Hur man lockar pojkar

Att få en pojke att prata med dig och som du kanske verkar vara en omöjlig uppgift, särskilt om han är blyg. Men du kan locka pojkar genom att visa upp din positiva attityd, prata med dem och vara säker på dig själv. Att locka pojkar är lätt när du vet vad de letar efter i en tjej!

Klä sig attraktivt

Klä sig attraktivt
Tänk på vilken typ av stil du vill ha. Din stil kan visa människor dina intressen och ge dem en förhandsgranskning av din personlighet. Det finns många olika stilar att välja mellan, inklusive preppy, sportiga, vilda, hipster och många fler. Leta efter kläder som du gillar online och försök hitta en stil som passar din personlighet. [1]
 • Om din stil inte passar in i en kategori är det okej. Det är inget fel med att vara unik! Det viktigaste är att du är bekväm och säker på vad du bär.
Klä sig attraktivt
Tänk på vad du ska göra under dagen när du klär dig på morgonen. Tänk på dina planer för dagen och alla aktiviteter du har pågått. Ibland kan det vara skrämmande för pojkar att vara för klädd. Försök att hålla dina kläder avslappnade såvida det inte är ett speciellt tillfälle som en dans eller fest. [2]
 • Om du spelar volleyboll i gymmet är det förmodligen inte den bästa dagen att bära en klänning till skolan.
 • Om du är orolig för att vara överklädd, fråga dina vänner vad de planerar att bära. Detta ger dig en bättre uppfattning om vad alla andra gör och förhindrar att du sticker ut.
Klä sig attraktivt
Bär kläder som passar dig bra och känner dig bekväm. När det gäller mode kan du hitta kläder för din kropp oavsett vilken storlek du är. Nummeret på taggen är inte viktigt så länge kläderna passar, och du känner dig bekväm och säker på dem. När du handlar ska du alltid prova på dina kläder innan du köper dem och fråga en vän eller din förälder vad de tycker. [3]
 • Se till att dina kläder passar klädkoden för din skola och inte är för avslöjande. Det inkluderar att se till att dina skjortor inte är för snäva eller lågklippta och att shorts och kjolar är tillräckligt långa.
 • Om du handlar efter toppar, se till att de inte är för snäva och att du fritt kan flytta armarna upp och ner. Kontrollera att långa ärmar slår runt handleden.
 • Om du köper jeans, se till att knappen och blixtlåset ligger platt mot kroppen när du fästs. I omklädningsrummet, tryck på tårna och böj knäna så att du kan röra dig i dem. Om midjan är lite stor men överallt annars passar, överväga att få ett bälte.
 • När du shoppar till speciella tillfällen, som en dans, ska du tänka på att du normalt kan ha ändrat klänningar för att passa din kropp bättre. Mycket få människor passar perfekt i klänningar utan någon form av förändring!
Klä sig attraktivt
Styl ditt hår på ett sätt som är bekvämt och får dig att känna dig vacker. På morgnarna, tvätta och torka håret innan du stylar det för dagen. Om du gillar ditt naturliga hår, lämna det ner efter torkning. Krullning av håret är ett utmärkt sätt att uppmärksamma ditt vackra hår, särskilt om du normalt bär det rakt! Den viktigaste delen är att du känner dig nöjd med hur det ser ut. [4]
 • För ett snabbt och enkelt utseende drar du håret i en hög hästsvans eller en fläta om du har långt hår.
 • Om du har kortare hår kan ett pannband hålla håret ur ansiktet.
Klä sig attraktivt
Använd smink som belyser din naturliga skönhet . De flesta pojkar förstår inte riktigt smink, men det kan vara till hjälp för att ge dig själv lite förtroende. Om du har en fläck i ansiktet kan du täcka det med någon concealer. Använd en svep eller två mascara för att uppmärksamma ögonen. [5]
 • Produkter som färgglada ögonskuggor eller djärv läppstift kan vara skrämmande för pojkar, så det är bättre att visa upp din naturliga skönhet.
 • Om du har problem med din hud, som rodnad eller akne, oroa dig inte. Många flickor hanterar dessa problem, och de flesta av dem kan tas om hand genom att göra en hudvårdrutin som inkluderar rengöringsmedel, fläckbehandling och fuktighetskräm.
Klä sig attraktivt
Ta hand om din kropp . Ett av de bästa sätten att locka pojkar är att se till att du är ren och ser snygg ut. Se till att du duschar varje dag, bära deodorant, borsta tänderna, träna och äta en hälsosam kost. Att få tillräckligt med sömn på natten och dricka vatten hjälper också till att förbättra din hud och humör under dagen.
 • Män lockas till alla olika typer av kvinnor, så oroa dig inte så mycket för att gå ner i vikt för att passa idén om en vacker flicka i ditt sinne. Så länge du håller dig frisk och du är säker på dig själv, kommer pojkar att gilla dig!

