Hur du är värd för en sömn när du vet att du våter sängen

Har du velat vara värd för en sömn, men på grund av en sängvätningssituation har du försökt att avstå från att följa igen för att vara värd för en själv? Om så är fallet, oroa dig inte; den här artikeln kan ge dig information om hur du själv kan vara värd för en.

Innan

Innan
Sätt åt sidan en lista över inbjudna till sömnen. Även om de flesta sleepovers är med bara en annan person kan du, om du vill, planera ett litet parti där en grupp vänner samlas och sover i samma rum. Oavsett om inbjudna känner din hemlighet eller inte, är det relevant att veta vem du bjuder in till sömnen den natten.
Innan
Bestäm om din inbjudna gäst är en riktig vän eller inte. Svaret på detta måste komma inifrån dig. Försök bestämma din vänskap med den inbjudna och om du vill att de ska veta att du har haft sängvätningsolyckor. Bestäm om du kan lita på dem med att de inte släpper ut några av dina sängvätthemligheter till andra. En sann vän kommer att förstå och acceptera det faktum att du våter sängen och att du inte väter sängen på ett ondsinnat sätt.
 • Sängvätning påverkar alla typer av människor på många olika sätt. Liksom hur vissa människor inte kan se utan glasögon och vissa människor inte kan ta sig utan rullstol, kan sängvattens kropp bara inte kontrollera behovet att urinera när de somnar utan att låta dem veta att deras urinblåsan är full och de behöver urinera på toaletten.
Innan
Skapa och skicka inbjudan till din gästlista med sleepover-inbjudna. Även om nuvarande inbjudningar har vänt sig mot digitala inbjudningar, kan du fortfarande handskriva ett brev och skicka eller ringa personen och förvänta sig ett svar efter en period på några dagar. Nämn att du har en sömn på en viss natt från och till två daterade tider men försök att inte nämna i brevet att du är våt om du inte kan vara säker på att dina inbjudna känner din hemlighet och inte kommer att avslöja din hemlighet till andra eller från att skrika bort från att delta i sömnen.
 • Datum din sida med din inbjudan därefter. Detta kan ge dem försäkran om att de läser en aktuell inbjudan och inte några inbjudningar från ett parti som de redan har deltagit i men glömt att kassera.
 • Berätta för dina gäster att det är en sömn och att de är inbjudna.
 • Ge dem datum och tider för drop-off och pick-up om de väljer att delta. Ange ett datum och en tid då sömnen börjar och planera i förväg. Skriv ner detta datum i inbjudan.
 • Nämn adressen som sleepover hålls på. Detta är kritiskt.
 • Ge dina avsedda gäster ett RSVP-datum i inbjudningsskyddet om de planerar att delta. Försök få dem att ge dig ett ja eller nej svar inom en två veckors period före sömn.
 • Nämn vilken dörr du vill att dina gäster ska komma fram till om du måste använda en alternativ dörr för att komma in och ut från bredvid din ytterdörr.
Innan
Skriv en personlig anteckning till dina inbjudna som kan inkluderas i inbjudan. Förstå att dina vänner kommer att behöva inse att inget annat förändras mellan dig och dina gäster oavsett om du måste bära sängvätningsblöjor eller inte.
 • Försäkra dina gäster (om du har syskon) att dina syskon inte får komma in i ditt rum när du och dina gäster har satt dig ner för natten och att dina syskon kommer att övervakas av dina föräldrar så att dina gäster inte besväras av deras närvaro (så länge du effektivt kan lita på dina föräldrar att vaka över dina syskon medan du och dina gäster sover eller gör dig redo att sova). Om dina syskon fortfarande bara är spädbarn eller fortfarande är spädbarn, låt dina gäster veta att dina syskon bara är spädbarn och att även om de kan förvänta sig gråt och andra problem som kommer från ett litet barn, bör de inte förvänta sig andra skumma krypande gäster att komma in i det sovande sovrummet när gästen inte tittar noga (sover) under natten.
 • Försök att ge dina gäster makt att välja om de vill sova på dina medföljande sängar eller om de borde välja att ta med egna sängar (till exempel luftmadrasser eller sovsäckar och liknande). Om du inte har tillräckligt med sängar för var och en av dina gäster, berätta för dem att det inte finns tillräckligt med sängar att gå runt att att alla dessa gäster tar med sig sitt eget sovrum. Försök alltid att använda alla tomma sängar först.
