kan, eftersom synen av akne skulle få dig att förlora dig själv till din dåliga vana. Om du tittar i spegeln, fokusera dock på dina ögon.
Förbättra dina utseende
Håller med om att du också kan ha dåliga utseende dagar. Du kan inte se enastående hela tiden. När allt är detta typ av löjligt och konstgjort. Ibland kommer du inte att stämma med att pimpa dig själv. Det här är okej och vanligt. Om du förstår detta, är det okej. Sträva inte efter perfektion, för ingen är perfekt. Försök ändå att se ditt bästa ut hela tiden. Du behöver inte kliva in i din klass i en klänning och höga klackar varje dag. Ett par jeans och en stor anorak är också acceptabel för dåliga utseende dagar. Tänk på meddelandet du försöker skicka: det är inte "I dag känner jag inte humör att se bra ut." , men "Idag ser jag bra ut även i bekväma kläder."

Förbättra din personlighet och relationer

Förbättra din personlighet och relationer
Ta reda på vad som inte fungerar. Om du läser den här artikeln har du en anledning till din önskan att göra en förändring på dig själv. Tänk på detta skäl. Skriv ner det om du vill. Detta skäl skulle vara grunden för din inre förändring. Du kanske är blyg och du pratar inte för mycket med människor. Kanske har någon fått dig att lida och skjutit ned din självrespekt och kärlek i den pöl som nämndes i början. Oavsett vad det är, nu är det det förflutna. Det faktum att du läser den här artikeln är bara det första steget att ändra. Naturligtvis beror det allt på dig och på de beslut du tar. Så snart du utvecklar svaret på den här frågan, planera ditt nästa steg. Om du är blyg, vad tänker du göra? Prata naturligtvis med fler! Försök att utveckla dina egna lösningar innan du läser resten av tipsen. Mycket viktigt, glöm inte att du är speciell på ditt eget sätt, och ingen kan bevisa att du är motsatt.
Förbättra din personlighet och relationer
Starta en dagbok. Det kan se ut som en kliché från tonårsfilmer, men det kan hjälpa dig mer än du tror. Du behöver inte skriva dagligen eller skriva allt som händer dig under en dag. Istället måste journalen vara ditt stöd under din uppstigning. Om du är orolig för något, lägg ner det och börja göra något annat, inte relaterat till dina bekymmer. Du kan skriva om dina känslor eller känslor, om dina tankar och åsikter. Lägg ner dina framgångar och dina framsteg och kom ihåg dig själv att du är speciell.
Förbättra din personlighet och relationer
Arbeta med din hållning. Tänk på det: varför är en viss tjej vacker, bortsett från hennes snygga kläder och hennes vackra smink? Hållningen är också viktig! Faktum är att ingen kommer att titta två gånger på någon som döljer ansiktet och agerar som om de vill vara någon annanstans. Håll ryggen rakt och hakan uppåt, gå avslappnad, armarna svänger på sidorna. Göm inte händerna, eftersom det kan se ut som ett tecken på osäkerhet. Var inte rädd för att gå på ett sassy sätt: du har alla skäl, du är verkligen fantastisk!
 • För att vara säker på att du alltid kommer ihåg att hålla din hållning, rita en liten stjärna på din hand. På skolan eller på jobbet skriver du förmodligen, du ser stjärnan och kommer ihåg om hållningen.
Förbättra din personlighet och relationer
Leende. Leende tar alltid de andra nära dig. Du skulle förmodligen prata med någon som ler, istället för någon som har en permanent rynka i ansiktet. Från den personliga erfarenheten av artikelns författare är att tvinga ett leende ganska svårt, särskilt om du är den typen av person som bara ler när det finns en anledning att. Ändå måste du försöka förfalska det. Till exempel stöter du på en vän på gatan. När du går mot dem kan du tänka på upplevelserna av din vänskap, de inre skämtna, de roliga blommarna och allt annat som är underhållande. Du kommer att se att ett leende omedvetet skulle dyka upp på dina läppar! Du kommer gradvis att lära dig att le vänligt i alla typer av situationer.