Att ha en attraktiv attityd

Att ha en attraktiv attityd
Leende att få dig att se öppen och tillgänglig. Leende är vetenskapligt bevisat för att pojkar tycker att du är vackrare, särskilt i situationer där du vill att han ska närma sig dig. Om du vill prata med en kille, le till honom för att låta honom veta att du är intresserad av honom och gärna prata. [6]
 • Känn dig dock inte som om du måste vara glad hela tiden. Det är okej att ha andra känslor, och du behöver inte le om du inte känner för det.
Att ha en attraktiv attityd
Utvisa förtroende med din attityd, intelligens och utseende. Att sitta rakt upp och ta kontakt med ögonen visar pojkar att du är säker på dig själv. När du pratar, prata tydligt och högt så att han kan höra dig. Om du pratar om något du brinner för, låt din kunskap visa! [7]
 • Om du är blyg när det gäller att träffa nya människor, fokusera på att lyssna och svara på vad killen du är intresserad av säger. Kom ihåg att du är smart och rolig och han kan se det också!
 • Undvik att skryta om dina prestationer eller färdigheter framför pojkar. Detta kan vara skrämmande för dem och få dem att känna sig otillräckliga. Du kan ta fram dina prestationer, men se till att involvera andra människor också i konversationen!
Att ha en attraktiv attityd
Var öppen sinnad och respektfullt när man har en konversation. Alla lockas till människor som är öppna för nya upplevelser och information. Om du pratar med en kille om något du inte håller med om, lyssna på vad han har att säga och uppmuntra honom att lyssna på din synvinkel. Att hålla ett öppet sinne är särskilt viktigt när det gäller att träffa nya människor. [8]
 • Det betyder inte att du måste ändra din åsikt när du inte håller med en pojke om något. Se bara till att respektera deras synvinkel, även om du är helt oenig.
Att ha en attraktiv attityd
Undvik drama och skvaller mellan dina vänner och andra killar. Pojkar tenderar att hitta skvaller och drama onödigt och förvirrande. Om dina vänner kämpar eller om du inte gillar någon av dina exer, försök att undvika att prata om det först. Ibland tror pojkar att om du har drama med andra människor så kommer du att ha det med dem också. [9]
 • Att ha positiva och lyckliga vänskap är ett tecken för killar att du kan ha goda relationer. Även om du för närvarande har drama med dina vänner, försök att fokusera på de positiva sakerna om din vänskap!