Innan
Leta efter ledtrådar om hur du kan försöka bilda sömnen. Förbered en installationsplan för hur sleepover kommer att konfigureras. Om du måste sova i våningssängar, inser att våningssängar tenderar att ha problem under sömn när värdfamiljens sängvåtts. Att sova i bottenvåningen kan ha vissa problem med ytterligare läckage, men det är inte alltid den bästa lösningen för problemet för sömnkvällen.
 • Om du måste sova i våningssängar, måste den inbjudna sova på den övre våningssängen för att säkerställa att någon av värdens sängvätningsolyckor inte dribblar ner på den inbjudna under den natten, så att den inbjudna inte märker att bedwetter har inte kommit upp för att ta ett nytt skyddsplagg (som du senare kommer att lära dig om i den här artikeln) efter olyckan. Använd vanligtvis artighet om din vän säger att de har problem med att sova i samma rum eller i den övre våningssängen i en våningssäng och kan hitta en annan lämplig plats att sova i ditt hus som är rättvist för dem, deras föräldrar, du och dina föräldrar.
Innan
Planera att använda flera skyddslager på sängen du kommer att använda under sömnen. Välj några skyddande sängvätningsblöjor, tillsammans med en engångssängmattor till engångsbruk och till och med använda ett vattentätt madrassskydd. Bli så bekväm att sova med dessa på, du vill använda dessa även på de dagar som sömnen inte ens används.
Innan
Bär en engångsövervätningsblöja varje natt på varje på varandra följande natt som leder fram till sömnen. Att byta från dagkläder till nattkläder och ren sängvätningsblöja är avgörande för beredningen som måste pågå under sömnkvällen.
 • Gör övergången till en del av din vanliga rutin och låt dina föräldrar hjälpa dig att välja en som bäst passar dig. Få övergången mellan att bära en på natten verkar så sömlös som möjligt för att säkerställa att du är redo för övergången på sömnkvällen.
 • Ja, det finns några känslomässiga triggers som får dig att känna att säga "Yuck!" Men skydd måste uppnås för att säkerställa att sömnen är en framgång. Det blir en ganska stor övergång mellan att inte behöva bära (som du gjorde innan beslutet fattades) och nu med att blöjan är en integrerad del av proceduren, men om du inte bär en så önskar du att du hade för att övergången inte kommer att bli en framgång om en olycka inträffar och du inte hade på dig en.
 • Använd dina blöjor när du tar siesta. Om du fortfarande tar siestas (tupplurar) på eftermiddags- eller kvällstid, välj att bära blöjorna.
Innan
Se till att tanken på att bära en engångsblöta blöja inte är en främmande idé för dig, och att du kan förvänta dig att bära en sömlös från kvällen före sömnen till nästa morgon eller tills sömnen slutar. Förplanering för denna övergång som denna för en sömn är nyckeln när värdbarnet väter sin säng.
Innan
Adressblöja förändras under natten om en sängvätningsolycka inträffar. Om du förklarar för dina föräldrar att du inte helt förstår processen att ändra den kommer de att kunna visa dig. Men om de inte gör det, materdeihs.org har också en artikel om dessa steg.
 • Se till att du är medveten om den här processen för att säkerställa att du inte behöver ha ett uppror i hela huset om och när olyckan inträffar under sömnen. Om de visade dig processen för att ha förberett dig för dina egna blöjbyten, se till att borsta upp denna åtgärd åtminstone en gång kvällen före sömnen så att den är fast ingripen i ditt sinne.
Innan
Skydda din säng med hjälp av en engångssängmatta och andra vattenabsorberande skydd om en olycka orsakar en störning varje natt. Använd dessa mattor som sekundära och tertiära skyddsformer på sängen för att säkerställa att sängen inte kan bli våt från din sängvätningsolycka.
 • Använd ett alternativt vattentätt madrassskydd i monterad stil när du sover på sängen varje natt. Även om dessa ibland kan kallas vattentäta madrassskydd, kan dessa hjälpa till att rädda ännu mer av sängens fina fibrer från att bli förstörda på grund av vätningsolyckan. Men ToysRUs säljer dessa offline för tvillingstorlekar. Madrassskydd går inte över det monterade lakan på sängen utan kan hjälpa olyckan att resa genom till madrassen nedan.
