Hur man får en pojke att bli kär i dig

Det finns inget sätt att garantera att varje pojke i världen kommer att bli kär i dig, men det finns några saker att få alla pojkar att bli förälskade i dig. Nyckeln är att vara ditt bästa jag och älska dig själv utifrån. Den här materdeihs.org-artikeln ger dig lite vägledning om hur du fångar en pojkes intresse och håller honom fastkopplad medan han fortfarande är trogen själv .

Att vara ditt bästa jag

Att vara ditt bästa jag
Älskar hur du ser ut. Om du vill att en pojke ska bli kär i dig, måste han växa till att älska er alla, både inifrån och ut, men utsidan är ett bra ställe att börja. Om du älskar hur du ser ut och är stolt över ditt utseende, kommer pojken att kunna berätta och kommer att börja älska hur du ser ut också. Om du inte är nöjd med ditt utseende kan du behöva spendera lite tid på att älska dig själv innan du försöker locka en pojke.
 • Bär kläder som får dig att känna dig vacker och bekväm. Om du känner dig obekväm eller självmedveten i trånga kläder, kommer det att visas. Om du ser en tröja som är till försäljning och du tror att han kommer att märka det, gå vidare och köp den om du kan!
 • Kaka inte på sminket! Din sanna kärlek beundrar inte det om du gör det. Han vill ha din naturliga skönhet.
 • Ta väl hand om dig själv. Att göra saker som att träna, äta bra, få gjort håret och naglarna och ta sig tid att ta på doftande lotion kommer att öka en mans attraktion för dig och få dig att må bättre om dig själv. [1] X Forskningskälla
Att vara ditt bästa jag
Var en positiv kraft. Varje pojke kommer att vara mycket mer benägna att bli kär i dig om du älskar det du gör och känner dig mer positiv till sakerna i ditt liv. Om du gör det känt att du är nöjd med att driva dina intressen, skolarbete eller karriär, kommer han att vara mer benägen att vilja lära känna dig. [2]
 • Om du går i skolan, klag inte över dina klasser och lärare. Fokusera istället på de saker du älskar och varför de gör dig lycklig.
 • Älska dina utomordentliga aktiviteter och intressen. Klag inte över fotbollsövning; i stället, prata om hur upphetsad du är för fredagens spel. Vem vill vara runt en person som inte gillar något hon gör efter val?
 • Fortsätt vara positiv. När du pratar om vad du gör den helgen eller hur din dag såg ut, säg fem positiva saker för varje negativ sak. Det är okej att klaga en gång i taget, men att klaga hela tiden är en avstängning.
Att vara ditt bästa jag
Älska den du är. Att få någon att älska dig om du inte älskar dig själv kan vara omöjligt. Om du vill att en pojke ska bli kär i dig, måste du älska vem du är och vara stolt över den person du blir. För att älska dig själv, prova några av följande tekniker: [3]
 • Förstå dina styrkor. Tänk på de fem bästa sakerna som gör dig anmärkningsvärd - skriv ner dem om du måste. Använd sedan dem till din fördel. Få ut det mesta av dina goda attribut genom att visa dem så mycket som möjligt. Till exempel, om du vet att du har en fantastisk känsla för humor, vända den framför din pojke.
 • Ta upp dina brister. Att älska vem du är betyder inte att du tror att du är felfri - i själva verket, om du är medveten om minst tre kvaliteter du behöver arbeta med, kommer du bara att älska dig själv mer när du försöker förbättra dina problemområden .
Att vara ditt bästa jag
Utveckla ditt förtroende. När du arbetar med att älska hur du ser ut, älska vad du gör och älska vem du är kommer ditt förtroende att skyrocket. Om du är säker och bekväm med dig själv, kommer din pojke att känna dig mer säker också. [4] För att projicera ditt förtroende, lära dig att tala tydligt, stå upp för dig själv och vara tillräckligt bekväm med dig själv att skratta åt dig själv då och då.
 • Kom ihåg att det är skillnad mellan att vara säker och vara arrogant. Om du slutar skryta av hur bra du är hela tiden, kommer det också att vara en avstängning.

