Hur du får tillbaka din ex pojkvän

Din relation med en speciell kille har kommit och gått, men nu vill du honom tillbaka. Det är inte ovanligt för ett par att träffas igen efter att de har tagit tid från varandra, så ge inte upp hoppet. Se bara till att du tänker noga på orsakerna till att du bröt upp innan du försökte träffas igen, eftersom det kan hjälpa dig få förhållandet att fungera andra gången . Ser Att veta när du ska prova detta att lära sig mer om att få ditt ex tillbaka kan vara en bra åtgärd.

Se till att ditt huvud är på rätt plats

Se till att ditt huvud är på rätt plats
Reflektera över varför uppdelningen inträffade. Det första du behöver göra är att ta en lång, hård titt på vilka faktorer som ledde till uppdelningen. Tänk på om samma svårigheter sannolikt kommer att orsaka fler relationsproblem om du försöker träffas igen, eller om du kanske kan komma förbi dem. [1]
 • Det är viktigt att tänka på vad du kan ha gjort för att orsaka uppdelningen. Att skylla ditt ex för allt är inte ett bra sätt att få honom tillbaka!
Se till att ditt huvud är på rätt plats
Tänk på varför du vill ha honom tillbaka. Uppdelningar är aldrig lätta, även om förhållandet inte passade bra. Av denna anledning är det avgörande att tänka på dina motiv för att vilja få din pojkvän tillbaka. Om du vill träffas igen eftersom du är ledsen eller ensam eller inte gillar att vara singel, bör du förmodligen ompröva igen. Bara för att du saknar ditt ex betyder inte att du ska vara med honom. Dessa känslor försvinner så småningom, även om det kan ta lite tid. Om du vill träffas igen eftersom du verkligen bryr dig om ditt ex och du kan se dig själv ha en framtid med honom, fortsätt och försök få honom tillbaka! [2]
 • Om din pojkvän på något sätt var fysiskt, känslomässigt eller verbalt missbruk, bör du inte försöka komma tillbaka med honom. Det är helt normalt att du saknar honom även om det var en ohälsosam relation, men det är viktigt att påminna dig själv om att du kan göra bättre.
Se till att ditt huvud är på rätt plats
Ta lite tid. Eftersom slutet på en relation ofta är tumultig, är det bäst att ge både dig själv och din ex lite tid från varandra innan du försöker fixa saker. Ni måste båda kunna komma över den första smärtan vid uppdelningen och tänka på vad ni verkligen vill ha. [3]
 • Det betyder inte att du behöver helt avvisa honom om du går i skolan tillsammans eller har gemensamma vänner, men undvik att ringa honom eller umgås med honom en liten stund så att du båda har chansen att läka och samla dina tankar.
 • Om ditt ex kontaktar dig mycket, låt honom veta att du kommer att ge honom lite tid så att han inte tror att du inte vill ha något att göra med honom. Detta är särskilt viktigt om killen du älskar är lite blyg eller osäker.
 • Han kan behöva lite tid för att inse hur mycket han saknar dig också!
Se till att ditt huvud är på rätt plats
Acceptera att det kanske inte fungerar. När du försöker få en ex-pojkvän tillbaka, måste du inse att det kan fungera, men det kanske inte. Även om du lyckas få tillbaka din ex , det finns inget som säger att ditt förhållande kommer att hamna. Förbered dig själv på detta i förväg för att undvika att bli bländad av hjärtskador en andra gång.
Se till att ditt huvud är på rätt plats
Bygg upp din självkänsla. Ta detta tillfälle att verkligen investera i dig själv och arbeta med att älska dig själv. Ju bättre din självkänsla, desto bättre förberedda kommer du att ha en hälsosam och långvarig relation. [4]
 • Om du lider av depression eller ångest, kontakta en psykiatrisk professionell för hjälp. Du kan bli förvånad över vilken effektbehandling som kommer att få på din självkänsla.
 • Påminn dig själv om dina styrkor och talanger varje dag. Fira varje prestation du gör, oavsett hur liten den är.
 • Om du har svårt att känna igen dina egna styrkor, prata med dina vänner och nära och kära. Be dem att dela med dig vad de tycker att dina mest positiva egenskaper är.
 • Försök att vara tacksam för allt du har.
 • Meditation kan hjälpa dig att minska stress och leva mer sundt i ögonblicket.

