Hur man får en 11-årig pojke att gilla dig

Det är inte alltid lätt att veta vad som händer i hjärnan för en elva år gammal pojke. Det kan vara svårt att se om han gillar dig eftersom han kan reta dig eller skicka blandade signaler. Men om du arbetar med att göra honom intresserad genom att visa honom hur vänlig, säker och vänlig du är, kommer du att kunna se hans sanna känslor för dig på nolltid. I slutet av dagen vill pojkar bara flickor som är nöjda med vem de är och som är intressanta och omtänksamma. Men ibland kan pojken ha en mycket annan personlighet än de andra, men oroa dig inte. Den här artikeln visar dig.

Få honom att märka dig

Få honom att märka dig
Var inte rädd för att prata med honom. Många flickor i din ålder kanske inte har massor av erfarenheter av att prata med pojkar än så att du kan få dig att sticker ut genom att helt enkelt ta dig tid att prata med den pojke du gillar. Du behöver inte komma upp till honom och starta en intensiv konversation, särskilt om du aldrig har talat förut, utan bara flytta för att säga "hej", ge honom en liten våg eller ställa en fråga om klassen kan ge du öppningen för att börja prata. Han kommer att bli imponerad av att du är så säker och kommer att vilja prata med dig mer.
 • Till att börja med kan du bara säga "hej" till honom i gruppinställningar eller till och med presentera dig själv. Du kan bygga upp dig för att prata med honom nästa gång.
 • Om du är blyg, kan du tänka på något att säga till honom i förväg, som att fråga hur han gillar klassen du har tillsammans eller hur hans basebollspel gick.
Få honom att märka dig
Leende på honom. Du behöver inte gömma dig under skrivbordet eller ignorera honom varje gång han går förbi dig. Att bara le mot honom kommer att leda honom att undra vem du är och kommer att få honom att vilja veta mer om dig. Killar gillar också tjejer som är vänliga eftersom de gör det lugnt och får dem att känna sig mer bekväm. Du kanske tror att de verkligen gillar flickor som är coola och tysta, men det är bara en myt; bara handlingen att le mot killen får honom att märka dig och vill lära känna dig mer. [1]
 • Le åt honom när du tar ögonkontakt. Du behöver inte söka efter killen bara för att le till honom. [2] X Forskningskälla
Få honom att märka dig
Låt honom se dig ha det bra. Ett annat sätt att få killen att märka dig är att se till att han ser dig ha kul . Oavsett om du pratar med dina vänner, spelar på gatan med dina grannar eller står i cafeterianlinjen, borde han se att du är en positiv person som i allmänhet tycker om sig själv oavsett vart hon går. Att se att du är en rolig, ganska lycklig person som gillar det hon gör kommer att locka killen och kommer att få honom att lära känna dig. Om han alltid ser dig kasta eller stirra på din telefon, kanske han inte tycker att du är en mycket rolig person att spendera tid med.
 • Det betyder inte att du ska förfalska det. Om du har en fruktansvärd dag, behöver du inte skratta högt för att få killen uppmärksam. Men i allmänhet bör du göra en poäng av att vara en person som är glad och lätt att vara runt. Om han ser dig leende och skratta, vill han spendera mer tid med dig för att suga upp din positiva energi.
Få honom att märka dig
Ha säker kroppsspråk. Om du bära dig själv på ett säkert sätt , då kommer pojken att tro att du är säker på vem du är. Du bör hålla en bra hållning oavsett om du står eller sitter och se till att inte slänga. Undvik att fälla armarna över bröstet så ser du ovänlig eller osäker ut. Håll i stället dina armar ut vid dina sidor och använd dem ibland för att gester när du pratar. När du går eller pratar med människor, titta rakt fram istället för ner på golvet.