Innan
Bär kläder som är minst två eller tre storlekar större än vad du brukar ha på sängen när du bär dina skyddskläder. Försök att nixa alla frilly underkläder när du lägger dig, eftersom de frilly kläderna kommer att ge en mycket tätare passform och med blöjor, vill du känna dig lite förlorad på maglinjen. Använd uppsättningar nattkläder som inkluderar natttröjor och nattbyxor tills du inte längre behöver bära blöjorna till sängen: dessa kan inkludera tröjor och casual nattkläder, men du måste köpa de mer bekväma bitarna. Ju större kläderna är, desto bättre är möjligheten att skyddskläderna inte ses eller märks lätt.
 • Om du äger en soffa för vuxna filtar, kan du välja att bära den, även om du kanske vill tänka två gånger med tanke på de nuvarande väderförhållandena eftersom dessa bäddar alltid är lite påse i de könsdelar där blöjan kommer att användas.
Innan
Skräp alla begagnade engångsplagg när de upptäckts. Dessa använda engångsplagg inkluderar blöjor som är antingen våta eller smutsiga på natten. Ta med en skräppåse och lock med skräp som kan hjälpa dig att kassera varje vått plagg som du hamnar på efter att du har upptäckt varje vått plagg. De flesta engångsplagg kan kastas bort ganska enkelt i detta skräpavfallsområde fodrad med påsen.
Innan
Undvik att skämmas om du upptäcker att du våter din säng. Det är inte ditt fel att väta sängen. Även vid åldern elva, tolv och tretton våter många barn fortfarande sin säng [1] , så du gör inte detta ensam.
Innan
Påminn dig själv dagligen om att byta till din sängvätningsblöja. Medan de flesta barn tenderar att hålla sängvätningsblötspaketen synliga (så att de inte glömts när den nattliga rutinen börjar), kan vissa barn behöva en föräldrapåminnelse för att byta till dem, så att du inte glömmer det. Låt dina föräldrar se till att påminna dig som "Glöm inte att byta till de blöjor som just köpts och placerades i ditt rum" varje kväll, eller så kan de hjälpa dig att byta till dem när du klär dig för sänggåendet.
 • Även om det är en fråga om valet var du håller dessa bitar föredrar de flesta sängkläder att hålla sina blöjpaket öppna i ena änden av sin byrå så att de inte glömmer att byta till sina blöjor innan de börjar sova processen varje natt före sömnen.
Innan
Underhåll en till två blöjor med fem blöjor nära sömnen. Se till att dessa paket har blöjor i dem (skulle du behöva byta dem själv på natten) och att det finns fler tillgängliga om behovet drar ännu längre än det första paret (till exempel om ett fall av influensa eller annan mage bug börjar).
 • Förvara några (två eller tre) reservblöjor i en bunt på en "plats endast i nödsituationer" och ladda upp denna bunt under dagen efter det nödvändiga användningsbehovet.
 • Om dina föräldrar hjälper dig att lägga din säng eller hjälper dig att klä dig, låt dem göra en daglig svepkontroll av alla dina blöjorhackar för att säkerställa att du är staplad med några extra blöjor som du kan använda om du behöver dem under natten. Även om de flesta kommer att kolla in din stack innan de släcker ljuset, bör de hålla ett öga på hur många som finns minst en gång om dagen. och kanske måste komma tillbaka för att hjälpa dig att fylla på (om de märker att du är ute eller kommer nära att ta slut). Om du kan byta kläder själv kan du övervaka dina staplar mycket noggrant och påminna dem när det är dags att fylla på och innan du tar slut och hamnar i din nödsituation med blöjor.
 • Även om du inte hade en olycka i föregående nattblöja, använd en ny från ur paketet. Svett kan byggas upp inne i sängvätningsblöjan och kan hamna tillbaka till din blöds könsdel i din hud.
