Hur man får en 12-årig pojke att gilla dig

Har du krossat den söta 12-åriga pojken på din skola? Lär dig att få hans uppmärksamhet, prata och spendera tid med honom. Förstå att det inte finns något sätt att faktiskt göra någon som du, men du kan vara trevlig och lära känna honom så att han ser vilken fantastisk person du är!

Att få hans uppmärksamhet

Att få hans uppmärksamhet
Skapa ögonkontakt och le. Se över honom när du är i samma rum och le åt honom för att låta honom veta att du är vänlig och att det att titta på honom gör dig lycklig. Överdriv inte, men du kan definitivt fånga hans öga flera gånger under en klass, spel eller fest. Du kan blygligt titta bort när du fångar hans öga eller hålla ögonkontakten.
Att få hans uppmärksamhet
Bär något söt. Välj ut en favoritdräkt som får dig att känna dig vacker och bekväm så att du känner dig säker nästa gång du ser honom. Känn dig inte som om du behöver ha "snygga" kläder som andra människor har på sig, eftersom han kanske inte ens gillar eller märker dem, men han kommer att vara uppmärksam när du känner dig bekväm och bekväm.
Att få hans uppmärksamhet
Gör subtil smink och hår. Experimentera med hur du bär ditt hår och smink, men håll det enkelt och slutligen följer det du tycker ser bra ut på dig och får dig att må bra. Börja alltid med att öva på god hygien: duscha och tvätta håret, bära deodorant och borsta tänderna varje dag.
  • Bär håret ner eller upp i en hästsvans eller en bulle, eller hur du gillar att bära det bäst. Försök leka med curling eller räta ut det för en ny look om du vill.
  • Borsta lite maskara på dina ögonfransar och applicera lite concealer eller foundation på din hud om du vill täcka all rodnad eller akne.
Att få hans uppmärksamhet
Kom nära honom. Ställ dig bredvid honom när du är i en grupp och komma nära om du sitter bredvid honom. Du kan till och med lätt röra honom på armen medan du pratar eller ge honom ett lekfullt tryck om han retar eller skämt med dig. [1] Men var uppmärksam på de tecken han ger dig. Vissa människor gillar inte andra i sitt nära personliga utrymme eller känner sig obekväma med beröring; det betyder inte nödvändigtvis att han inte gillar dig.
  • Om du inte vill komma för nära eller röra vid honom kan du helt enkelt efterlikna hans kroppsspråk. Om han korsar armarna, lutar huvudet på handen eller står med händerna i fickorna medan han pratar med dig, vänta minst 20 sekunder och gör samma eller något liknande. Detta är ett mycket subtilt sätt att visa att du uppmärksammar och är intresserad av honom. [2] X Forskningskälla
Att få hans uppmärksamhet
Få honom att fråga dig om något. Observera honom för att se vilken typ av böcker han läser, musik han lyssnar på eller lag han följer. När han är ute kan du prova att läsa en bok av samma författare eller ha på sig en band-t-shirt som du tror att han skulle vilja som ett sätt att få honom att inleda en konversation innan du gör det. [3]
Att få hans uppmärksamhet
Skriv honom ett kärleksbrev. Skriv honom en söt eller rolig lapp och dra den i skåpet. Du kan lämna det anonymt genom att skriva under det med ett kodnamn eller ett ord och säga att han måste ta reda på vem det är genom ledtrådar du ger honom i varje brev. Håll dig fast med ett enkelt skämt eller komplimang i dina brev om du inte vill bli för grumlig eller framåt direkt.