 • Ett annat sätt att ha säker kroppsspråk är att vända kroppen mot den person du pratar med. Om du pratar med den pojke du gillar, vänd dig mot honom för att visa att du är bekväm att prata med honom. [3] X Forskningskälla
Få honom att märka dig
Imponera på honom med ditt självförtroende. Killar som flickor som är självsäkra och som är nöjda med vem de är och hur de ser ut. Även om många elvaåringar kan vara osäkra, eftersom deras kroppar och idéer om världen förändras, kan du arbeta med att vara säker på den person du är och de förändringar du går igenom. Prata högt för att bli hörda utan att vara motbjudande och undvika att lägga dig ner i konversation. Du behöver inte verka som att du tycker att du är den bästa sedan skivad bröd, men du borde generellt ge intrycket att du gillar vem du är om du vill få killen att gilla dig.
 • För att vara säker kan du inte säga något dåligt om dig själv, såvida du inte lekar roligt på dig själv och gör det klart att du bara skämt.
 • Prata om saker du verkligen bryr dig om eller är bra på. Detta visar att du är nöjd med vem du är.
 • Du behöver inte vara perfekt för att vara säker. Du bör dock vara medveten om dina brister och bör arbeta med dem.
Få honom att märka dig
Var vänlig med alla. Tänk inte på att en kille bara gillar dig om du är populär och betyder för många människor. Om du väljer människor som du tycker är "mindre coola" än du bara för att få dig att se bra ut, kommer inte någon trevlig kille att gilla det. Du kan arbeta med att bygga en positiv bild genom att vara vänlig och trevlig mot alla som förtjänar det, istället för att vara selektivt menar eller trevligt. Om du är vänlig med i stort sett alla i skolan, kommer killen att vilja lära känna dig eftersom han ser att du måste vara cool om du klickar med så många människor.
 • Bli vänner med sin familj, särskilt hans syskon. Med dem på din sida blir det mycket lättare att få honom att bli din.
 • Pojkar tenderar att hata drama. Det är mycket lättare för dem att gilla flickor som är vänner med alla än flickor som ständigt feider med människor.
 • Om det finns en ny tjej i skolan, ta det på dig själv att ta henne under din vinge.
 • Om du kastar ett parti, försök att vara inkluderande och bjud in alla du gillar istället för att lämna folk ute bara för att vara meniga.
Få honom att märka dig
Stå ut mot honom. Om du vill få kille att märka dig , då måste du hitta ett sätt att sticka ut för honom. Det betyder inte att du måste färga håret rosa eller applicera skönhetskräm i ansiktet. Det betyder dock att något om dig måste verka annorlunda för honom. Det kan vara din knäppa humor. Det kan vara din fantastiska modekänsla. Det kan vara så du kan starta en konversation med bokstavligen vem som helst. Hitta din sak och se till att han märker det. Försök att lära sig spela ett instrument, till exempel gitarr. En flicka som spelar gitarr lockas av honom.
 • Det kan vara allt från din kärlek till sång och dans till smycken du gör till dina vänner. Det är viktigt att du brinner för något, men det spelar ingen roll vad det är.
 • Naturligtvis bör du stå fram för något positivt, inte för att vara menad mot dina lärare eller börja drama.

Att hålla honom intresserad

Att hålla honom intresserad
Få honom att skratta. Var inte rädd för att visa upp din humor , även om du tycker att det är lite udda eller slående för hans smak. Flickor är ibland rädda för att visa pojkar sin känsla för humor eftersom de tycker att det inte är "söt"; sanningen är att många killar älskar ingenting mer än en tjej som kan få dem att skratta. Du kan lekfullt reta honom, till och med gå ut på en lem och berätta för honom ett kyckligt skämt, eller bara göra roliga observationer om dina lärare, TV-program eller dina gemensamma vänner. Han kommer att bli ännu mer intresserad av dig när han ser att du kan knäcka honom.
 • Att prata med en pojke du gillar är inte annorlunda än att prata med en av dina flickvänner. Försök inte censurera dig själv i humoravdelningen och bara vara din samma gamla roliga jag.