Innan
Fråga dina föräldrar hur du ska hantera olyckor under natten, om du hamnar i en olycka med blöjan på. Ibland, om rörelserna inte är så illa, byter de flesta bedwetters inte ens sin blöja och förlitar sig bara på att släppa urin i sin blöja ensam under sömnen. Vissa föräldrar tycker emellertid annorlunda, i hopp om att du tar råd (eftersom våta kläder tenderar att samla utslag i drabbade områden). Detta beslut måste lämnas till bäraren och deras föräldrar för att bestämma hur de vill låta detta utvecklas vid sömnen.

Gör dig redo för sömnen (natten innan)

Gör dig redo för sömnen (natten innan)
Ta bort nästan alla sängvätningsblöjor, med undantag för en kvarvarande blöja eller två. Placera dem i mindre synliga områden upp och ur vägen för förbipasserande. Ta fram flera blöjor från paketet och placera dem på en mindre synlig plats, till exempel i en delvis tom låda (som utrymme nära ditt underkläder i din byrå) bort från dina inbjudandes nyfikna ögon. Ordna dina blöjor med vad som kan avtalas med din förälders tillåtelse. Om du behöver dem under natten, måste du fortfarande veta var du hittar dem, men dina föräldrar vill ha lite kontroll så att de vet var de ska leta före sömnen och / eller om de behövs i en nödsituation.
 • Ändra aldrig riktningen på blöjorna när du arbetar genom förpackningen. Om blöjorna stod med fronten vänd mot dig, se till att blöjorna kan sitta tätt med ytterkanten vänd utåt. (Vänd aldrig riktningen.) Du har börjat en regim tidigare, och att ändra det nu skulle vara helt värdelöst och glömt var och hur man tar den. Om du höll centrumkärnan vänd mot dig, se till att kärnan är vänd mot dig under sömnkvällen. Om blöjan låg i en hög, förvara dem i en hög.
Gör dig redo för sömnen (natten innan)
Rengör alla sopor i ditt rum där sömnen kommer att äga rum. Töm bort och kassera de smutsiga paren med sängvätningsblöjor du tidigare har använt, så att du inte visar dina medicinska hemligheter till dina inbjudna när de kommer. Om det finns många som finns i dina lådor eller är i en annan papperskorg, kan du behöva använda en papperskasse för att sätta på dessa blöjor.
 • Sängvätningsblöjor är annorlunda än bara standardstil engångsblöjor avsedda för spädbarn. Blöjor Genie-maskiner kan inte hantera sängvätningsblöjor; så försök inte passa dem inuti dem.
Stick in en blöja i en av badrumsskåpen. På morgonen du vaknar av din sömn, behöver du något att ändra till för att det verkar som om du inte hade haft någon olycka och att ingen svett har byggts upp under natten. Du vill tänka på att använda blöjan tills din inbjudna lämnar, så det är ytterst oroat att hålla sig till hands. (Du lär dig vart den smutsiga går en stund.)
Gör dig redo för sömnen (natten innan)
Förbered din säng på samma sätt som du har varit sedan provkörningen för blötdragarna. Se till att byta sängmatta och byt ut madrassskyddet (om du har fler än en) på sängen du använder. Detta måste göras minst en timme innan sömnen börjar; även om det inte är vått, ändra det! Kassera den gamla sängmattan i papperskorgen som innehåller de tidigare använda blöjorna och placera en ny på sängen på plats. Få övergången till den sömn natten verkar sömlös.
Gör dig redo för sömnen (natten innan)
Byt till din sängvätningsblöja och nattkläder innan du hälsar dina vänner vid dörren. Ge dig själv lite utrymme i tid så att du inte kryper i sista sekunden och rivar eller urinerar i blöjan av misstag (orsakar ett missöde att hända på sista sekunden). Även om sömnen inte börjar förrän senare på kvällen, vill du ha så liten kontakt med dina inbjudna som möjligt när du visar dina gäster att du måste bära en blöja till sängen och få en förlägenhet att hända när de anländer och går igenom din dörr.
 • Om dina inbjudna vanligtvis anländer till andra fester oväntat tidigt, planera att byta minst en timme innan sömnen ska börja men strax efter att du har bytt ditt eget sängtvätt. Om din inbjudna anländer oväntat tidigt och du inte har tid att byta till blöjan, ta hemligt i en blöja och byt dig själv till din blöja i ditt eget badrum - allt i hopp om att inte verka konstigt, konstigt eller till och med på distans annorlunda än din inbjudande .
