Hur man är en attraktiv tjej

Önskar någonsin människor, eller åtminstone din Get Your Crush to Notice You | crush]] skulle lägga märke till du? Nåväl här kommer du att lära dig att klä dig som en prinsessa och vara som en också. Style för alltid!

Attraktivt utseende

Attraktivt utseende
Ha god hygien . Renlighet är viktig. Dusch och tvätt ansiktet varje dag för en ljus hud och rent hår. Borsta dina tänder varje natt före sängen för ett vackert leende. Kom också ihåg att använda deodorant, och överväg att hålla en del i ryggsäcken om du tenderar att svettas.
 • Applicera solkräm i ansiktet (SPF 30 eller mer) varje dag efter att du tvättat ansiktet så att du kan skydda din hud. En solkräm i ansiktet täpper inte dina porer.
 • Vissa flickor tycker att svett och kroppslukt är lättare att hantera om de rakar sina armhålor. Detta krävs inte för att bli attraktiv, och du kan bestämma vad som är bäst för dig.
 • Testa lätt parfym för en fin touch.
Attraktivt utseende
Överväg att bära smink. Vissa flickor gillar att ha lite smink och andra föredrar det naturliga utseendet. Det är ditt val. Du kanske vill ha concealer för akne, rodnad, läppglans och / eller lite ögonmakeup för skojs skull. Känn dig fri att experimentera och ta reda på vad du gillar. Det finns inget rätt eller fel med smink.
 • Pröva tricks som inte involverar smink, som att droppa vatten på dina ögonfransar för att få dem att klumpa ihop sig snyggt, eller borsta dina läppar med en tandborste så att de ser fulla ut.
Attraktivt utseende
Lek med ditt hår. Experimentera med olika frisyrer och tillbehör. Gillar du hästsvansar, pigtails, flätor, hårklämmor, band, blommor etc.? Vissa flickor gillar att räta ut eller krulla håret, medan andra behåller sin naturliga struktur. Ta reda på vad som fungerar för dig - upp eller ner, snygg eller enkel. Hitta något som gör dig lycklig och låt ditt fantastiska hår lysa.
Attraktivt utseende
Var kreativ och rolig med dina kläder. Om du ser något som du älskar ska du bära det, oavsett vad modetidningarna säger. Bär färger och stilar som får dig att känna dig lycklig och stämningen i humöret kommer att göra dig ännu mer attraktiv.
 • Försök att be en familjemedlem eller en vän att hjälpa dig att välja ut färger som kompletterar din hudton när du shoppar.
 • Det kan hjälpa dig att lära dig vad din kroppstyp är, så att du kan välja kläder som bäst visar din figur.
Attraktivt utseende
Kom ihåg att blygsamhet inte avgör skönhet. Du kan se fantastiskt ut i blygsamma kläder eller i mer avslöjande. Du bestämmer vilka stilar som passar bäst för dig. Kom ihåg att kläder inte har moraliskt värde - blygsamma kläder gör dig inte till en "prude" och att avslöjande kläder inte gör dig stygg eller ansvarig för mäns känslor. Klä dig på det sätt som gör dig mest bekväm och oroa dig inte för det.
 • Ibland blir flickor trakasserade (följda, begärda, tagna, kommenterade, hotade) av pojkar eller män. Detta orsakas inte av kläder, utan av killar som vägrar att kontrollera sig själva och överskrider gränserna för mänsklig anständighet. Du förtjänar en miljö fri från trakasserier, så om detta händer, berätta för en ansvarsfull vuxen. Oavsett vad din outfit är, är andras hemska beteende inte ditt fel. Trakasserier är allvarliga och förtjänar att behandlas som sådana.
Attraktivt utseende
Ta väl hand om din kropp. Få minst 8 timmars skönhets sömn varje natt (9 eller 10 är ännu bättre), fyll minst 1/3 av din tallrik med frukt och grönsaker och håll dig aktiv. Försök gå med i idrottslag, gå på promenad med din syster varje kväll eller gå på stranden med vänner. En frisk flicka är en vacker flicka.
Attraktivt utseende
Håll en rak hållning och se människor i ögat. Hållning betyder inte bara för att du ser bra ut, utan för att det kommer att hjälpa till att undvika ryggvärk och andra problem. När du går, håll ditt huvud högt, gå med ett syfte och låt världen se att du är fantastisk. Öva på en säker promenad hemma, så kommer du att känna det riktigt, även om du inte betraktar dig själv som en säker person.
 • Om du är inaktiverad är det okej. Om du inte kan få ögonkontakt kan du försöka titta på deras näsa, mun, halsband, ögonbrynen ... vad som är bekvämt för dig. Om du använder en rullstol eller går annorlunda (kryckor, tåpromenader osv.), Använd bara den bästa hållningen du kan och öva ditt självsäkra glis. Handikappade flickor kan också se fantastiska ut.