Få en andra chans

Få en andra chans
Prata med hans vänner. Om du har gemensamma vänner eller om hans vänner skulle vara villiga att prata med dig utan att berätta för ditt ex om det, kan du överväga att fråga dem vad de tror att chansen är stor att ditt ex vill komma tillbaka tillsammans med dig. De är mer benägna än du att veta om han har en ny flickvän eller om han dör att komma tillbaka med dig. [5]
 • Detta är inte idiotsäker på något sätt. Han kanske fortfarande vill komma tillbaka med dig även om han inte har uttryckt det för sina vänner.
Få en andra chans
Initiera kontakten. När du är redo att börja spendera tid med din ex-pojkvän igen, fråga tillfälligt om han vill göra något som vänner, som att ta en drink, delta på ett sportevenemang, spela ett spel som du båda gillar, se en film, eller umgås i köpcentret. Agera som en vän, inte en flickvän. [6]
 • Använd inte detta som en möjlighet att börja be honom att ta dig tillbaka. Försök istället att ha en god tid med honom och se till att han har det bra med dig.
 • Prata inte om din relation första gången du ser honom om han inte tar upp den först. I annat fall vänta tills du har tillbringat tid några gånger och har haft chansen att göra ett gott intryck på honom som vän.
Få en andra chans
Var personen han blev kär i. Medan du tillbringar tid med ditt ex som vänner, ge honom skäl att komma ihåg allt han tycker om dig. Accentuera de drag du vet att han älskar, som din humor eller din empati. [7]
 • Var alltid positiv och glad när du är runt honom. Du kan släppa subtila tips på vägen att du fortfarande är intresserad av honom. Till exempel kan du säga, "Det är fantastiskt att umgås med dig. Jag missade verkligen att spendera tid med dig."
 • Även om du inte tar upp din tidigare relation direkt kan du påminna honom om de goda tider du delade tillsammans på subtila sätt. Om han komplimangerade en viss outfit, bär den igen. Du kan också dela ett lätthjärtat minne med honom. Om du har en chans att träffa honom, gör det på en bekant plats där du brukade njuta av goda tider tillsammans.
Få en andra chans
Visa honom att du har ändrat. Utnyttja din tid tillsammans som vänner för att visa honom hur du har arbetat med att förbättra dig själv. Till exempel, om det brukade göra honom galna att du alltid var sen, kan du göra en poäng med att dyka upp för din utflykt några minuter förut. [8]
Få en andra chans
Ha en öppen diskussion. Tyvärr finns det inget säkert sätt att veta om din ex-pojkvän vill träffas igen med dig utan att fråga honom. När du känner att du har haft tillräckligt med tid att visa honom den nya och förbättrade dig, ha ett ärligt samtal med honom och låt honom veta att du fortfarande har känslor för honom.
 • Var noga med att fråga ditt ex om han fortfarande har känslor för dig också innan du börjar prata om att vilja komma tillbaka tillsammans. Om han inte gör det, är det inte mycket du kan göra åt det.
 • Gråt inte eller tigga.
 • Låt inte den här konversationen bli ett argument om varför du bröt ut. Det är viktigt att visa honom att du har gått förbi det.
 • Ha konversationen på ett lugnt ställe där du inte blir avbruten.
Få en andra chans
Åta sig att ha en bättre relation. Om din ex-pojkvän tar dig tillbaka måste du båda vidta åtgärder för att se till att samma problem som orsakade ditt sista uppbrott inte stör din relation igen. Prata med varandra om vilka slags konflikter du har haft tidigare och hur du kan hantera dem mer lämpligt framöver. [9]
 • Beroende på hur seriös du och din pojkvän är, kanske du vill gå till parrådgivning för att förbättra dina relationer.