Prata med honom

Prata med honom
Hitta vad du har gemensamt. Ställ honom frågor om hans familj, hobbyer, skola, filmer, böcker eller sport och du kommer mycket troligt att hitta några saker du har gemensamt med honom. Börja prata om en av de här sakerna för att slå upp en annan konversation och till och med be att umgås för att se en TV-show, spela en sport eller bara prata om något ni båda är i. Om du båda gillar basket, till exempel, kan du säga: "Hej, jag har en basketboll i min uppfart, vi borde spela någon gång!"
Prata med honom
Visa din intelligens. Låt honom veta att du är smart genom att berätta honom roliga fakta, hjälpa honom medan du gör läxor tillsammans eller bara delar något annat du vet mycket om. Förminsk aldrig din intelligens eller "spela dum" för att få hans uppmärksamhet.
Prata med honom
Var ärlig. Berätta honom sanna saker om dig själv och svara på hans frågor ärligt när du lär känna honom. Undvik frestelsen att berätta små vita lögner eller säga att du gillar något bara för att han gillar det. Sanningen kommer först ut senare och det kan göra honom mindre intresserad när han får reda på att du gjorde något.
  • Om han säger "Jag gillar verkligen countrymusik", behöver du inte säga att du gillar det också om du inte gör det, men du kan fortfarande hålla konversationen igång. Du kan säga ”Det är coolt. Jag är mer en rockmusikperson, men jag kan komma in på vad som helst! Vilka countryartister gillar du? ”
Prata med honom
Lyssna på honom. Var uppmärksam när han pratar med dig och kom ihåg saker han säger att du kan ta upp i senare samtal. Lyssna bra och ge honom din fulla uppmärksamhet för att visa honom att du verkligen bryr dig om vad han har att säga.
Prata med honom
Var direkt. Om du redan har tillbringat lite tid med honom, fortsätt och berätta för honom att du gillar honom! Du kan säga, "Hej, jag tycker att du är riktigt söt och rolig. Vill du gå ut någon gång? ” eller “Jag gillar dig mer än bara en vän. Jag skulle gärna gå på ett datum med dig! ”
Prata med honom
Ret och var lekfull. Gör skämt, reta lätt honom om något (utan att vara menig!), Eller till och med erbjuda att bryta brott som ett sätt att hålla handen och antingen imponera på honom genom att vinna eller få honom att må bra om han vinner.

Spendera tid med honom

Spendera tid med honom
Häng med i en avslappnad miljö. Berätta för honom om något som händer med en grupp människor, som en film, en fest eller ett spel den veckan, och släpp antydan att han borde komma. Om han går, kan du umgås med honom utan tryck från en-till-en-hangout eller date.
  • Försök att chatta med en eller flera av hans vänner först och bjud in dem till gruppaktiviteten också. På det sättet, när du pratar med den killen du gillar, kan du berätta för honom att hans vänner kommer också och han kommer mer sannolikt att säga ja.
Spendera tid med honom
Hämta med honom efter klassen. Hitta honom innan han lämnar klassrummet om du har en klass med honom, eller chatta med honom i hans skåp mellan klasserna.
Spendera tid med honom
Ät lunch med honom. Sitt bredvid honom eller bara vid samma bord som honom i cafeterian vid lunch. Detta är ett enkelt och avslappnat sätt att tillbringa lite tid med honom under skoltiden.
Spendera tid med honom
Gör saker han gillar. Visa upp till ett sportspel som han spelar i eller tittar på, gå med i en klubb han är en del av, eller umgås på en arkad, bowlinghall eller galleria där han och hans vänner gillar att umgås. Ta kontakt med ögonen och slå en konversation när du är där.
Spendera tid med honom
Få vänner med hans vänner. Kom nära hans vänner för att visa honom att du är den typ av person han gillar att umgås med. Du får möjlighet att spendera mer tid med honom och lära sig mer om honom genom sina vänner.
Spendera tid med honom
Fråga honom på ett datum. När du är redo att ta dig, be honom ut! Välj något så avslappnat som att åka på cykeltur efter skolan eller något mer formellt och traditionellt som middag och en film. Gör vad som gör dig bekväm och låter dig prata och lära känna varandra bättre.
  • Prova ett super spontant och avslappnat datum genom att säga något som "Åh man, jag vill verkligen glass just nu! Låt oss ta lite! ”[4] X Forskningskälla
Varje pojke gillar och lockas av olika saker. Oroa dig mindre för att bära rätt kläder och smink (pojkar märker ofta inte dessa saker ändå!) Och mer om att vara snäll och äkta när man pratar och lyssnar på honom.
Ge honom tid när pojkar i denna ålder börjar genomgå puberteten och kan känna sig rädda för att deras vänner retar dem. Därför kommer han förmodligen inte att visa för mycket kärlek till dig. Nästa år när han blir 13 börjar han troligen ha krossningar.
Ändra inte hur du ser ut eller vem du är för någon pojke. Att försöka för hårt kan göra att han inte gillar dig, eller att han blir intresserad av dig för något du verkligen inte.
Fortala inte om din kross inte svarar bra eller säg ja när du ber honom. Han kanske bara inte är redo för dejting eller behöver mer tid att lära känna dig först. Vet att du är en fantastisk person med eller utan pojke.
materdeihs.org © 2020