Attraktiv attityd

Attraktiv attityd
Lär dig att vara säker. Förtroende kommer att locka andra och få människor att värdera vad du har att säga. Öva på att gå självförtroende och "power posing" hemma. Gör en lista över dina starkaste egenskaper. Omge dig själv med bilder av fantastiska kvinnor som du.
 • Kasta ut skönhetsmagasinerna. Dessa matar osäkerhet, och du behöver inte det i ditt liv.
 • Erkänn att dina åsikter och känslor är lika viktiga som någon annans. Det är bra att vara trevlig, men det är inte bra att ständigt skjuta upp för andra och aldrig uttrycka dina önskemål.
Attraktiv attityd
Odla en attityd av uppmuntran och uppskattning. Känslan av tacksamhet spelar en stor roll i lycka, så håll en dagbok över de saker du är tacksam för. Skriv ner två saker du är tacksam för varje dag (t.ex. "Jag är tacksam för att min syster hjälpte mig med mina läxor" eller "Jag är tacksam för det soliga vädret"). Öva på att tacka människor när de gör trevliga saker för dig eller ditt samhälle.
Attraktiv attityd
Bygg starka relationer med andra. Häng med dina vänner, var där för dem när de behöver dig, och öva goda lyssnarfärdigheter . Om du håller dig väl ansluten kommer du att förbättra din mentala hälsa, vilket gör dig mer säker och vacker. Tänk på dina vänner, familjemedlemmar och mentorer.
 • Om du vill träffa vänner, prova att gå med i klubbar eller frivilliga möjligheter där du kan träffa människor som du. Eller nå ut till en klasskamrat eller bekant.
 • Var inte rädd för att nå ut när du behöver något! Kom ihåg att människor gillar att vara till hjälp och att vara sårbara gör att de kan visa sina riktiga färger och vara en bra vän för dig också.
Attraktiv attityd
Prova volontärarbete. Frivilligarbete är ett bra sätt att ge till samhället och låta din vänlighet lysa. Försök att gå med för att hjälpa en sak du tror på, som feminism, grupper mot fattigdom, funktionshinder, miljö, etc. Detta hjälper dig att känna dig som en produktiv medborgare, och du kan träffa andra trevliga människor som dig själv!
Attraktiv attityd
Arbeta hårt i skolan. Intelligens och hårt arbete är mycket attraktiva drag. Oavsett om du är nördig eller inte, utbildning är en viktig aspekt av din framtid, och potentiella betydande andra kommer att lockas till en tjej som har kunskap att förse sig själv.
 • Kom ihåg att flickor kan vara bra på STEM ämnesområden. Det finns många otroliga kvinnliga forskare, matematiker etc. som lämnas utanför historien. (Sök på internet efter "kvinnor i _____" och se själv!) Det finns massor av jobb på dessa områden, så du skulle vara super attraktiv för arbetsgivare.
 • Det är okej om du är låg på naturlig förmåga. Hårt arbete är viktigare än infödd intelligens på lång sikt. Gör ditt bästa, försök hårt så blir du bra!
Attraktiv attityd
Förstår att det är okej att vara lite annorlunda. Alla sticker ut på något litet sätt - vare sig det är storleken på näsan eller deras uppenbara funktionshinderakent. Folk tenderar att inte bry sig så mycket som du kanske tror. (De kan vara för upptagna med sina egna problem!) Låt inte mena människor att du känner dig ful. Din stora näsa är elegant, din hudfärg är majestätisk, dina kurvor är ansträngande, din kropp är kraftfull, ditt skratt är smittsamt och du är värd att lära känna.
Attraktiv attityd
Oroa dig inte för mycket för vad andra tycker om dig. Attraktivitet är subjektivt och ingen har samma definition. Fokusera mest på din egen hälsa och lycka, låt skönheten komma naturligt och oroa dig inte om du råkar stöta på naysayers längs vägen. Var den bästa du kan vara och låt resten falla på plats.
Var försiktig när du applicerar parfym, för mycket kan vara obehagligt för människor runt dig (särskilt autistiska personer och personer med astma). Vid tveksamhet är mindre mer.
materdeihs.org © 2020