Att få hans uppmärksamhet

Att få hans uppmärksamhet
Var rolig . Om du vill att en pojke ska älska dig, måste du se ut som en rolig person att vara i närheten. När han ser dig borde du ha ett stort leende i ansiktet, göra något dumt och vara fniss eller skrattar med en grupp vänner. Om du är en rolig person blir du magnetisk, och fler människor vill hänga runt dig eftersom det kommer att vara en garanterad bra tid. [5]
 • Var äventyrlig. Roliga människor är okej med att gå ut ur sina komfortzoner för att ha det bra. Är du rädd för att cykla på en cykel, lära dig rävar eller gå på vandring? Tja, överför din rädsla till positiv energi, så får du mer ut ur livet.
 • Var inte rädd för att bli fånig eller helt enkelt dum. Du behöver inte vara en avskild modell för att få en kille att bli kär i dig. Visa att du inte tar dig själv för allvarligt genom att bära dumma t-shirts, klä dig för temafester och till och med berätta skämt som får folk att stöna.
 • Se ut som om du har det bra. Var den person som alla på festen lockar till genom att vara animerade, gester och vara upphetsade när en gammal vän går genom dörren. Om du ser ut som den roligaste personen i rummet kommer din pojke att märka dig med säkerhet.
Att få hans uppmärksamhet
Arbeta din kropp. Ditt kroppsspråk kan vara viktigt för att ta tag i din kille. Din kropp kan få din kille intresserad innan du ens säger ett ord, så det är viktigt att få det rätt och inte skicka honom fel meddelande från hela rummet. Så här kan du uppmärksamma killen med några subtila drag:
 • Var inte rädd för att få ögonkontakt. Lås ögonen med pojken, låt honom veta att du ser honom, och le sedan och titta bort. Stirra inte - gör bara ögonkontakt tillräckligt länge för att få killen uppmärksam. Du kan också prova att lyfta ögonbrynen på honom en kort sekund för att få hans uppmärksamhet. [6] X Forskningskälla
 • Korsa inte armarna över bröstet. Håll dem vid dina sidor eller använd dem för att göra en gest. Detta får dig att se öppen och tillgänglig.
 • Stå rak i ryggen. Bra hållning visar att du är säker och att du är bekväm med att vara den du är.
 • Luta huvudet. Att luta huvudet visar intresse för en konversation och låt honom veta att du är engagerad och lyssnar [7] X Forskningskälla.
Att få hans uppmärksamhet
Var söt. Var inte rädd för att rodna. Rodnad orsakas av blod rusar till kinderna vilket gör dem till en rosa eller röd färg. Detta är attraktivt eftersom det efterliknar kroppens svar på sexuell aktivitet och tros vara en evolutionär anpassning för att locka motsatt kön. Du kan prova att skapa denna effekt med lite rosa rodnad och röd läppstift. Gå enkelt med smink så att du inte ser snygg ut [8] .
Att få hans uppmärksamhet
Flirta med honom. Om du vill att killen ska bli förälskad i dig måste du visa att du är intresserad av att flirta lite. Du behöver inte komma för starkt för att kunna hålla upp med lite killen med killen, reta honom lite och bara vara lekfull när du pratar med pojken.
 • Håll upp en lätt sken. Om han säger något snabbt och roligt, skratt inte bara - skjut tillbaka en lika söt och rolig kommentar. Då kan du skratta för att visa honom hur mycket du tycker om konversationen.
 • Reta honom. Om du och killen är tillräckligt bekväma med varandra, kan du försiktigt reta honom för ett av hans intressen - som hans besatthet med sin hund eller gitarr - eller till och med lätt göra kul på något han har på sig medan han uppenbarligen låter honom veta att han ser bra ut.
 • Om du verkligen vill flirta, röra vid honom lätt på axeln då och då för att komma närmare honom. Många killar tycker att mjuka detaljer är attraktiva. [9] X Forskningskälla
Att få hans uppmärksamhet
Låt honom se vad som gör dig speciell. Om en pojke blir förälskad i dig, måste han tänka att du är helt speciell på något sätt. Annars, varför ska han älska dig och inte någon annan? Låt honom veta vad som gör dig till en unik person som är värt att älska. [10]
 • Var dig själv. Låt honom se vem du verkligen är, även om du tycker att du är lite nördig, lite blyg eller bara rädd för att verkligen öppna upp för någon pojke. Han kan inte älska dig om han inte riktigt känner dig.
 • Öppna. Låt honom veta lite mer om dina drömmar eller din rädsla. Du bör bara göra detta när du lär känna honom bättre. Om du alltid har velat bli konditor eller händelseplanerare, låt honom veta det.
 • Prata om dina intressen. Låt honom veta vad som gör att du vill stå upp på morgonen - oavsett om det är att lära sig franska, jobba frivilligt i det lokala hemlösa skydd eller bara spendera tid med dina bästa vänner.

