Hur man dekorerar skolmaterial

Med lite fantasi och kreativitet kan det vara roligt att dekorera dina skolmaterial. Som väggarna i ditt sovrum vill du att dina saker ska visa vem du är. Om du till exempel är intresserad av att spela piano bör du visa att du gillar musik på skolmaterialet. Som en duk kan du dekorera dina skolmaterial som du vill visa din personlighet.

Dekorera anteckningsböcker och bindemedel

Dekorera anteckningsböcker och bindemedel
Använd klistermärken. Ett av de enklaste och bästa sätten att dekorera dina anteckningsböcker, bindemedel och andra skolmaterial är att använda klistermärken. Gå till hantverksbutiken eller hobbybutiken och hitta några klistermärken som du gillar och dekorera dina anteckningsböcker.
  • Applicera klistermärkena i ovanliga mönster för en snygg effekt. Även om du bara har fått ett gäng fotbollsdekaler, om du gör dem i form av ett ansikte eller ett fredsmärke, kan det vara coolt.
Dekorera anteckningsböcker och bindemedel
Dra. Vill du visa din kreativitet? Istället för att låta klistermärken göra jobbet, rita på dig anteckningsböckerna med hjälp av penna eller markör. Även om bilderna inte ser så bra ut kommer du att anpassa dina egna saker.
  • Du behöver inte rita komplicerade bilder. Skriv ut sångtexter som du gillar, eller ditt eget namn eller roliga meddelanden.
  • Om du inte är en stor låda, skriv ut några bilder, klipp ut dem och tejp dem på din anteckningsbok och sedan spåra runt dem. Det ser ut som om du har ritat själv!
Dekorera anteckningsböcker och bindemedel
Använd kanalband. En cool och typ av punkrock-stil för dina skolor leveranser är att sätta duct tape på allt. Linda kanalband runt bindningen av dina böcker eller runt spiralen i din anteckningsbok. Lägg remsor av kanalband över locket till din anteckningsbok och skriv ditt namn på det. Använd kanalband på olika sätt.
  • Kanalband behöver inte vara grått och tråkigt. Du kan hitta rosa, gula, röda och ett gäng andra färger på bandband i butiken. Använd en sort för en snygg effekt.
Dekorera anteckningsböcker och bindemedel
Skriv ut några bilder. du kan till och med bli mer kreativ och använda ett visst omslagspapper som har coola mönster och lägger det på framsidan, eller målarbok som har coola bilder.
  • Du kan till och med använda små bilder från din barndom för att göra en dekorativ pappersram för den och lägga den bakom ett plastkåpa på en mapp eller ett bindemedel.
Dekorera anteckningsböcker och bindemedel
Göra ett kollage. Skriv ut bilder du gillar eller leta igenom tidskrifter efter dem. Det kan vara vad som helst, inklusive trevliga mönster, kändisar, bilder av djur, tecknat, citat, logotyper eller något som fångar ditt öga. Det är en bra idé att ha en blandning av foton, mönster, citat för ett balanserat och roligt collage. Du kan också klippa ut bokstäver och stava ditt namn eller ämne, eller kanske lägga till dina egna foton.

Dekorera andra tillbehör

Dekorera andra tillbehör
Förpacka dina pennor i dekorativ tejp. Få lite glitterig, mönstrad eller dekorativ tejp i hantverksbutiken. Ta sedan så mycket tejp som du behöver för din penna och klipp sedan av den i slutet. Börja inpacka från raderns raders ände, så det är enkelt att bara ta av lite tejp och dra tillbaka det när du behöver skärpa.
Dekorera andra tillbehör
Gör några penna toppers. Tänk på penna toppers som gamla skolan finger dockor. Rita eller ladda ner en bild av den övre halvan av din favorit tecknad film, serietidning karaktär eller atlet. Se till att den är tillräckligt stor så att en pennaöverdel kan passa inuti som ett finger skulle göra i en fingerdocka. Det är papper som du kommer att gå med tejp så det måste vara cirka 2 1/2 gånger pennans bredd.
  • Färg in det med ett annat papper under, och klipp sedan ut din färgade marionettform. Lägg dem ihop och täck fram och bak i tejp. Klipp av tejpen och lämna en liten boarder runt karaktären som skydd. Dra den över pennan.
Dekorera andra tillbehör
Gör några bokomslag. Du kan använda konstruktionspapper, omslagspapper eller tidningar med utskärningar av tecken på dem. Du kan också skriva ut bilder på vanligt vitt papper eller rita dina egna ritningar på det. Skär till storleken på din bokjacka och tejp på plats, efter att ha täckt med klart plastkontaktpapper.
  • Ta svart papper eller din favoritfärg på papper och skär en rektangel i den. Under det, lägg ett vitt pappersark och dra ögonen på det så att det ser ut som ett ninja-ansikte. pojkar kommer att älska detta.
  • Om flickorna är i Frozen, gör Elsa och Anna och använd sedan Olaf eller snöflingor för andra saker som är lättare att rita. Kopiera vilka bilder du kan och klipp ut spannmålslådor eller skräppost för andra.
  • Om pojkarna gillar dinosaurier, kom ihåg att en grön bok med ett stort stort öga är lättare än hela djuret.
Håll allt organiserat
Din skolmaterial måste representera dig.
Använd sax, tejp, lim och internet för bilder.
Skriv ditt namn överallt
Washi-bandet är utmärkt att dekorera och har inte klibbigt svårt att få fingrarna fast vid den.
Bli inte för galen. Du måste se organiserad ut.
materdeihs.org © 2020