Förbättra din personlighet och relationer
Arbeta med det inre samtalet. Alla pratar med sig själva, även om de inte erkänner det. Inre samtal är något vanligt och logiskt för någon, och du kanske inte tror det, men det har en stor inverkan på dina åsikter och känslor. Om du kontinuerligt säger dig själv saker som "Jag är ful." , "Ingen gillar mig." eller "Jag är dum." ständigt kommer du att börja tro dem faktiskt. Istället bör du göra precis motsatsen. Komplimenter och beröm dig själv, ger dig ett vänligt svar varje dag. Du kan göra det i ditt sinne eller högt, det spelar ingen roll. Gör detta regelbundet, så ser du att det kommer att fungera bättre än du har föreställt dig.
Förbättra din personlighet och relationer
koppla av. En avslappnad person är en lycklig person. Ibland är vi för fast i dagens affärer, att vi glömde att ta en paus och göra något lugnande eller roligt. Du är ung och det är dags att njuta av dig själv på alla möjliga sätt. Sluta studera i ungefär en kvarts timme och gör något annat: läs en tidning, ta en promenad, ät något, lyssna på musik eller vad som helst som slappnar av. Njut av allt som omger dig, låt dig dagdrömma eller göra galna saker. Kanske skulle du vilja dansa mitt i stormarknaden. Gör bara det. Folk kommer förmodligen att döma dig, men vem bryr sig? Jag gör inte.
Förbättra din personlighet och relationer
Njut av nöjen med fritidsintressen. Hobbyer är bra. När du går på universitetet, arbetar sedan och sedan startar du en familj, har du förmodligen inte tid till dina hobbyer. Så du måste njuta av dina favorit saker att göra nu. Med andra ord, läs, lyssna på musik, titta på film, gå ut med vänner. Utveckla dina egna dagliga aktiviteter som kopplar av dig och får dig koncentrerad. Var inte rädd för att prova något nytt. Det kan vara allt från att vara trummis i ett rockband till att studera ett svårt språk. Att vara upptagen med dina hobbyer gör att du känner dig uppfylld, avslappnad, lugn.
Förbättra din personlighet och relationer
Spendera tid med din familj, vänner och människor som bryr sig om dig. Detta är som ett pusselstycke som inte kan ersättas av någonting. De är de människor som älskar dig och tar emot dig, oavsett vad. Ge tillbaka kärlek och omsorg till dem, och vis hela tiden att de bryr dig. Att planera vanliga aktiviteter är en idé som är värd att prova. En picknick i familjen eller en kväll tänd filmkväll med dina bästa vänner kan ge ett leende på allas ansikte. Förstå att om du inte var så speciell skulle dessa människor inte älska dig så mycket!
Hur får jag förtroende?
Du behöver bara tro på dig själv att du är en fantastisk person.
Hur kan jag ändra mitt utseende och personlighet för att imponera på alla?
Du kan aldrig imponera på alla. Om du är snäll och glad och hjälper människor och klär dig och ser ut som du vill, kommer detta att visa alla att du är säker på dig själv och de kommer att bli imponerade.
Vad ska jag göra så att alla gillar mig?
Var snäll, hjälpa människor, hälsa folk ordentligt och lägg alltid ett leende i ansiktet. Alla gillar glada människor
Hur kan jag förbättra utseendet på mina pinsamma händer och naglar?
Blötlägg händerna i en lösning av ljummet vatten, rosenvatten, några droppar schampo, en matsked salt och juice av en citron i 15-20 minuter. Dina händer kommer att bli mjuka och uppdaterade.
Hur kan jag få mig att känna mig säker när jag går ensam?
Att gå snabbt kan hjälpa.
Hur kan jag se fantastiskt ut utan smink?
Applicera återfuktande kräm precis innan du lägger dig på natten för att göra din hud mjukare. Lägg också på lite före makeup för att skydda din hud.
Glöm inte att under hela processen var dig själv .
Observera allt i din telefon. Om du har problem med att följa detta schema organiserar du bara allt i din telefon eller dator. Låt dem meddela dig när du ska börja din träningspass, vilken modekombination att bära, när du går till sängs och vaknar. Lägg till en låt du älskar som ringsignal. På det här sättet skulle du vara mycket mer angelägen om att använda dessa tips.
Om du inte är bra på att följa scheman, försök att be någon om hjälp: din mamma eller en nära vän som också skulle älska en förändring.
materdeihs.org © 2020