Att hålla honom hakad

Att hålla honom hakad
Se andra killar om du inte är exklusiv ännu. Ett sätt att få en kille ansluten till dig är att visa att andra killar tycker du är attraktiv också. Detta betyder inte att du ska flörta med andra killar framför honom eller försöka göra honom svartsjuk, men fortsätt att se andra killar om han inte har åtagit sig åt dig ännu. [11]
 • Om han klagar över att du är med andra killar, låt honom bara veta att du gärna skulle se honom om han vill vara i en exklusiv relation med dig. Men sluta inte se andra killar förrän det är klart att han också kommer att sluta se andra flickor.
Att hålla honom hakad
Intresse för honom. Om du vill att han ska vara kär i dig kan du inte bara låta honom dyrka dig. Du måste visa att du bryr dig om vem han är som person också. När allt kommer omkring, vill du vara kär också, eller hur? Så här visar du att du verkligen bryr dig om honom som person:
 • När du lär känna varandra, ställa honom frågor om hans personliga liv. Prata med honom om hans barndom, hans familj och hans bakgrund.
 • Intresse för hans arbete eller studier. Om han verkligen är i vetenskap eller historia, prata med honom om dessa ämnen istället för att borsta av honom.
 • Fråga hans åsikt. Fråga vad han tycker om olika ämnen, från din senaste dräkt till världsfrågor. Visa att hans perspektiv verkligen betyder för dig.
 • Förstå hans humör. Lär dig att vara extra stödjande om han har en dålig dag.
Att hålla honom hakad
Komplimenter honom. Du behöver inte kväva honom med beröm för att låta honom veta att han verkligen är speciell, men du bör ge honom ett uppriktigt kompliment då och då. Du kan komplimanger honom personligen, genom att sms eller genom att lämna en anteckning vid sitt skrivbord eller hans skåp. Detta kommer att låta honom veta att du funderar på hur bra han är.
 • Försök komplimanger honom för något han utmärker sig med. Till exempel kan du säga något som "Middagen var utsökt! Du är en så bra kock!" Eller: "Jag gillade verkligen din show igår kväll. Du är en så begåvad musiker!" [12] X Forskningskälla
 • Kompliment bara honom när du verkligen menar det. Ge inte honom falskt beröm bara för att du tror att det kommer att göra att han gillar dig mer.
Att hålla honom hakad
Var fascinerande. Om du vill hålla killen ansluten, bör du inte bara låta honom veta hur unik han är för dig, utan få honom att älska att välja din hjärna och prata med dig om nästan alla ämnen. Om han bara lockas till dig fysiskt eller bara tycker att du är en rolig tjej, kommer han inte att förälska dig alltid.
 • Prova att spela brädspel tillsammans. Den mentala utmaningen och tävlingen för spel som Scrabble eller schack kommer att toppa hans intresse för dig. [13] X Forskningskälla
 • Var uppdaterad om aktuella händelser. Många pojkar älskar att titta på sport och hålla koll på politiken, så du bör prova att göra dessa saker också så att du kan hålla uppe i slutet av konversationen.
 • Läs mer i allmänhet. Att läsa mer kommer att utvidga ditt sinne och ge dig mer att prata om i allmänhet.
 • Var aldrig uttråkad. Endast tråkiga människor är verkligen uttråkade. Var upphetsad över ditt liv och världen omkring dig, och han vill bara spendera mer tid med dig.