Använd inte blöjan förrän den sovande delen av sömnen börjar. Använd badrummet tills den sovande delen av sömnen börjar. Dina gäster kommer att lukta urinens stank när de kommer genom dörren om du använder din blöja, och de kan upptäcka när saker är fel och din könsregion sjunker mer än normalt. Lägg till några minuter till för att justera när du går in i badrummet för att dra upp dina byxor.
Gör dig redo för sömnen (natten innan)
Prata med dina vänner om din hemlighet om kompisen är en riktig vän. Men hålla denna information du nämner till ett minimum. Om de är en riktig vän kan du berätta för dem din djupa mörka hemlighet under alla kvällsaktiviteter utan att väcka problem eller orsaka en pinsam situation.
 • Oroa dig inte: Vissa sängvätningsblöjor (som Pampers UnderJams och de flesta sängvätningsblöjor i butiksmärket (om tillgängliga)) har föreningen att bli mer fläckiga än de som är associerade med Goodnites (av Huggies). Med lite mer förklädnad och planering kan du uppnå ett bra resultat i slutändan.
 • Förstå att med underkläder kan bäras med sängvätningsblöjor om du planerar därefter. Sängvätningsblöjor tenderar att vara tjockare än ett normalt par underkläder, så planera att bära minst en storlek större underkläder för att säkerställa att blöjan inte sitter i blöjan när du går för att röra dig när du har en olycka i dem. Du kan gå runt utan ett par underkläder ovanpå blöjorna med ett par byxor och skjorta istället, men se upp för att du måste kunna dölja dina blöjor tills alla dina gäster vet om din sängvätningsproblem eller tills dina gäster lämnar nästa morgon, allt för att du inte ska avslöja din medicinska hemlighet för tidigt.
Gör dig redo för sömnen (natten innan)
Hälsa dina vänner som alla andra sömn när de kommer. De flesta sleepovers börjar med en glad koppling mellan dig och den eller de inbjudna, men hur du hälsar dem är upp till dig. De flesta värdfamiljer med en sängvätare försummar emellertid traditionellt omnämnandet av din användning av sängvätningsblöjor för ditt sängvätningsproblem.
 • Om dina vänner är dina riktiga vänner, kanske du vill berätta eller antyda att du måste bära blöjan. De kanske vill veta och du borde verkligen tipsa om att du behöver bära dem. Berätta för dem att du har vätningsolyckor i din säng och att dessa blöjor hjälper till att förhindra att ditt sovrum blir vått men att de inte borde bli oroade - allt utan att använda ordet "blöja" i din beskrivning av det förebyggande föremålet.
 • Avslöja inte att du blöter din säng om dina inbjudna inte litar på att du vet hur du ska hantera olyckor när de inträffar eftersom det nästan alltid kommer att bli tillbaka i din plan för att hantera en olycka när de inträffar.
 • Nämn till de som väljer att av misstag avslöja att de också har sängvätningsproblem, att du står med dem och måste bära blöjor för ditt sängvätningsproblem också. Men välj dina slag på ett klokt sätt om du tror att denna hemlighet kan återfå din plan. Om du misstänker eller har märkt att dina gäster också bär en sängvätningsblöja, har du tur. Om du kan kan du dela det med dig. De kommer senare att tacka dig för att du berättade för dem och gör tillräckliga planer för att hålla din blöjestapel nylagrad för både dig och dina inbjudna att dela under den sömnkvällen.
 • Låt inte hälsningen vara mer dramatisk annat än att säga hej och gå in i dem. Låt det dock inte verka som om du väntade på deras ankomst medan du sitter bredvid dörren när du ger hälsningen.}
Gör dig redo för sömnen (natten innan)
Avstå från att visa upp att du bär sängvätningsblöjor när du sover så mycket du kan tåla. Även om du inser att du fortfarande kan hålla urinen under dagen kan du bli kaotisk och problematisk för de flesta att behöva byta till blöjan när vänen är hemma.
