Hur man är Queen Bee från Middle School

Att gå till Middle School kan vara en stor förändring. Om du är rolig, har ledaregenskaper och inte kan vänta med att bli alfa i förpackningen, kan du bara bli "Queen Bee." Det låter hårt, men det är verkligen lätt så länge du arbetar på det.
Hitta en pålitlig nära vän. Hon kommer att vara din BFF, så håll dig nära henne. Se till att hon vet om ditt Queen Bee-projekt och att hon är villig att vara populär också. Den perfekta karaktären för din "BFF-to-be" är rolig, bubblande och riktigt vänlig mot dig, men hon kan vara meningsfull mot andra. Detta gör att du är oöverkomlig och cool.
Uppdatera din garderob. Bär kläder som de "populära" barnen bär, som Hollister och Forever 21. Men se till att du har din egen stil; Queen Bees sticker ut, passar inte in. Följ kläderguiden nedan för det första: [1]
  • Casual: Baggy tee + magra jeans / leggings / jeggings + lägenheter
  • Boho: Baggy blus med tjockt bälte + pojkvän jeans + stretchiga Toms / lägenheter + armband
  • Edgy: Grafisk tank top + nödställda jeanshorts + pinnar Converse
  • Girly: Logo tank top + hög midja shorts + kilar + söta örhängen
  • Hot: Söt gröda + jeans med hög midja som visar en liten rumpa + namnmärkesskor + krulat eller rak hår
Ställ in en Clique för dig själv. Se till att det bara finns vänner som stöder dig och inga backstabbers. Det ideala antalet är cirka fyra till fem personer, eller en större grupp beroende på ditt val. De borde vara vackra och på något sätt framstående på något sätt. Om de alla vill bli drottningbi har du en nackdel eftersom de kan ersätta dig. Se till att de är lojala. [2]
Arbeta med dig själv. Gör dig smart (du behöver inte vara en rak student, bara se till att du inte flunkar några klasser), vacker (döda dina zits! Gör smink om det är okej för din skola, du behöver din skönhet), presentabel (du måste vara säker eller annars kommer folk att ta ner dig lätt) och trevligt. Detta kan orsaka dig mycket ansträngning och konsumera mycket tid men det är värt det. [3]
Var perfekt. Detta betyder "perfekt i andras ögon" och inte "perfekt perfekt". Visa bara andra att du kan slå dem på många sätt och du är faktiskt den bästa bland alla. Men det här är svårt att uppnå eftersom alla har svagheter - du behöver bara borsta upp det som redan är bra och förbättra saker du inte är så bra på.
Gå med i aktiviteterna efter skolan. Gå med så många som möjligt - det ger dig tid att umgås och visa upp. Kom ihåg att inte se ut som du är desperat, gör det som du verkligen är glad för. Den här listan hjälper dig att sortera efter aktiviteter som passar dig (se relaterade artiklar för mer information): [4]
  • Sportig / aktiv = sportklubb / cheerleader / Pepklubb
  • Film buff = Drama club
  • Geek = skoltidning / årbokskommitté
  • Musiker = Band / kör / orkester
Var vacker. Använd kläder som är lämpliga och rena och följ din skolklädkod. Ta på dig smink (overdriv inte!) Och stil håret snyggt. Du kan hitta många artiklar här om flätor och andra stilar. Se ut som om du försökte men ser inte desperat ut. [5]
Tona dig själv. Gör enkla träningspass, jogga i ditt närområde, gör vad som fungerar för dig. Det finns massor av artiklar här om hur man formar sig.
Var aktiv på sociala nätverk som Instagram och Facebook. Lägg bara in saker som gör bra och aldrig förnedrar dig själv på nätet, fler kommer att se det än du tror. På Instagram kan du publicera foton av hög kvalitet och redigera dem så att de ser perfekta ut. Det finns många appar för det. På Facebook kan du lägga ut saker som får ditt liv att se fantastiskt ut och bifoga foton för att göra dem realistiska. Poster dock aldrig falska statuser på Facebook, någon kommer att byta dig.
Var lättillgänglig, men var inte en dörrmatta. Öva din sarkasme bara om någon försöker vara oförskämd. Kom ihåg att det att vara ondska gör dig inte populär, ingen vill i själva verket följa en ond människa. De vill ha en person som hjälper, och det är därför så många människor blir populära. [6]
Om du går för djärva läppar, gör milda ögon eller vice versa.
Gör olika frisyrer varje dag.
Plocka aldrig på människor.
Du kan bära smink som vissa andra populära tjejer bär om du gillar deras utseende. Var inte rädd för att ändra eller improvisera på ditt utseende.
Handla säker om någon råkar se dig utan smink. Eftersom det är så du naturligt ser ut måste du lära dig att vara säker på det också.
Om du inte får sminka dig, se till att hålla en god hygien och tvätta ansiktet minst två gånger om dagen. Håll inte heller upp riktigt sent på natten. Att ha påsar gör att du definitivt ser mindre attraktiv ut. Bär också chapstick så att dina läppar inte ser ut som flissten. Luktar gott; använd deodorant och kanske parfym.
Var dig själv. Om inte, kommer du att locka människor som inte gillar dig men som låtsas. Det är bättre att bara vara dig själv än att locka människor som inte gillar dig.
Om du lyckas bli Queen Bee så kommer många människor att försöka ta din plats, så håll dig på topp!
Den här artikeln kanske inte lyckas om du har haft ett pinsamt förflutna eller gjort något förödmjukande framför hela studentkroppen, men du kan dock arbeta hårt för att uppnå din Queen Bee-position.
materdeihs.org © 2020