Att ta itu med de problem som orsakade uppdelningen

Att ta itu med de problem som orsakade uppdelningen
Korrigera dåliga vanor. Nu är det dags att granska dina beteenden som ledde till uppdelningen och försöka förbättra dig själv. Om du till exempel känner att du och ditt ex bröt upp eftersom du är för svartsjuk eller argumenterande, kan du försöka vara mer medveten om dessa beteenden och stoppa dem i deras spår. [10]
 • Beroende på vilka dåliga vanor du försöker bli av med dig, kan du dra nytta av hjälp av en psykolog.
 • Tänk på att detta inte betyder att du bör ändra vem du är. Om dina personligheter är oförenliga är det nog bäst att leta efter en ny pojkvän som uppskattar dig för dig. Om du emellertid har några dåliga vanor som du kan ta itu med, gå vidare och arbeta med dem.
 • Du behöver inte byta för någon annan! Alla ändringar som du gör bör göras eftersom de i slutändan gynnar dig.
Att ta itu med de problem som orsakade uppdelningen
Beklagar om du skadar honom. Om du alls gjorde något för att skada din ex-pojkvän, vare sig du sa något som kränkte honom eller om du inte var där för honom i en tid av behov, är det dags att be om ursäkt. Det kräver stor styrka att erbjuda en uppriktig ursäkt, men det kommer att gå långt för att hjälpa dig att reparera din relation. [11]
 • Var specifik på vad du är ledsen för. Istället för att säga "Jag är ledsen för att du har skadat dig", säg, "Jag är ledsen för att du inte returnerar dina samtal." Detta kommer att hjälpa till att övertyga honom om att du verkligen har tänkt dig lite på de saker du måste vara ledsen för.
 • Berätta för ditt ex varför du gjorde vad du gjorde och låt honom veta vad du har lärt av erfarenheten.
Att ta itu med de problem som orsakade uppdelningen
Bevisa att du är trogen. Om du och ditt ex bröt upp eftersom du var otro, möter du den skrämmande uppgiften att övertyga honom om att du inte kommer att fuska igen. Det exakta sättet du konfronterar problemet bör bero på varför du fuskade i första hand, men oavsett anledning är det viktigt att vara öppen och ärlig mot honom. [12]
 • Om du fuskade för att du var olycklig i förhållandet eller kände att något saknades, var ärlig om vad som hände och vad du vill göra för att se till att det inte händer igen.
 • Om du fuskade för att du trodde att du hade äkta känslor för den andra personen men du verkligen inte gjorde det, låt din ex-pojkvän veta hur fel du gjorde och berätta för honom vad du har lärt dig.
 • Om du är en tvångsmäklare och är osäker på vad som motiverar dig, visa ditt engagemang genom att söka professionell psykiatrisk rådgivning.
 • Om du lurade för att hämnas eller lära din ex-pojkvän en lektion, berätta för honom att du inser hur omogna det var och att du har lärt dig hur viktigt det är att hantera konflikter som en vuxen.
Att ta itu med de problem som orsakade uppdelningen
Arbeta med långa avståndsproblem. Om du och din pojkvän bröt upp för att du inte kunde få din långväga relation att fungera, ge inte upp hoppet! Långa distansrelationer är svåra, men det är möjligt att få dem att fungera om du håller dig stark och ger din partner den uppmärksamhet han behöver.
 • Engagera dig i regelbundna samtal och se till att du alltid är öppen och ärlig med din partner. Om du inte kan vara fysiskt nära honom är det ännu viktigare att arbeta med kommunikation. [13] X Forskningskälla
 • Fyll din partner med även de mest vardagliga aspekterna av ditt dagliga liv och uppmuntra honom att göra detsamma. Detta hjälper dig att känna att du är en del av den andras värld. [14] X Forskningskälla
 • Försök ditt hårdaste att inte låta avståndet göra att du blir osäker på din relation, eftersom dessa tvivel kan orsaka att förhållandet misslyckas. [15] X Forskningskälla