 • Skäm dig inte om din sömngäst måste ta reda på att du våter din säng och måste bära blöjorna. Det är ett naturligt problem som barn måste veta att det finns, och så småningom vill de veta varför du måste fortsätta dölja din "hemlighet" för dem. Den frågan måste endast vara upp till bäraren och bärarens föräldrar att bestämma.
Gör dig redo för sömnen (natten innan)
Ta några mediciner inom en halvtimme eller så efter sömnen om din läkare eller barnläkare har krävt att du tar ett läkemedel för din sängvätning. Om du måste ta mediciner för att hjälpa till att hantera täta sängvätningar, bör du på alla sätt ta medicinen! Hoppa inte över dina mediciner på natten av sömnen. Du kanske måste ta dina mediciner på en annan plats om du är rädd att dina gäster oavsiktligt kommer att ta reda på det, men det är ett litet pris att delvis betala för att hantera livet medan du sitter fast i en fas som får dig att urinera medan du sover utan att vakna dig upp.

Under Sleepover Night

Under Sleepover Night
Hantera din sängvätning på ett ansvarsfullt sätt. Använd systemet för blöjan som du har gjort under de senaste veckorna. Det handlar om att hantera din sängvätning, precis som du har hanterat det med samma processer från de senaste veckorna.
Under Sleepover Night
Förbered dig på en snabb väg ut från olyckor om en olycka skulle inträffa under natten. Blöjan och sängmattan kan skydda din kropp och säng lite, men ingen kläddel är idiotsäker - oavsett hur engång det tros eller påstås vara. Det händer saker som kan göra att olyckor verkar mycket katastrofala under sömnkvällar. Byt bara den våta blöjan efter olyckan under natten, men gör inte ett stort väsen; prata inte eller låt möblerna eller blöjorna bäcka runt när du går.
Under Sleepover Night
Fortsätt att bära samma blöja som du hade föregående natt för att försäkra inbjudaren att ingenting om dig har förändrats. Du får din chans att byta blöja till dagkläder på en liten stund, men för tillfället måste du leva med att använda denna blöja och nattkläder tills dina inbjudna åker till sina hem nästa morgon.
 • Se till att byta blöjor i ditt badrum, om du har tid innan dina inbjudna vaknar. Men om dina inbjudna har uppstått från sängen innan eller med dig, måste du försena din blöja och klädbyte efter att gästen har avgått.

Nästa morgon

Nästa morgon
Låt dina föräldrar hjälpa dig att väcka dig nära den tid som din inbjudna kommer att plockas upp. För att säkerställa den naturliga övergången vid en sömn, låt morgonrutinen flyta. Oavsett om det innebär att tillåta att servera dem frukost eller att låta dem uppstå från deras slumrar efter deras vilja på deras avslappnade planering, kan denna sömn vara en enkel lösning.
 • Som nämnts tidigare när du pratar om att placera en extra blöja i badrummet, använd perioden efter att du har vaknat och innan gästerna vaknar för att byta blöjor. Placera alla använda blöjor i en liten plastpåse som kan knytas fast och knutas och placeras separat i valfritt papperskorgen i ditt hem - dock kommer de flesta sängkläder att använda sina badrumsskräp för bekvämlighetsändamål.
Nästa morgon
Låt din vän lämna. Gå din vän till dörren när du hör dörrklockan ringa för dina gästers förälders ankomst. Tacka din vän för att du kom och låt dem gå till sin resa för hämtning.
Nästa morgon
Stäng dörren till ditt hus när du väntar på att din gästs förälders bil dras bort från trottoarkanten eller uppfarten.
Nästa morgon
Ta ut och byt alla dina kläder till den nya dagen - inklusive blöjan - om du bytte till en ny på de några minuterna medan du väntade på att din inbjudna skulle lämna. Om du tänker ha andra sömn hemma snart därefter, planerar du att fortsätta använda blöjeregimen och fortsätta processen så att du inte glömmer bort dig från din rutin.
Nästa morgon
Byt ut vått tvättmedel som ska vara på sängen från en olycka den natten. Förbered sängen med en ny engångssängmatta när sängtvätten har bytts.
Var extra vaksam om du väljer att bjuda in en gäst över motsatt kön för sömnen den natten. Medlemmar av det motsatta könet verkar undra varför du undviker deras närvaro oftare.