Få en pojke att gilla dig

Få en pojke att gilla dig
Ge honom ett kompliment på något du gillar med honom. Att vara trevlig är ett bra sätt att få en pojke att känna sig mer bekväm i din omgivning. Håll dina komplimanger äkta och specifika och säg dem med ett leende så att han vet att du inte retar honom. Ibland är det bättre att ge komplimanger när du umgås ensam för att hindra andra människor från att göra skoj. [10]
 • Till exempel, om ni båda är i sport, kan du säga något som "Jag gillar din Lebron James-tröja, tittade du på spelet igår kväll?"
 • Om du arbetar på ett skolprojekt tillsammans, låt honom veta att du beundrar hans intelligens genom att säga något som "Det är en bra idé, jag skulle aldrig ha tänkt på det!"
Få en pojke att gilla dig
Ställ honom frågor om hans hobbyer och intressen. Fokusera på att ställa frågor som kräver en förklaring, inte bara ett "ja" eller ett "nej." Om du vet att du har ett gemensamt intresse, som musik eller sport, ställa honom frågor för att leda honom in i en konversation. Låt honom prata medan du lyssnar och kastar in några kommentarer här och där. [11]
 • Detta är det bästa sättet att lära känna en kille för att se om du faktiskt kan gilla honom utöver bara en kross.
 • Att låta honom prata kommer att visa honom att du är intresserad av att lära känna honom bättre och att du är en bra lyssnare.
Få en pojke att gilla dig
Låt din personlighet lysa i dina konversationer. Tänk på hur du agerar runt dina flickvänner och hur lätt du kan prata med dem. Försök att handla på samma sätt runt pojken som du gillar genom att prata om saker du båda är intresserad av, som musik, sport eller filmer. Dela dina åsikter och tankar fritt så att han kan lära känna den riktiga du. [12]
 • Om en kille verkar mindre intresserad efter att du börjat prata med honom, oroa dig inte för det. Det betyder bara att han inte passar bra för dig.
Få en pojke att gilla dig
Gör en ursäkt för att röra vid hans arm eller hand. Kroppsspråk och beröring är ett bra sätt att kommunicera till en kille som du gillar honom utan att säga något utåt. Sätt dig nära honom så att knäna rör, och räck ut för att röra hans arm eller ben när han säger något roligt. Detta kan signalera till en kille att du är intresserad av honom som mer än bara en vän. [13]
 • Undvik att göra något för öppet, som att ta handen ur ingenstans. Detta kan skrämma honom eller få honom att tänka att du har fel intryck av din relation. Mindre gester är bättre för att ta reda på hur han mår.
Få en pojke att gilla dig
Skicka honom en text eller gilla sina inlägg på Instagram och Twitter. Det kan tyckas enkelt, men killar är förvånade när flickor är tillräckligt säkra för att visa intresse på ett offentligt sätt, som på sociala medier. Till och med en snabb text för att låta honom veta att du såg något som fick dig att tänka på honom kan säkerställa att du också är på hans sinne! [14]
 • Att skicka en text kan till och med starta en hel konversation som kan föra dig närmare varandra och ge dig något att prata om personligen. Håll dina texter lätta och flörta tills du kan umgås med honom och se hur han mår.
 • Var försiktig så att du inte bombarderar honom med aviseringar genom att skicka flera textmeddelanden i rad eller gilla mer än två inlägg åt gången. När du svarar på texter, skicka 1-2 meddelanden som ditt svar och vänta sedan på att han svarar.
Få en pojke att gilla dig
Få tid att vara ensam tillsammans. Pojkar kan ibland agera annorlunda när de är ensamma med dig. Be honom att samarbeta med dig för ett projekt eller bara prata med honom mellan klasserna. Detta ger dig tid att se hur han känner om dig när ingen är i närheten, och ger honom möjlighet att fråga dig ut.
 • De flesta killar kommer inte att fråga en tjej framför sina vänner eftersom de blir generade om du säger nej framför alla. Ensam tid ger honom en chans att prata med dig utan allt press.
Hur kan jag veta om han är intresserad?
Vissa killar kommer att försöka umgås med dig, komplimanger dig eller reta dig. Blyga killar kanske bara stirrar eller ser nervösa ut när du säger hej.
Gillar pojkar pratsamma flickor, eller inte?
Alla har olika smaker, så agera naturligt istället för att försöka behaga alla. Se bara till att vara en aktiv lyssnare medan andra pratar.
Varför retar eller krångar män alltid med flickor?
Visst, detta beteende betyder ofta att mannen är intresserad, men det kan lätt bli omogen och motbjudande. Tvinga honom att flytta flirten: "Gör du kul med mig för att du gillar mig? Du vet att det finns effektivare sätt att erkänna det."
Jag har svårt att vara charmig runt killar. Några råd?
Här är några tips som vem som helst kan öva på. När du blir nervös, ta några djupa andetag, berätta för dig själv att du ska göra det bra och bli falsk tills du klarar det.
Hur lång tid tar det för en pojke att fråga mig?
Det kan ta lång tid om killen är oerfaren eller blyg. Ibland måste du avsätta könsroller och göra själv frågan.
Hur får jag honom att kyssa mig?
Tips om en kyss genom att röra vid armen, flytta i närheten och titta på hans läppar innan du gör ögonkontakt. Om han fortfarande är för blyg för att börja, varför inte börja kyssa själv?
Hur får jag min pojkvän att uppmärksamma mig?
Om din pojkvän inte verkar intresserad av ditt liv och inte lägger någon ansträngning i att spendera tid tillsammans, misslyckas han med att hålla slutet på förhållandet. Ha ett ärligt tal om det och förbered dig på att avsluta det om han inte är villig att förändra sig. Å andra sidan, om du är olycklig när du är ensam eller inte har ett socialt liv utanför förhållandet, kan du behöva hitta andra sätt att ockupera dig själv.
Hur får jag uppmärksamhet från en av mina klasskamrater som jag har krossat. men saken är att han är mer intresserad av min bästa vän. Ska jag fortsätta meddelandet med honom som jag alltid gör före och efter sova (GM / GN)
Så länge han inte har sagt att han är irriterad av dina meddelanden och att han fortfarande svarar på dem kan du fortsätta prata som du normalt skulle göra. Även om han är intresserad av din bästa vän kan du fortfarande ha en vänskap med honom!
Jag dumpade min pojkvän och ända sedan jag har känt mig ensam och som att jag har saknat något så jag behöver en annan kille i mitt liv eller är det bara en fas? Om det hjälper bröt jag upp med honom för 1 år sedan
Ibland kanske du känner dig ensam efter ett sammanbrott eftersom du inte har någon att prata med som du normalt skulle göra. Prova att prata med dina vänner och planera att umgås med dem. Om du är intresserad av att träffas igen kan du flirta med nya pojkar, men försök att undvika att rusa in i någonting eftersom du känner dig ensam.
Om en kille inte verkar visa intresse för dig, ta inte det personligen. Det betyder inte att han inte gillar dig! Han kanske är osäker på hur han skulle visa det, eller nervös för att berätta.
materdeihs.org © 2020