Att hålla honom intresserad
Ge honom ett litet kompliment. Ett annat sätt att få en kille uppmärksamhet är att ge honom ett litet kompliment. Detta kan innebära att du berättar för honom att du gillar hans skjorta, eller komplimanger en hatt med hans favoritidrottslags logotyp på den medan du säger att du är ett fan av laget, eller gå till hans basketspel med några av dina vänner och berätta för honom att han gjorde ett bra jobb efteråt. Du behöver inte nämna något som kan vara för framåt, som att berätta för honom att han har fina ögon, eller som kan få honom att rodna lite för mycket. Men att nämna något han är bra på eller något han har på sig kan göra att honom märker dig. [4]
 • Gå inte överbord. Säg bara något som "Trevligt jobb i spelet idag" eller "Jag gillar dina nya skor" för att få hans uppmärksamhet.
Att hålla honom intresserad
Ta inte dig själv för allvarligt. Ett annat sätt att hålla pojken intresserad är att visa att du inte tar dig själv super på allvar och att du kan ta ett skämt. Du kan lätt göra narr av dig själv utan att låta osäker, eller bara prata om hur kul du har på ditt fotbollslag utan att oroa dig för hur bra du är. Det finns ingen anledning att vara superstressad om skolan, dina vänskap eller dina aktiviteter utanför, och du bör visa att du kan rulla med stansarna. Killar gillar det när flickor är motiverade men också när de inte oroar sig för mycket, för det är roligare att lossna och ha det bra.
 • Försök undvika att prata oroa dig för hur du går av hela tiden och fokusera på att njuta av ögonblicket. Det är mycket viktigare att njuta av sig själv än att ha en perfekt bild.
 • Fokusera på att prata om alla de goda saker du ser fram emot att göra, istället för att oroa dig för allt som kan gå fel för dig.
Att hålla honom intresserad
Fråga honom om sig själv. Om du vill hålla killen intresserad måste du visa honom att du är intresserad av vem han är som person. Du behöver inte förhöra honom, men du bör försöka lära känna honom, från att prata om hans syskon till hans favoritband eller TV-program. Se till att det finns en balans mellan att prata om dig själv och ställa killen några frågor, och ge honom tid att öppna upp. Här är några bra saker du kan ställa honom frågor om:
 • Hans favorit TV-program, band eller filmer
 • Hans favoritidrottslag
 • Hans hobbyer eller intressen
 • Hans husdjur
 • Hans helger eller sommarplaner
Att hålla honom intresserad
Använd inte dina vänner för att ge honom meddelanden. Om du vill att killen verkligen gillar dig och till och med ser dig som en potentiell flickvän, bör du inte få dina vänner att prata med honom för dig eller att sms honom eller ge honom anteckningar. Även om det kan vara mindre skrämmande att kommunicera med honom på detta sätt, kommer han att bli mycket mer imponerad om du är mogen nog att prata med honom själv. Om du har något viktigt att säga till honom, ta ett djupt andetag och ta upp modet att säga det själv.
 • Dina vänner kan till och med erbjuda att prata med honom för dig. Det kan vara frestande, men du bör försiktigt avslå dem och förklara att du hellre vill prata med honom själv.
Att hålla honom intresserad
Låt honom veta vad du gillar med honom. Om du vill behålla pojkens intresse, bör du låta honom veta vad som gör honom speciell. Det betyder inte att du måste ge honom en lista med alla dina favorit saker om honom, men det kan hjälpa om du visar honom att du verkligen märker vad som gör att han sticker ut. Du kan nämna hur mycket du gillar hans humor, hur lätt det är att prata med honom eller bara en anledning till att han inte är som de andra pojkarna han känner. När du väl lär känna varandra och det är ganska tydligt att du gillar varandra och sedan låta honom veta hur du känner kan få honom att se att du verkligen får honom.
 • Du kan säga något som "Det är så lätt för dig att prata med nästan vem som helst. Hur gör man det?" Du kan också säga, "Du misslyckas aldrig med att knäcka mig."