Om inbjudna måste sova i mer än en natt i rad måste du hitta ett annat sätt att dölja det faktum att du bär blöjan, så att du inte alltid behöver gå runt i en blöja under de på varandra följande nätter. Eftersom du inte alltid ska gå runt i en våt blöja, måste du ta fram ett annat acceptabelt sätt att hålla din hemlighet när du bär blöjor. Istället kan du lägga in hela paketet med blöjor på en hylla i badrummet och byta dina blöjor där. Se till att varna sängvätaren till sopväskor alla våta blöjor varje natt de våter, har en olycka i sina sängvätningsblöjor och låt dem byta ut några minuter innan deras gäster uppstår från deras sömn och hoppas på det bästa.
Om du kan kan du minska risken för att väta sängen över natten genom att inte ha något att dricka i en och en halv timme före sänggåendet och se till att du tömmer urinblåsan före sänggåendet.
Om din sömn blir ett slumparti, ska du lägga undan några idéer för slumparty för saker att göra innan sömnen. Låt livet fortsätta som normalt, men ha några olika saker på gång innan den sovande delen som kan säkerställa att ni två kan bilda en nära vänskap och bindningstid den kvällen.
Se till att blöjpaketet öppnas så att personen som utför blöjan byter snabbt kan ta och dra ut från den bredaste kanten på blöjan så att de inte tar för mycket av för många extra blöjor. Du måste hitta och dela isär kanten på paketet som har mittkärnan i blöjan i slutet av paketet du vill dela isär, så att allt du behöver göra är att öppna handen bred (mellan tummen och pekfingret på din skrivande hand) och dra blöjan ut; oftast kommer detta att vara den nedre delen av paketet.
 • Om du tar tag i vad du tror är botten men slutar vara rufsarna i toppen, inser att ibland blöjor fastnar ihop och att det kan ha tagit två blöjor som var bredvid varandra. Förhindra att det sker och skär bort, öppna och ta bara från botten av förpackningen.
Skär aldrig i någon av sidopanelerna på blöjpaketet. Ovanpå att klippa i blöjanas främre eller bakre paneler kan öppningen av sidorna på paketet faktiskt hjälpa stacken att falla över mer vanligt och fler blöjor välter ut, liksom det finns en chans att du kan hamna med fler blöjor än du behöver när du går för att nå dem, och när du kommer ner mot slutet måste du ändå klippa i botten för att nå längre ner i paketet.
Försök att inte använda sängvätningsalarm om du inte vill att dina vänner ska få reda på att du våter sängen. Även om dessa hörbara larm kommer att varna dig när den märker att fukt börjar sippra genom, kommer det också att varna alla andra som är inom hörselavstånd - inklusive din sömngäst. Vidta andra förebyggande åtgärder ovan för att säkerställa att du får en säker, vilsam och trevlig sömn.
Se till att ingen av dina syskon kan bjuda in sig i sovrummet och avslöja dina hemligheter för dina inbjudna gäster den natten.
Om du har ett medicinskt tillstånd som betyder att du våter din säng ibland ska du inte skämmas! Behandla dina mindre allvarliga olyckor på samma sätt.
Minimera så mycket möjlighet du kan ta ut så mycket urin innan du börjar sova den natten. På alla sätt, om du kan fånga dig själv utan att urinera i sängvätningsblöjan och kan göra det till badrummet den kvällen, gå och ta hand om "affärer" i badrummet självt. Men håll dessa resor till badrummet så minimala som du kan. Väck inte misstank genom att bara använda din blöja den kvällen bara för att du har en tillfällig olycka.
Det bör inte vara nödvändigt att använda sovsäckar under sömnkvällen. Skämmas inte för att du måste dölja blöjan för mycket. Använd skyddet för din kropp och fortsätt med livet så bra som möjligt på människan. Om den inbjudna känner att de inte vill sova nära dig, låt dem ta med en alternativ sovväska och låt dem sova i den andra änden av din säng motsatt väg, först att de får i sin väska och sedan komma in i din säng.
Placera aldrig en plastpåse av någon storlek (eller vattentät eller plastark) ovanpå sängen, eller använd påsen för att täcka under natten. Plast- och vattentäta ark kan orsaka kvävning och dödsfall om de används felaktigt.
materdeihs.org © 2020