Att veta när du ska prova detta

Att veta när du ska prova detta
Se till att du vill ha din ex pojkvän tillbaka av rätt skäl. Är du verkligen kär i honom? Om så är fallet kan det vara värt att försöka få honom tillbaka genom att visa honom att du fortfarande bryr dig och att du tror att saker och ting kommer att bli bättre den här gången. Ibland ger uppdelning tid för båda människor att inse att de mer än någonting bara vill vara tillsammans igen. Men om du har något annat skäl för att du vill att ditt ex ska vara tillbaka, undersök om det är en bra idé att försöka återupplysa förhållandet.
 • Om du till exempel vill ha honom tillbaka för att du känner dig ensam utan honom är det inte tillräckligt bra skäl att träffas igen. Den ensamma känslan kommer att gå med tiden.
 • Eller om du vill ha honom tillbaka för att du känner avundsjuk tänker på honom med någon annan, tänk igen innan du bestämmer dig för att försöka träffas igen. Sjalusi efter uppdelning är normalt och det kommer också att passera.
Att veta när du ska prova detta
Tänk två gånger om han redan är i en annan relation. Om din ex pojkvän har börjat träffa någon annan, anser du honom utanför gränserna. Bli inte den personen som inte lämnar hennes ex ensam efter att han har gått vidare. Om han är nöjd med någon annan kan du i slutändan skada honom, hans nya partner och dig själv genom att försöka störa.
Att veta när du ska prova detta
Sluta försöka få ditt ex tillbaka om förhållandet var giftigt eller missbruk. Det kan kännas tillfälligt ensamt eller till och med tråkigt att vara ensam efter slutet av en tumult relation, men försök att rida ut den känslan istället för att gå tillbaka till ditt ex. Återigen, off-off relationer tenderar att baseras på ohälsosamma mönster som inte försvinner. Motstå frestelsen att hoppa tillbaka in igen när du vet att du är bättre utan honom.
Varför är jag så rädd att gå till min ex pojkvän?
Det är naturligt att känna sig rädd för att gå upp till någon som har avvisat dig. Du kanske är orolig för att han inte kommer att prata med dig, inte kommer att vara vänlig och kanske inte kommer att svara på några frågor du kan ha. Allt detta är naturligt och normalt. Om du verkligen vill kontakta honom för att fråga honom något, kan du överväga att gå med en vän du kan lita på och kanske få dem att prata på dina räkning. Välj någonstans neutral och lugn, och ha en god ursäkt för att lämna snabbt om saker verkar för besvärliga för dig, till exempel "Tack för den snabba chatten, jag måste komma till en tid nu". Framför allt, inse att om du inte får de svar eller diskussion du hoppats på, att det inte är en reflektion på dig, eftersom du har visat mycket mod, utan handlar om din ex-pojkväns metod att hantera situation på hans eget sätt och är inte en slur på dig.
Hur vet jag om han gillar mig utan att behöva prata med honom?
Om han fortfarande gillar eller interagerar med dina inlägg på sociala medier, ler till dig när han ser dig och pratar eller frågar om dig till dina gemensamma vänner, finns det en god chans att han fortfarande gillar dig.
Hur kan du få din ex pojkvän att sakna dig?
Som vanlig kunskap går, kan du inte få en person att ha vissa känslor för dig. Men du kan uppmuntra dem att känna sig på ett visst sätt genom påminnelser, tankar, gester och meddelanden, så det kan finnas några sätt att hjälpa ditt ex att tänka på de goda saker du har delat tillsammans. För mer information om hur detta kan vara möjligt, läs Hur du får din ex att sakna dig.
Le när du stöter på varandra så att han vet att du fortfarande gillar honom och att du är glad att se honom.
Om det finns ett mönster av att bryta upp och komma ihop igen, är det något fel med förhållandet som måste åtgärdas. Alla par slåss ibland, men vid någon tidpunkt måste du ta andetag och tänka på varför det fortsätter att hända.
Försök inte för hårt om du vet att han inte är i dig, du kommer bara att slösa bort din tid, och värre, du kommer att se dumt ut.
Gör inte något som du vet att han inte vill bara för att få uppmärksamhet. Detta kommer bara att pressa honom längre bort.
Följ inte honom. Ring inte eller sms honom hela tiden. Detta kommer att komma över som desperation. Ge honom lite utrymme så att han kan räkna ut vad han vill göra.
När du pratar, prata om saker han gillar såväl som vad du gillar. Det visar att du är intresserad av honom tillräckligt för att bry sig om hans gillar och ogillar, och att du litar på honom tillräckligt för att lita på honom.
Försök aldrig göra honom avundsjuk, detta kommer att eldas upp. Det visar honom att du har gått vidare, och om han är den som slöt sig med dig kommer han att må bra om du går vidare.
Du kan subtilt flirta med honom lite, men behålla det väldigt subtilt.
Det är bäst att erkänna dina misstag. Du måste förlåta dig själv för din del i uppdelningen och sedan gå vidare för att söka hans förlåtelse. Om du tappar humöret och säger saker du inte menar, dra dig samman så snabbt som möjligt och be om ursäkt uppriktigt. Det finns inget svagt eller nedslående med att be om ursäkt. Tvärtom, det visar styrka och god karaktär. Men när du ber om ursäkt, var säker på att du menar det. En otydlig ursäkt är värre än ingen ursäkt.
Om du har något att säga, säg det från hjärtat eftersom det kommer att betyda mer för honom. Men var aldrig påträngande eller krävande.
Om han försöker fuska på sin nuvarande flickvän med dig ger du honom ett fast "NEJ" och menar det. Detta kommer att visa honom att du respekterar dig själv och att han kanske respekterar dig mer än han någonsin gjort.
Respektera andra människors gränser. Om han / hon inte välkomnar din kontakt kommer du i juridiska problem. Om du har något motstånd mot att respektera andras gränser, sök en terapeut som är specialiserad på problem med anknytning och / eller personlighetsstörningar eftersom båda påverkar alla aspekter av livet.
Om du fokuserar din uppmärksamhet på att spendera tid med dina vänner eller bedriva en ny hobby, kommer du att ha mindre tid att sakna din ex-pojkvän, vilket kan hjälpa dig att undvika fallgroparna i att träffas igen bara för att du är ensam. [16]
materdeihs.org © 2020