 • Du kan också säga: ”Jag känner att du verkligen förstår mig. Det är lätt att berätta någonting. ”
Att hålla honom intresserad
Hitta något du har gemensamt. Även om att wowing en kille med din charm och självförtroende kan gå långt, om du vill hålla honom intresserad, måste du hitta gemensam grund så att du kan hitta något att prata om. Du behöver inte ha allt gemensamt, men det skulle vara trevligt om du gillade några av samma band, TV-program, idrottslag, kändisar eller till och med utomhusaktiviteter. Arbeta för att hitta något du gillar och hitta ett sätt att utforska det intresset tillsammans, som att gå till ett basebollspel, titta på en film tillsammans, eller till och med läsa samma bok och sedan prata om den. Här är några saker du kan ha gemensamt:
 • Favoritband
 • Favorit-TV-program
 • Favoritfilmer
 • Liknande uppfostran
 • Har syskon
 • Favoritmat eller restauranger
 • Delad humor

Att göra det sista

Att göra det sista
Var vänlig med sina vänner. Det kan vara lite knepigt att få vänner med pojkar när du bara är elva, men det är viktigt att försöka vara trevlig mot pojkens vänner om du vill göra hans tillgivenhet sist. Du behöver inte vara bästa vänner med hans vänner, men du bör åtminstone vara vänlig och vänlig, så att de har fina saker att säga till honom om dig. Om du blir avstängd eller menad, så försöker de berätta för pojken att inte umgås med dig, och vissa pojkar tenderar att lyssna på sina vänner i den åldern.
 • När du ser hans vänner, säg "hej" och fråga hur de har det. Lär dem lite för att visa att du verkligen bryr dig om deras vän.
 • Om du inte gillar en av hans vänner, berätta inte för honom det. Det kommer bara att orsaka en rift mellan dig.
Att göra det sista
Visa honom lite tillgivenhet. Eftersom du bara är elva behöver du inte tänka på att bli för intim med pojken. Fortfarande kan lite lätt tillgivenhet hjälpa din relation att vara stark. Du kan hålla händerna, oavsett om du går tillsammans eller tittar på en film. Du kan ge honom en kram när du ser honom, eller till och med låta honom lägga armen runt dig om du hänger tillsammans. Bara lite kärlek kan gå långt för att hålla din relation stark.
 • Kom bara ihåg att många elva-åriga pojkar inte offentligt visar tillgivenhet, även om de gillar någon mycket. Börja långsamt med att visa tillgivenhet offentligt och se vad han är bekväm med.
Att göra det sista
Översväm inte honom. Du kanske ser hjärtan, regnbågar och fjärilar när du lägger ögonen på pojken, men du kanske vill hålla det åt dig själv. Du bör låta honom veta att du gillar honom utan att säga att du tror att du vill gifta dig med honom och att du är helt kär i honom, eller att du skrämmer bort honom lite. Kom ihåg att när du är elva är det viktigt att hålla relationen lätt och rolig istället för att bli intensiv för tidigt. Det här är faktiskt bra råd för att börja varje relation i alla åldrar!
 • Du kan skriva honom anteckningar för att säga hej och berätta för honom att du tänker på honom. Men du behöver inte känna dig tvungen att berätta för honom de femtio saker du gillar mest om honom.
Att göra det sista
Sätt inte för mycket på din relation. Du bör njuta av att spendera tid med pojken och leva i ögonblicket istället för att tänka på framtiden för mycket. Bara njuta av det för vad det är istället för att oroa dig för vad som kommer att hända nästa år, under sommaren eller när alla hjärtans dag rullar runt. Fokusera istället på att lära känna pojken och ha det bra tillsammans, så ser du att du kan ha det bra utan att tänka på det. [5]
 • Först bör du undvika att fråga pojken vad han tycker om dig på lång sikt, eller vad som kommer att hända med dig under sommaren eller när du går över till gymnasiet, om det kommer snart. Du kommer att korsa bron när du kommer dit.
Att göra det sista
Ta alltid tid till dina vänner. Om du vill att förhållandet verkligen ska hålla, måste du se till att du hittar en balans mellan att spendera tid med din nya pojke och dina gamla vänner. Dina vänner kommer alltid att vara där för dig, och du vill inte sparka dem till trottoarkanten bara för att det finns ett nytt kärleksintresse i ditt liv. Att hitta en sund balans mellan din pojke och dina andra vänner kommer att hålla din relation stark och meningsfull.