Staying in Love

Staying in Love
Behåll din oberoende. Även om du kanske tror att pojken bara kommer att förälska dig om han ser dig varje sekund varje dag, är det motsatta faktiskt sant. Din pojke kommer att vara mycket mer benägna att förälska dig om han ser att du har ditt eget liv, att du har några av dina egna vänner och att du är OK med att bara spendera lite tid ensam. [14]
 • Försök inte att ha exakt samma schema som pojken. Fortsätt med din sport, vänner utanför och hobbyer. Om du tappar allt bara för att vara med honom, så ser det ut som om du inte värderar dina egna mål så mycket.
 • Du och pojken behöver inte ha exakt samma vänner. Fortsätt ha "tjejtid" och låt honom ha sin "pojktid" - ditt förhållande blir hälsosammare om du inte tillbringar all din sociala tid tillsammans.
 • Håll dig upptagen. Han vill ha dig mer om han vet att ditt schema inte är öppet och att du inte kan ha honom när du vill.
Staying in Love
Håll saker fräscha. Om du vill att pojken ska vara intresserad, måste du fortsätta blanda den. Gör inte samma gamla sak varje dag, annars börjar han bli trött på samma gamla rutin. Du bör försöka göra att förhållandet alltid känns nytt och spännande oavsett hur länge du har varit tillsammans.
 • Fortsätt en ny hobby tillsammans. Välj en ny hobby att göra tillsammans, vare sig det är att lära sig att göra de bästa cupcakes i världen eller bli mästare golfare. Om du gör något nytt varje månad, kommer ditt förhållande att fortsätta känna nytt. [15] X Forskningskälla
 • Upptäck nya platser tillsammans. Gå inte till middag på samma restaurang varje fredagskväll. Hitta en ny plats att äta och hålla saker intressanta.
 • Gå ut ur dina komfortzoner tillsammans. Du båda bör göra något som får dig att känna dig otrevlig - oavsett om det lär sig att surfa eller erövra din rädsla för spindlar.
 • Hitta ett nytt sätt att berätta för din pojkvän hur mycket du älskar honom. Säg inte bara "Jag älskar dig" varje gång - var kreativ när du berättar för honom hur du mår.
Staying in Love
Vet när du ska ringa det slutar. Om du faller ur kärlek, eller inte riktigt känner kärleken till att börja med, finns det ingen mening med att tvinga fram något som bara inte finns där. Detta kommer bara att göra er båda eländiga. Det är bättre att avbryta saker när du båda vet att det aldrig kommer att fungera istället för att låta förhållandet dö en långsam, smärtsam död.
 • Var ärlig. Om du verkligen tror att det inte fungerar, sitta ner och prata om avskedsvägar.
 • Var inte avskräckt. De flesta förälskas mer än en gång i livet, och du har en hel livstid av att bli kär i pojkar - och en dag, män - framför dig. Kom ihåg att det finns många fler fiskar i det havet! Om han inte gillar dig är det okej. Du kan alltid gå vidare. Men du kan fortsätta gilla honom och fortsätta försöka.
Var bara dig själv och älska dig själv, för om han inte gillar dig för den du är så är han inte värd det.
Se till att pojken vet att du är intresserad av honom genom att skicka tydliga signaler.
Skapa ögonkontakt med honom eller bara flirta med honom. Se honom varje gång så att han kunde förstå att det i ditt hjärta finns en känsla för honom.
Försök att göra det gradvis. Om du berättar för honom att du älskar honom direkt, kan han bli rädd eller förvånad och tillbaka.
Var inte för klibbig, du vill inte tappa honom innan du ens får honom. Om du inte ser honom ofta, uppskatta de tider du har med honom.
Låt inte alla veta att du gillar den specifika killen; pojkar tycker det är irriterande.
Gå inte efter en pojke om du bara letar efter kärlek, sök efter dem om du faktiskt älskar dem.
Förstå hans synvinkel i saker och bättre prata det än att slåss.
Håll alltid ett leende i ansiktet när han är omkring dig.
Var alltid dig själv, oroa dig inte för vad dina vänner tycker om honom eller vad hans vänner tycker om dig.
Var lycklig, lycka är nyckeln till alla goda förhållanden, om du bara agerar hård blir han rädd.
Var till hjälp om han tappar något.
Kom ihåg att han behöver tid för sig själv och tid med bara sina vänner.
Rusa inte saker. Ge din relation rätt tid att utvecklas.
Ändra inte vem du är helt enkelt för att få någon att bli kär i dig. Du kan tappa din känsla av identitet och känner dig förlorad om din plan inte fungerar.
Om han inte tar tag på din krok, är det troligt att han bara inte vill ha dig. Det är bäst att bara gå vidare till en annan kille.
materdeihs.org © 2020