 • Om du tillbringar tid med dina vänner förutom pojken, har du mer tid att sakna varandra.
 • Att balansera din relation med dina vänskap är en färdighet som det kan ta år att bemästra, så varför inte börja tidigt? Att ha tid till alla människor du bryr dig om är viktigt för din lycka. [6] X Forskningskälla
Att göra det sista
Hitta nya saker att göra tillsammans. Till gör din relation varaktig , bör du undvika att falla i samma gamla rutin. Även om det finns vissa gränser för saker du kan göra tillsammans när du är elva, kan du försöka hålla saker intressanta genom att prova nya restauranger, gå i skoldans tillsammans eller till och med titta på sport tillsammans. Det kan vara trevligt att hitta en rutin som ni båda gillar samtidigt som man håller förhållandet friskt med nya och spännande aktiviteter.
 • Gå till poolen, en sjö eller en strand tillsammans med pojken och ett gäng av dina vänner.
 • Kolla in en gammal serietidning butik tillsammans.
 • Ha en retro dag och umgås på lekplatsen.
 • Spela kickboll med ett gäng vänner.
 • Bjud in några vänner till en pizza- och filmkväll.
 • Ibland kan du ha det roligaste bara genom att ta en promenad tillsammans och prata om livet.
Bli aldrig besittande eftersom han inte gillar det. Ge honom utrymme, men håll honom nära dig.
Du måste ta reda på honom innan du jagar efter honom. På vissa pojkar, bara gå upp till dem och säga "Jag gillar dig" eller så fungerar något, de flesta pojkar gillar att bli frågade så välj den bästa metoden.
Ge framför allt en chans att gilla dig. Var runt honom och gör vad han gör.
En vanlig trevlig pojke kommer att uppskatta att du gillar honom och inte bryr sig om blyghet. Var inte nervös.
Bli inte avundsjuk om han umgås med andra flickor.
Det måste finnas en anledning till att du gillar honom; du måste ha likheter. Kanske kan du samla en till synes slumpmässig undersökning om vad människors intressen är.
Titta inte på honom hela tiden. Det här kommer att lura honom.
Inte alla pojkar är lika. Vissa killar kommer att gilla en skridskoåkare. Andra gillar udda flickor. Vissa gillar blyga flickor. Kanske allt ovanstående! Var bara dig själv. Om han inte gillar dig för dig bör du leta efter en annan pojke.
Hitta rätt ögonblick för att säga att du gillar honom. Pojkar gillar inte flickor som hånar dem ofta. Bara skratta och le!
Försök att vara vän med honom först så vet du vad han gillar i flickor. Ibland är det bäst att bara vara vänner med honom.
Skratta när han säger ett skämt.
Följ inte honom.
Häng inte runt honom för mycket - det kommer att lura honom.
Om han gillar någon annan, var cool. Om han gillar någon annan och hatar dig, hitta en ny kross! Om du har en STOR kross på honom, och du inte vill ha en ny kross, var bara dig själv! Då får han se vad han saknar!
Se söt ut. Prova en svart kjol och vit långärmad skjorta med svarta lägenheter och den söta nya nagellack. Gå bara med en outfit som uttrycker dig själv!
Försök säga "hej" till honom då och då, han kanske vill prata med dig ofta.
Var inte menig mot honom, han kan tänka på dig som en fiende.
På fritiden ring honom upp för att spela videospel eller sporter med honom, alla pojkar i alla åldrar kommer säkert att vilja göra det!
Följ inte honom runt eller stött upp till honom och skriker hans namn. Håll det lugnt och svalt.
Spela inte svårt att få, om du gör det kan killen tappa intresset eller börja hata dig.
Var försiktig.
Bli inte upprörd om du vet att han gillar någon annan. Han kanske tror att du är avundsjuk och börjar hålla sig borta från dig och umgås mer med den tjej han gillar. * Det är okej att gråta, bara gör det inte offentligt (runt andra kikar eller honom) * [7]
materdeihs.org © 2020